Zboží, t.j. satelitní přijímač nebyl originálně zabalený, byl již někým rozbalen a používán - zřejmě šlo o vrácený kus. To je faul, protože výrobek byl prezentován jako nový. Navíc nefungoval.

Reakce obchodu Helkon

Vážený pane Pivoňko. Dovolte, abychom se vyjádřili k Vaší recenzi. Zboží, které jste si objednal bylo ve výprodeji. O výprodejovém kusu jste musel být seznámen, jelikož zboží je označeno jako "výprodej". Musíme se ohradit proti Vašemu tvrzení, že zboží bylo používané. Sat.přijímač byl používaný kolegou, který před jeho zasláním zkontroloval funkčnost tohoto přístroje. A funkční byl. Bohužel nechápeme Vaše hodnocení ohledně nefunkčnosti výrobku. Pokud jste byl až v takové míře, jakou uvádíte v recenzi nespokojen, mohl jste zboží vrátit do 14ti dnů. Na což máte samozřejmě nárok, ale neučinil jste tak. Snažíme se zákazníkům vyjít za všech okolností vstříc a i Váš problém by jsme jistě vyřešily. S přáním hezkého dne, eshop HELKON.

asi dobrý ale nám obědnané zboží vůbec nefunguje jelikož je pájené nelze ho vrátit a scházeli tam některé součástky které jsme si museli dokoupit

Reakce obchodu Helkon

Dobrý den vážená zákaznice. Je mi známo, že jste si u nás objednala zboží, které je pájeno. Před samotným pájením je ale důležité si nejprve zkontrolovat veškeré součástky. Rozhodně se k Vám ale nechceme obracet zády, proto jsem Vám psala email s tím, aby jsme Váš problém ihned napravili:-). Velmi se Vám omlouváme. Přejeme krásný den, eshop HELKON.

• O
    • jak výše uvedeno, po objednávce se ukázalo, že zboží již není

nedoporučuji na základě neblahé zkušenosti

Reakce obchodu Helkon

Dobrý den. Pamatuji si na Vaši objednávku. Zboží, které jste si objednal bylo skladem, ale jak jsem Vás informovala mailem, zboží bylo vadné (jednalo se o předprodejní závadu-po zapnutí do sítě, výrobek nefungoval) a muselo být tedy reklamováno. Náš účetní systém evidoval toto zboží stále skladem. Jelikož jsme seriózní obchod, nedovolila bych si Vám poslat zboží, které je nefunkční. Proto jsem Vás o této věci raději informovala. Nicméně děkuji za Vaši recenzi a přeji hezký den, Valtová Pavlína-eshop HELKON.

• rychlé dodání
    • --

pohodlné nakupování přes internet

Reakce obchodu Helkon

Děkujeme vážený zákazníku za Vaši recenzi:-) Krásný den Vám přeje eshop HELKON.

• využila jsem novinky
    • nevím

budu hodnotit za nějakou dobu

Reakce obchodu Helkon

Děkujeme. Doufáme, že budete hodnotit kladně:-) Mějte hezký den, eshop HELKON.