- Nabízejí zboží, které nemají … a ani ho nestáhnou z webu???!!
- Zboží "skladem" neměli na skladě.
A nebyli schopni zajistit ani dodatečně. Což mi bylo sděleno až 3. pracovní den po objednávce. Satisfakce žádná. Peníze vráceny nikoli obratem, ale až za týden. Velmi neprofesionální.
Ačkoliv mělo být objednané zboží skladem, po 4 dnech mi přišel e-mail, že zboží skladem není a nebude.
Reakce obchodu Head Store
mrzí mě, že objednávka nedopadla podle Vašich ani našich představ. Opravdu se jedná o systémovou chybu na naší straně, kdy se povolil prodej zboží, které jsme reálně skladem neměli - bylo vyprodané. Objednávku jste učinil večer 16. 4., následující den jsme situaci komunikovali s naším dodavatelem, nicméně dané zboží nebyl schopný zajistit ani on. Proto jsme Vás 18. 4. kontaktovali s omluvou a nabídkou alternativního zboží.
Ještě jednou bych se tímto chtěl omluvit za veškeré komplikace a nutnost zrušit objednávku. Budeme rádi, když na nás nezanevřete. S pozdravem a přáním hezkého dne,
Petr Vychopeň -
- Zaplatil jsem jim zboží, které nemají ani zamluvené u dodavatele. Jsem zvědav jestli vůbec něco dorazí a zda mi vrátí peníze!!!!
Zatím jsem boty nedostala, byla mi nabídnuta alternativa jiných bot.
A ty stále ještě nedorazili. -
- čekám na zboží 10 dní, a komunikace ze strany obchodu žádná
- nemají zboží které nabízejí
vyberte si jiný obchod