Zboží jsem neobdržela, nemám žádné informace o své objednávce, nevím v jaké fázi se nachází am zda bude vůbec vyřízena
Dobry den,
Mrzi nas vase recenze na Heureka.cz vase objednavka je pripravena od 3.1. v prodejne a o tom jsme vas informovali mailem 3.1. v 10:25 h (27min po objednani)
H Design tym -
peniaze zobrali tovar nedodali
Dobry den,
Vaše společnost si objednala produkt, který se dováži do ČR a SK vždy pro zákazníka z továrny po objednání.
Jak je u zboží uvedeno a jak vaše firma při zakoupení s dodací lhůtou souhlasila a byla informována, zboží bude dodáno dle uvedené dostupnosti u zboží tzn. 4-6 týdnu od zaplacení.
Z tohoto důvodu nemohlo byt samozřejmě zboží ještě dodáno.
Proto bohužel nechápeme vaše negativní hodnoceni a komentář.
O všech skutečnostech a na všechny vaše dotazy jsme vám odpověděli a informovali vás vždy emailem.
Z naší strany žádné lhůty, zákon ani informace porušeny nebyli
Vás H Design tým -
Výrobek samotný je v pořádku, ale nepříjemně mě překvapilo, že přestože byl balíček přepravce neporušen, samotná krabička designového výrobku uvnitř byla natržená a pokrčená (evidentně nešlo o neporušené prodejní balení). Vadilo mi to zejména proto, že šlo o dárek, k reklamaci jsem nepřistoupil vzhledem k bezvadnosti samotného výrobku.
Dobry den,
to nam je lito, ze krabicka byla poskozena.
Bohuzel obal produktu nelze reklamovat jen samotne zbozi do 3 dnu od prevzeti pokud je poskozene.
Bohuzel, tak jak vam byl balicek odeslan prisel od vyrobce a jednalo se o posledni kus v CR na ktery jste spechal.
Krabice se vyhodi a produkt je v poradku ;)
Pekny den
H Design tym -
Zboží objednáno 13.8.2017, do dnešního dne 24.8.2017, jsem objednávku neobdržela.
Dobry den,
mrzi nas vase negativni hodnoceni.
Bohuzel zbozi jste nemohla vyzvednout na prodejne, protoze jak je u produktu uvedeno dodani je 4-6 tydnu od objednani.
Jakmile bude zbozi pripraveno na prodejne, budeme Vas samozrejme kontaktovat.
Vas H Design Tym -
Váš dotaz přišel brzy
zboží je na objednávkuReakce obchodu H Design
Dobry den,
tento dotaznik zasila nasim jmenem Heureka.cz po 10 dnech od objednani.
Vase zbozi se dovazi na zakazku, jak je uvedeno vyrazne u zbozi, proto nelze hodnotit nakup takto brzo.
Verime, ze jste byla se zbozim spokojena.
Vas H Design Tym -
- designový obchod
značkové zboží
- dlouhá dodací lhůta, obchod se na uvedené kontaktní lince nehlásí....nelze tak získat informace k objednávce
zatím špatná zkušenost, formulář na hodnocení obchodu dorazil před dodáním zbožím, na lince uvedené obchodem jako kontaktní se nikdo nehlásí, nelze tedy získat informace o objednávce
Reakce obchodu H Design
mrzí nás Vaše negativní hodnocení objednávky. Myslíme, že toto hodnocení není adekvátní.
Jak bylo uvedeno u zboží na internetových stránkách produktu, dodací lhůta u tohoto zboží je 2 – 3 týdny od objednávky. Ze skladu máme informaci, že zboží už je na cestě do ČR. Jakmile zboží bude odesláno tak Vás budeme informovat.
Infolinka našeho obchodu má provozní dobu od 10 – 18 H v pracovní dny. Na zmeškané hovory reagujeme voláním zpět.
Hodnocení spokojenosti s Vašim nákupem je automaticky odesíláno po 10 dnech společností Heureka.cz po vytvoření objednávky.
H Design tým -
- žádné
- ceny
Reakce obchodu H Design
velice nás mrzí Vaše negativní hodnocení objednávky.
Bohužel v našem systému došlo chybě, při aktualizaci cen. Chyba v ceně byla evidentní. Původní cena doporučena výrobcem byla 27 089 Kč, cena zobrazena u výrobku po slevě – 22 Kč, správná cena měla být 22 499 Kč.
Po zjištění chyby jsme Vás kontaktovali o vzniklé situaci, před uzavřením kupní smlouvy. Objednávka/ kupní smlouva, naší firmou nebyla uzavřena. Po vzájemné dohodě a dle našich obchodních podmínek jsme objednávku stornovali.
Děkujeme za pochopení.
Váš H Design tým -
Místo vyzvednutí zboží na Ulozenka.cz mi bylo nabídnuto dodání kurýrem, což by bylo dobré, jenže někdo z obchodu uvedl na balík nesprávnou adresu a naháněli jsme se s kurýrem po celé čtvrti.
Reakce obchodu H Design
Velice nás mrzí Vaše špatná zkušenost s dodaním zboží.
Situaci jsme prověřili, při odesílaní zboží u našeho obchodního partnera došlo k záměně adres fakturační, dodací. Omlouváme se za vzniklé komplikace.
- pohodlí nákupu
- nepřišla mi zpráva, že výrobek dorazil na poštu, výrobek vypadal úplně jinak, než na obrázku
Reakce obchodu H Design
Velice nás mrzí, že jste s nákupem nebyla spokojena. Zvolila jste způsob platby na účet, a zásilku jsme odeslali okamžitě jak byla platba připsána na účet (16.04.2013). Co se týká kvality dopravce České pošty, bohužel nemůžeme ovlivnit kvalitu přepravy.Po zadaní objednávky, byl Vám zaslán e-mail. Poté jsme se Vás dotazovali, zda platbu jste opravdu odeslala. Platba byla připsána na účet a byla jste iformována e-mailem, že balíček jsme předali dopravci. Pokud výrobek dle Vás vypadá jinak než na obrázku, můžete ho samozřejmě vyměnit za kterýkoliv jiný výrobek nebo nám ho zašlete zpět, a my Vám vrátíme peníze.
Krásný jarní den
- těžko dostupné zboží
- málo komunikuje, objednávka zatím nedorazila ani po 10dnech
Reakce obchodu H Design
Bohuzel jsme se pokouseli 4x kontaktovat zakaznici marne tel. abychom ji informovali ze zbozi 3.1. po velmi uspesnych vanocich zbozi zn. KOZIOL v CR a SK neni v pozadovane barve jiz skladem u nas, spratelenych prodejen a ani dovozce KOZIOLu a chteli ji nabidnout jinou barvu,variantu. Prvni zabozi do CR dorazilo 14.1. a zakaznici jsme okamzite balicek zaslali Balikem do ruky s rozdilem ceny na nase naklady, aby zbozi mela v pozadovanem datu. Takze vse bylo nakonec Ok a snad i ke spokojenosti zakaznice. Moc se omlouvame, Leden je vzdy slozitejsi s dodavkama, inventury, dovolene v tovarnach, skladech.