• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

• Dlouhá čekací doba měli psáno, že zboží mají skladem a ono nic

• Zboží doručeno do 24 hodin po objednání

Návod na sestavení naprosto nepoužitelný a po kontaktu s oddělením e-shopu mi bylo sděleno, že o problému ví ale není řešen.

Objednáno nedoruceno

Reakce obchodu Hawaj.cz

vaši objednávku evidujeme jako neuhrazenou, jak si sám můžete zkontrolovat v emailu s potvrzením objednávky. Z tohoto důvodu logicky nemohla být doručena.

Děkujeme za pochopení

Tým Hawaj

• Špatná komunikace

Nikdy už více

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

Máme od vás trampolínu, je skvělá ale potrhala se sít. Bohužel nám byla nově objednaná síť daná do boxu , který se měl po vyzvednutí zaplatit. Tedy PPL dali objednávku do jiného boxu, než jsme byli domluveni. Ten ale hlásí, ze objednávka není zaplacena. A nejde tedy nová sít vyzvednout. Peníze jsme posílali na Váš účet. Prosím o možnost vyzvednutí.

Reakce obchodu Hawaj.cz

mrzí nás komplikace s doručením objednávky, kolegové situaci ihned budou řešit a kontaktovat vás, aby vše dopadlo rychle a k vaší spokojenosti.

• Zboží bylo ryche vyexpedováno
    • Kvalita zboží byla katastrofální.

Šlo o pivní set (stůl a dvě lavice). Krabice byla neporušená, ale desky uvnitř byly otřesně poškrábané a dotlučené. Kvalita stolní desky se nedá ani popsat, cinkované laťky s dírami, rýhami a škrábanci. Místy naprosto amatérsky zakytované. Vrstva laku naprosto minimální. Na pohled to připomíná stavební materiál na šalování betonu. S obrázkem u zboží to nemá nic společného a je to čistě klamavá nabídka.

Reakce obchodu Hawaj.cz

mrzí nás že nejste s produktem spokojen. Pivních setů prodáváme tisíce kusů a máme na ně pozitivní zpětnou vazbu, nicméně chápeme, že občas se mohou vyskytnout nedostatky. Zboží můžete samozřejmě vrátit a odstoupit od kupní smlouvy.

Děkujeme za pochopení a ještě jednou se omlouváme.
    Tým Hawaj.cz

• Rychlé dodání, rychlé vyřízení reklamace

Židle je nekvalitní, nelícují k sobě barevné pruhy, špatně ušitý potah, konstrukce židle odřená!Následně díky reklamačnímu oddělení zaslána druhá židle - ta byla ještě v horším stavu. Po různých kombinacích jsme ze dvou židlí udělali jednu funkční, ale stejně jsou tam tak čtyři vady! Ještě ke všemu jsem ji dávala jako dárek. Takže NEDOPORUČUJI

Reakce obchodu Hawaj.cz

mrzí nás, že zboží přišlo poškozené z výroby a ani u druhého kusu byly další vady. Židlí prodáváme tisíce kusů a s takovými problémy se setkáváme výjimečně.

Děkujeme za pochopení a ještě jednou se omlouváme

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Bylo zabaleno do krabice o 15 cm menší než byla roslinka, listy byly pokroucené polámané

Nedoporučuji k obchodovat.

Reakce obchodu Hawaj.cz

mrzí nás že zboží vám bylo dodáno poškozené, již se tak stalo zřejmě u výrobce.
    Kolegové vás budou kontaktovat a pokusí se vše vyřešit k vaší spokojenosti.

Děkujeme a ještě jednou se omlouváme.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

Nabízí zboží, které nemá na skladě

Reakce obchodu Hawaj.cz

děkujeme za hodnocení našeho eshopu. Za situaci vzniklou chybou na v našem systému se tímto ještě jednou velmi omlouváme.