- Vše ok
První nákup, rychlé dodání zboží
Dobrý den paní Lenko.
Jsme velice rádi, že vše dopadlo k plné spokojenosti. Snažíme se prodávat kvalitní zboží a vycházet vstříc našim zákazníkům. Velmi si vážíme Vašeho hodnocení.
- Spokojenost
- Zásilka dorazila v pořádku
Vážená paní Pavlo,
děkujeme Vám za Vaši pozitivní zpětnou vazbu ohledně našeho produktu. Vaše slova nás velmi potěšila a motivují nás k dalšímu zlepšování našich služeb. Přejeme Vám krásný den. Dagmar Adamčíková | Hančin krámek. -
- Přehledný eshop, solidní nabídka
- Nejlevnější způsob platby (on-line) plus nejlevnější doprava (zásilkovna) představuje 120Kč, což je i na dnešní poměry nezvykle hodně.
Dobrý den pane Jiří,
moc děkujeme za hodnocení naší práce a internetového obchodu. V rámci dopravy Zásilkovna.cz jste zaplatil celkovou cenu 120 Kč. Cena dopravy je však 85 Kč. Dále v celkové ceně jsou započítány i bankovní poplatky a cena platby 35 Kč. prostřednictvím platební brány GoPay, kterou jste využil v rámci platby za zboží. Částka poplatků je s DPH 21%. Tyto služby není v této době již možné dotovat. Děkujeme za pochopení a s přáním hezkého dne Dagmar Adamčíková | Hančin krámek. -
- rychlost, zboží skladem, ochotná konzultace s prodejcem
Dobrý den pane Davide.
- Super
Výborná spolupráce, nalezeno potřebné.!
Reakce obchodu HANČIN KRÁMEK
jsme velice rádi, že vše dopadlo k plné spokojenosti. Snažíme se prodávat kvalitní zboží a vycházet vstříc našim zákazníkům. Velmi si vážíme Vašeho hodnocení.
- Vše perfektní
Dobrý den pane Mirku.
- Komunikace
Dobrý den pane Radku.
- Vše perfektní.
Dobrý den paní Mirko.
Dáša a kolektiv -
- rychlé dodání zboží, vše bez problému
Dobrý den paní Lenko.
Děkujeme za ocenění naší snahy o plnou spokojenost našich zákazníků. Velice si vážíme Vašeho hodnocení. Vaše slova nás opravdu velmi potěšila.
Dáša Adamčíková a kolektiv. -
Vsechno v naprostem poradku. Zbozi nadherne.
Dobrý den paní Evo.
Dáša Adamčíková a kolektiv. -
Objednávka, platba i dodání objednaného zboží proběhlo naprosto v pořádku.
Dobrý den paní Veroniko.
Dáša a kolektiv -
- Velice mila a efektivni komunikace
Reakce obchodu HANČIN KRÁMEK
děkujeme za ocenění naší snahy o plnou spokojenost našich zákazníků. Velice si vážíme Vašeho hodnocení. Vaše slova nás opravdu velmi potěšila. Dáša Adamčíková a kolektiv. -
Spolehlivost, rychlost, kvalita. Super.
Reakce obchodu HANČIN KRÁMEK
- Pravděpodobně malý obchůdek, osobní jednání, rychlá reakce při problému s placením, vše se v pořádku vyřešilo. Milá, vstřícná paní.
Reakce obchodu HANČIN KRÁMEK
- Dodané zboží vzhledově neodpovídá reklamním fotkám: vybledlé barvy, neostré kontury na vzorku.
Dobrý den vážený zákazníku,
velice nás mrzí Vaše nespokojenost. Fotodokumentaci zboží přebíráme od výrobce. S touto skutečností mnoho nenaděláme. Dále záleží na nastavení Vašeho monitoru a jeho barevného spektra. Omlouváme se, ale nepříjemnou situaci jste měl s námi řešit po převzetí zboží. Přejeme Vám hezké dny. Dagmar Adamčíková. -
- ¨dodání trvalo týden
Zboží v pořádku doručeno, odpovídalo nabídce - popisu.
Reakce obchodu HANČIN KRÁMEK
děkujeme za ocenění naší snahy o plnou spokojenost našich zákazníků. Velice si vážíme Vašeho hodnocení. Vaše slova nás opravdu velmi potěšila, dopravu neovlivníme. Dáša Adamčíková a kolektiv. -
- Rychlé jednání i dodání
Dobrý den pane Jiří.
Dáša Adamčíková a kolektiv. -
- Rychlé doručení vybraného kvalitního zboží.
Dobrý den pane Jiří.
VŠE RYCHLE A V POHODĚ
Dobrý den.
Velice si vážíme Vašeho hodnocení. Věřte, že Vaše slova nás opravdu velmi potěšila. V této náročné době nám je prostá lidská slušnost velice cenná. Děkujeme za nákup.
Dáša Adamčíková a kolektiv.