nedoporucuju!!
    Zasilka po Praze jde tydny! Komunikace strasna a omluva žadna. Zadna empatie k zakazniku ci chut resit situace.
    Objednavala jsem v utery s tim ze mne slibeli v emailu ze ve ctvrtek to poslou. V pondeli (na muj email protoze od nej nic nebylo) odepsali na moji zadost ze se to posle v utery. Dnes je utery a nic se neposlalo. Strasnx pristup. Uz po druhe za poslednich pul roku. Radej zaplatim jinde nez ten pristup zase zazit.
    Minule jsem cekala mesic na objednavku.

Objednávka mi byla zrušena z důvodu, že zboží nemají skladem. Skutečnost byla taková, že zboží bylo skladem, ale za úplně jinou cenu než jsem si původně objednávala.

ale zboží stálo za hovno,teploměr byl rozbitý,asi se někdo dobře baví na úkor zákazníka,Mikšovská

• Zboží neměli vůbec k prodeji

ani po týdnu zboží nedorazilo.

• posíláte hodnocení dříve něž dorazí zboží!!! Zkuste to znova až zboží obdržím, jestli vůbec.

• Toto byl můj druhý nákup a bohužel opět došlo k situaci, že nabízeli skladem něco, co nebylo k dispozici. Ze strany obchodu nepříjemná komunikace...

Zkusila jsem podruhé objednat v tomto obchodě a bohužel jsem se musela opět obrátit na konkurenci.
    Na stránkách mají možnost osobního vyzvednutí na Černém Mostě, ale v závěru objednávky už tato možnost není.
    Nabízejí skladem něco, co nemají...
    Toto byl určitě můj poslední nákup.

• Měli by dodržovat otevírací dobu.

Možná jsem měla smůlu na špatný den, ale jela jsem přes celou Prahu, abych zboží stihla vyzvednout do 20:00, do kdy mělo mít výběrní místo otevřeno. Dorazila jsem v 19:50, bylo zavřeno. Nicméně přes sklo bylo vidět, že někdo uvnitř je. Hodně těžko jsem se pak přes sklo dožadovala, aby otevřeli. Bylo to nepříjemné.

• přehlednost nabídky
    • Opakovaně se mi stalo, že moje objednávka nebyla vyřízena - prý byla "omylem přeskočena". Na tuto skutečnost jsem však musela obchod upozornit, když jsem urgovala vyřízení objednávky. Obdržela jsem e-mailovou omluvu s tím, že zboží je již připraveno k vyzvednutí (pátek). V pondělí jsem si je šla vyzvednout, k mému překvapení zboží na prodejně však "ještě nebylo".

Je to věc individuální zkušenosti - já už tam po předchozích zkušenostech nakupovat rozhodně nebudu.

• zadne
    • neseriozni

Zbozi si objednate, oni vam potvrdi kdy si ho mate vyzvednout, na prodejne se vam omluvi, ze zbozi jeste nedorazilo a druhy den vam prijde mail, ze objednavku rusi, protoze zbozi neni skladem ... typicka logistika na kolene :-), ziji z podstaty a bud to vyjde nebo ne.

• 24.3.2013 potvrzena objednávka mýdla Brut s tím, že mýdlo je skladem
    • 25.3.2013 byla objednávka zrušena, že mýdlo skladem není
    • 8.4. přišel e-mail, že mi firma Hairpoint děkuje za nákup
    • ----
    • Z tohoto sdělení nemohu usoudit, jestli má objednávka stále platí nebo byla zrušena.
    • Myslím, že sami jistě uznáte, že s tímto jednáním nemohu být spokojen.

• neaktuální info o skladových zásobách

• - uvedou zboží skladem a na doručení čekám více jak týden. Objednávku vyřídí až po urgenci, zda bude zboží posláno.

• Pan majitel si evidentně dělá ze zákazníků dobrý den a lže.

Objednal jsem si 4 kusy kosmetiky, dodání sice bylo do druhého dne na prodejnu v Karlíně, ale ačkoliv byla faktura na 4 kusy, v balíčku byly kusy jen 3. Ještě že jsem si balíček zkontroloval !!! Byl pátek večer. Přímo přede mnou voláno prodavačkou majiteli, ten slíbil, že v pondělí bude dodán 4. kus na prodejnu. V pondělí večer zbytečná návštěva prodejny,jel jsem přes půl Prahy, zboží tam nebylo. Telefonuji majiteli, ten se lživě vymluvil, že prý neřekl, že bude zboží na prodejně, ale že mi ho dovezou v pondělí domů.Na mou argumentaci, že je PO večer a nikdo nepřijel, řekl, že přijede řidič tedy zítra. Nicméně ho nikdo nedovezl dosud, a to je již od té doby další týden pryč.

• zboží nebylo připravené
    • problémy s vystavením účtenky (faktury) za nákup

• byl to omyl zde nakupovat
    • nedoporučuji
    • 3 dny po výzvě k odebrání zboží - zboží nebylo připraveno, bylo slíbeno na druhý den - opakoval se stejný problém - po 10 minutách zboží konečně nalezeno, při stížnosti majiteli jsem neobdržela ani omluvu ani žádnou odpověď.

nedoporučuji, nedá se jim věřit, v objednávkách mají chaoz, člověk k nim jezdí jako do houslí pro 1 hřeben....myslela jsem si že ušetřím za dopravu a vyšlo mě to dráž. Už nikdy zde nebudu objednávat.

Nakoupil jsem náhradní žiletky Gillette Fusion. Bohužel to není originál, ale nějaký fejk, holit se s tím opravdu nedá. 2měsíce používaný originál holí o 200procent lépe než nový výrobek od tohoto dodavatele.

• výhodné ceny a velký výběr
    • objednala jsem si dva kusy zboží, byl dodán pouze jeden a k dodání druhého objednaného výrobku jsem nedostala vůbec žádné informace, pouze na můj osobní dotaz přišla neurčitá strohá odpověď

již si neobjednám nic, preferuji férové jednání, ne nezájem o zákazníka

• nabízí zboží, které nemá

nedoporučuji

• komunikace se zákazníkem (komunikují, ale příjemní rozhodně nejsou)

nedoporučuji, zástupce obchodu po mailu dost nepříjemný
    na webu uvedeno, že zboží je skladem, ve skutečnosti není vůbec