Jsem spokojená s produkty,cenou, komunikací
DoporučujiReakce obchodu H-shop - autorizovaný prodejce Haier
Dobrý den, Petro,
velmi Vám děkujeme za kladné hodnocení našeho e-shopu a rádi Vám budeme k dispozici i u dalšího nákupu :).
Tým H-shop -
- Spolehlivý obchod, rychlé dodání zboží
Rychlé dodání s dopravou zdarma
Dobrý den, Marcelo,
vážíme si Vašeho kladného hodnocení a budeme se těšit u příštího nákupu :)
Tým H-shop -
- Velice jsem s obchodem spokojena, obj, opakovane
Reakce obchodu H-shop - autorizovaný prodejce Haier
jsme potěšeni, že jste s naším e-shopem vždy spokojená a věříme, že pro Vás bude nákup radostí i nadále :)
- Rychlost zboží super zabalene
Dobrý den, Štěpánko,
děkujeme Vám za nákup na našem e-shopu i přidanou recenzi :)
Tým H-shop -
Kupoval jsem ledničku s poškozeným obalem. Došla i poškozená lednička. Obchod nemohl vědět, že je poškozená, bylo to na jiném místě než obal. Během velmi krátké doby s obchodem vše vyřízeno, domluvena finanční kompenzace k vzájemné spokojenosti. Takto by asi měl postupovat každý obchod!
Milý zákazníku,
velice Vám děkujeme za tuto přidanou recenzi. Krásně jste vyjádřil, že i v případě nepříjemností se jako obchod umíme k problému postavit a vyřešit ho ke spokojenosti zákazníka. O to více si kladného hodnocení skutečně vážíme :)
Ochota, profesionalita
Dobrý den, Veroniko,
děkujeme Vám za přidané hodnocení, které pomůže i dalším zákazníkům s výběrem spolehlivého prodejce :)
Tým H-shop -
Komunikace přes webchat - paní doporučila vhodné náhradní sáčky do vysavače, vše bez problémů, odesláno v den objednání.
Dobrý den, pane Trčko,
děkujeme Vám za přidané pozitivní hodnocení a jsme velice rádi, že jste byl s naším e-shopem spokojený :).
Rádi Vám budeme k službám i u příštího nákupu.
Hezký den
- Spolehlivý. Super obchod
Dobrý den, Štěpánko,
velice Vám děkujeme za pozitivní hodnocení našeho e-shopu.
Jsme Vám plně k dispozici i u příštího nákupu :)
- vše OK
v danou chvíli nejvýhodnější nákup
Reakce obchodu H-shop - autorizovaný prodejce Haier
děkujeme, že jste si pro svůj nákup zvolil náš e-shop. Pevně doufáme, že jsme splnili Vaše očekávání :)
Tým H-shop -
- Přesné vysvětlující informace k produktu poskytnuté prostřednictvím chatu, příkladná ochota, rychlost a vstřícnost manažerky prodeje na lince při řešení nejasností
- Před dokončením objednávky se neobjevuje rekapitulace poskytující možnost kontroly všech údajů. Špatně se mi řešila změna kontaktních údajů, rozdílné zadání dodací a fakturační adresy.
Výborná komunikace na pomocné lince, přesné, úplné a odborné informace o produktu, rychlé a spolehlivé dodání zboží
Reakce obchodu H-shop - autorizovaný prodejce Haier
velice Vám děkujeme za přidané hodnocení nákupu na našem e-shopu, vážíme si toho :).
Váš poznatek k finální rekapitulaci byl již předán ke zpracování našemu IT oddělení.
V případě jakýchkoli dotazů se na nás neváhejte obrátit.
- Bleskové vyřízeni
- Příjemná cena
- Bonus doprava zdarna
Naprostá spokojenost - doporučuji
Dobrý den, Ludmilo,
velice si vážíme Vaší kladné recenze na náš e-shop a budeme se těšit u dalšího nákupu :)
Tým H-shop -
Objednala jsem dopoledne a druhý den pračka byla doma. Jsem velice spokojená. Jak s pračkou tak s obchodem.
Reakce obchodu H-shop - autorizovaný prodejce Haier
děkujeme za projevenou důvěru a pozitivní recenzi našeho e-shopu :)
Nezapomeňte svůj spotřebič také včasně registrovat pro získání odměn a prodloužené záruky 12 let. Veškeré informace najdete na našich stránkách https://h-shop.cz/content/7-vse-o-nakupu
Těšíme se u příštího nákupu
Tým H-shop -
- Objednáno v sobotu, přišlo v úterý. Takže velká spokojenost.
Reakce obchodu H-shop - autorizovaný prodejce Haier
děkujeme za Váš pozitivní feedback na náš e-shop. Jsme rádi, že jste s nákupem spokojená, rychlé dodání je pro nás prioritou.
Pokud máte nějaké další připomínky nebo otázky ohledně e-shopu H-shop.cz, neváhejte se na nás obrátit. Rádi Vám pomůžeme.
Děkujeme za Vaši podporu a doufáme, že Vás budeme moci obsloužit i v budoucnosti.
S přátelským pozdravem,
Tým H-shop.cz