- Nepřijímá platbu bankovním převodem
Dlouhá léta naprostá spokojenost, nyní pro nemožnost bankovního převodu opak.
PPL mi nedoručilo balík do ruky
Tentokrát mě velmi zklamali. Objednáno zboží na 3 měsíční užívání (3x30 tablet) a jeho trvanlivost je do 11. 2024, takže 2 balení budou mít prošlou trvanlivost.
- Dlouhý termín dodání
- Žádná komunikace
Na dodání jsem čekala téměř týden, nedostala jsem žádné upozornění, kdy bylo zboží odesláno.
Když jsem se ptala, dostala jsem arogantní odpověď at vydržím.
Příště nakoupím jinde. -
- Rychlá komunikace
- Arogantní a zavádějící komunikace
Nejsem příznivec falešné propagace, což tento obchod bohužel splňuje.
žádná reakce krom potvrzení objednávky
Obchod mně stále posílá e-maily,abych si koupil magnézium a pak nakonec napíšou není skladem a to už třikrát
Zboží nebylo dodáno. Dnes je 28.9.2024
Balík přišel rychle, ale bylo v něm zcela jiné zboží, než jsem objednala a faktura s jiným jménem. Obratem jsem vrátila a čekám, jak bude vyřízeno.
Zatím nic, již čtvrtý den. -
Obchod GS bych já nikomu nedoporučil, protože když se vyskytne problém, tak jsou v Klubu lidé (pí.Hofmanová), kteří si tvoří svá pravidla za
účelem poškodit hlavně zákazníka. V jednání jsou neobjektivní a nespravedliví. Papouškují si svá nastavená pravidla, aniž by se nad tím zamyslela a uznala, že její názor není správný. V GS Klubu si už nikdy nic neobjednám, podobné zboží je možné sehnat u serióznějších partnerů. -
- Mohli byste posilat sms, ze clovek si muze balicek vyzvednout.
Pokazde kdyz jsem chtela objednat inzerovanou nabidku 3 za2 . Pokazde bylo napsano neni skladem.
- Pouze akce
Pokud nejsou zrovna akce,je klub o ničem.
Přehnaný marketing. Nedrží ceny. Po nákupu vždy nabídnou levněji. Nesolidní. Špatný pocit z nákupu.
Neférové jednání. Vždy po nakoupení zboží pošlou ještě výhodnější nabídku. Hrají nechutné marketingové fígly.
objednával jsem si tady třikrát a nikdy mi nic neposlali když tak minimálně
200 km daleko abych si to nemohl vyzvednout s obchodem se nedá spojit -
Produkt se blíží placebu. Už jsem vybral necelou stovku tablet a křeče mám stále.
zásilka došla na druhý konec republiky
Neposlali mi objednávku celou.
- rychlé doručení zboží
- Klamavá informace. V akci u šamponu 1+1 zdarma firma uvádí klamavou informaci o tom, že při zakoupení 1 produktu, získáte druhý zdarma. Během celého procesu nákupu se nezobrazuje žádná nabídka vybrat si dárek, proto jsem požadavek zapsala do poznámky. Po odeslání a zaplacení objednávky mě následovně kontaktovala zaměstnankyně firmy s tím, že jsem si druhý výrobek měla vybrat s nabídky, která se údajně zobrazí. Poslala jsem jí proto printscreen, aby viděla, že žádná možnost vybrat si dárek skutečně není. Na toto již nijak nereagovala. Jednáním firmy jsem tedy velmi zklamaná. Tímto ztratili zákazníka.