- Rychlost dodání
- rychlost
- velký výběr
- komunikace dobrá
určitě nakoupím příště znovu, doporučuji
Děkujeme
- Hlavně ochota poslat zboží, které ostatní odmítají poslat
Uvedeno ve výhodách
- rychlost
rychlé vyřízení objednávky
- Hodně zboží skladem.
Objednávka byla rychle vyřízena a doručena.
- Vše bylo krásně zabalené i rychlost dodání velmi dobrá.
skvělá komunikace,ochota,sortiment..
Vše šlo super
Děkujeme
U vyhřívané podušky byla koncovka do zásuvky neznámého původu. Do zásuvky nejde nasunout. Na vidlici dvě ploché koncovky.
Děkujeme
- Špatná komunikace na infolinku jsem se dovolal po třech dnech.
- Čekal jsem 6 dni na zboží i přes to že jsem posílal screen o provedené platbě.
Reakce obchodu Growshop Velkoobchod
Dobrý den od rychlejši komunikace je lepší napsat email děkuji a přeji hezký den
za mě pecka shop
- Dárek
- Rychle
- Levně
Jsem spokojený, nakupuji pravidelně
Děkujeme
- Nespokojenost..melo mi dorazit jako darek hnojivo,papirky,filtry..vubec nic z toho neprislo..vonne kulicky co jsem si objednal vypadali uplne jinak nez pri objednavce..
Reakce obchodu Growshop Velkoobchod
Dobrý den pane Lukáši foto vonných kuliček je jen orientační fotka jedná se o vuni ale ne o barvu kuliček který je jen nosič vuně to že jste nedostal hnojivo jako dárek jste mohl zavolat a nebo napsat o papírkách ve vaší objednávce neni ani zmínka kontroloval jsem vaší objednávku která vám byla zaslána tím pádem nemohl být osobní odběr děkuji za vaší recenzi a omlouváme se za komplikace vše je o komunikaci se zákazníkem kdyby jste zavolal dalo se to řešit nebo napsal takto se věci neřeší
- Skvělá komunikace s prodejcem!!! Moc děkuji za ochotu a snahu poradit.
špatná komunikace
Reakce obchodu Growshop Velkoobchod
Tímto se omlouváme za komplikace
objednaly jsme zboží, na eshopu bylo skladem, nakonec to dané zboží nebylo, tak poslaly jiné a to přišlo v poškozeném stavu
Reakce obchodu Growshop Velkoobchod
Dobrý den sám víte jaká je ted doba tím se nechceme vymlouvat jestli zboží přišlo poškozené měl jste zavolat nebo napsat vše by se vyřešilo přeji hezký den
- jsou rychlí