- Obiednávka bola rýchlo vybavená
Som spokojná.
Reakce obchodu growmarket.cz
Ďakujeme za hodnotenie, Vaša spokojnosť je pre nás motiváciou :)
Chýbal mi návod k produktom v slovenčine alebo češtine, musela som ho hľadať na internete. Neprišiel mi ani kód na vyzdvihnutie v Packete. Zabalené bolo všetko veľmi dobre, takisto rýchlosť doručenia je výborná i produkty sú kvalitné.
Dobrý deň
mrzí nás ak Vám nebol dodaný preklad manuálu, pri objeme produktov ktoré ponúkame sa občas "podarí" prehliadnúť nejaký špecifický manuál. V prípade potreby nás ale neváhajte kontaktovať a návod Vám na počkanie kedykoľvek vytvoríme a dopošleme.
Ohľadom komplikácii s Packetou sa taktiež ospravedlňujeme, žiaľ, na kvalitu ich služieb nemáme priamy vplyv.
Navzdory tomu sme vďační, že nám prejavujete priazeň a ceníme si, že viete oceniť kvalitu nášho zákaznického servisu, v rámci ktorého sa snažíme poskytovať nie len kvalitný tovar ale aj kvalitné poradenstvo.
Prajeme krásny deň a bohatú úrodu :) -
- Široký sortiment
- Ochotní prodavači
- Slušné ceny
Reakce obchodu growmarket.cz
Děkujeme za hezké hodnocení, přejeme krásnou úrodu a těšíme se na Vás znova :)
- Dobře zabaleno, vše OK.
Reakce obchodu growmarket.cz
Děkujeme za recenzi a doufáme že Vaši pozitivní zkušenost znovu zopakujete :)
Neni co dodat nadhera strida krásu
Reakce obchodu growmarket.cz
Děkujeme, Vaše slova nás zahřála u srdce :) Přejeme hezký den a ať Vám to dobře roste :)
super
Reakce obchodu growmarket.cz
Děkujeme za ohodnocení a těšíme se na Vás i příště :)
vše v pořádku
Reakce obchodu growmarket.cz
Jsme rádi že jste náš spokojený zákazník a doufáme, že využijete našich služeb i příště :)
- Skvělá komunikace
- Ochota pomoci s čímkoliv si nevíte rady.
Prostě super obchod, kde vám ochotně pomůžou a vysvětlí cokoliv co potřebujete vědět nebo co scháníte.
Reakce obchodu growmarket.cz
Moc si vážíme když naši zákazníci docení servis, který se k prodeji snažíme poskytovat a Vaše slova jsou motivací pro udržení jeho vysoké úrovně. Děkujeme :)
- Rychlé dodání, bez problémů
Reakce obchodu growmarket.cz
Děkujeme za hodnocení, na našem servisu si zakládáme :)
Objednáno, doručeno a v balíčku milá pozornost, která fakt udělala radost. Moc díky a určo doporučuju :)
Reakce obchodu growmarket.cz
Moc děkujeme za krásné hodnocení. Těší nás, že vám dáreček udělal radost. Budeme se těšit na další nákup :)
- Rychle dodání
- Dáreček
- Žádné!
Reakce obchodu growmarket.cz
Děkujeme za pozitivní hodnocení. Vždy nás potěší když někdo docení náš zákaznický servis na kterém si zakládáme a budeme se těšit na další nákup.
Perfektní spolupráce.
Reakce obchodu growmarket.cz
Vážíme si vaší pochvaly. Perfektní spolupráce je pro nás velmi důležitá. Budeme se těšit na další objednávku.
- super
Reakce obchodu growmarket.cz
Děkujeme za super hodnocení. Budeme se těšit na další objednávku :)
Vse funguje dobre, objednavka i doruceni.
Reakce obchodu growmarket.cz
Moc děkujeme za vaše milá slova. Budeme se těšit na další objednávku
Příjemná a pracovitá slečna na pokladně.
Reakce obchodu growmarket.cz
Děkujeme za milou recenzi. Předáme pochvalu naší Endy. Budeme se těšit na další nákup.
- velký výběr
- dobre ceny
Reakce obchodu growmarket.cz
Děkujeme za pozitivní hodnocení. Variabilita produktu a aktuálnost cen jsou naší prioritou. Budeme se těšit na další objednávku.
- Rychlost dodání a komunikace
Nakupovala jsem poprvé a 100% spokojenost. Doporučuji
Reakce obchodu growmarket.cz
Vaše kladná prvotní zkušenost nás moc potěšila. Snažíme se zpříjemnit celou zkušenost nákupem pro nově příchozí a děkujeme Vám za motivující zpětnou vazbu. Budeme se těšit na další nákup.
Špatné zkušenosti.
Reakce obchodu growmarket.cz
Mrzí nás vaše negativní zkušenost, vzhledem k obecnému charakteru vaší recenze vás prosím o kontaktování na náš firemní email: [email protected]. Rádi bychom vaší negativní zkušenost přeměnili v pozitivní. Děkujeme
Predražený tovar aj poštovné
Reakce obchodu growmarket.cz
Moc nás mrzí, že se vám cena a poštovné nelíbílo. Zakládáme si na transparentnosti a včasné informovanosti. Celková cena objednávky je k náhledu ještě před odesláním a v případě jakékoliv pochybnosti či nesouladu s vaší představou, lze objednávku zadarmo zrušit.
Kontaktujte nás prosím na email: [email protected] a snad najdeme společné řešení k vaší spokojenosti. -
velký výběr
Reakce obchodu growmarket.cz
Vaše recenze nás moc potěšila, na variabilitě sortimentu si zakládáme, stejně tak na rozšířené možnosti výběru dopravců. Děkujeme za využití služeb a budeme se těšit na další nákup.