Ve srovnání s ostatními cenovými nabídkami - rozumná cena všech zakoupených konzerv Brit Premium Dog by Nature 400 g.
Zboží jsem dosud neobdržel
Podvodníci, telefony neberou
- Ceny
- Doba dodání
- Komunikace obchodu
Asi poslední objednávka co jsem udělala. E-shop má velmi příznivé ceny, doba dodání není jako u Alzy.cz (večer objednáš, druhý den máš), což mi ani tak nevadí a počítám i s týdenní dobou dodání, ale jejich komunikace se zákazníky je strašná, nebo spíše žádná.
Před Vánoci jsem udělala velkou objednávku, aby měla psí smečka pěkné Vánoce. Přišel potvrzující e-mail objednávky s předpokládaným datumem expedice(18.12.), když jsem ani 20.12 neobdržela zboží ani žádný e-mail o jakýkoliv změně k objednávce, chtěla jsem firmu kontaktovat, abych zjistila zda to do Vánoc stihnou odeslat. Na e-mail nereagovali a telefony vypnutý, nebo hláška, že číslo neexistuje! A to je ten důvod proč u mě ztratili jakoukoliv důvěru. V dnešní době, kdy můžete zákazníka jakkoliv informovat (e-mail, telefon, pop-up okno na webových stránkách), že před Vánoci nestíháte, tak jste zklamali na všech frontách.
Zboží bylo expedováno 23.12., (do té doby mi stihla přijít objednávka z konkurenčního webu, kterou jsem na rychlo dělala hned, jak jsem zjistila, že není možnost se s firmou jakkoliv spojit.)
Dlouho jsem přemýšlela, zda mám zboží vůbec převzít, což jsem nakonec udělala (27.12), ale zjistila jsem, že v balíku chybí položky, které měli být refundovány, což se doteď nestalo a ani k tomu mi e-shop nic nenapsal a opět na e-mail doteď nezareagoval. Takže kdy mi vrátí peníze za nedodané zboží doteď nevím. Zákaznický servis opravdu strašný! -
- Dlouhá doba dodání. Sedm dní od objednávky a o zboží nikdo neví.... Samozřejmě že je i zaplaceno
Po roční spokojenosti, uvažuji že zde přestanu odebírat. Zboží je sedm dní zaplaceno a obchod od nedoručené objednávky dává ruce pryč......
- Nekumunikuji, zboží nedodali, zrušil jsem objednávku
Obchodu trvalo týden odeslání zboží které bylo skladem.
Žádný mail proč se vše zdrželo, když předpokladaný datum odeslání byl 4.12. Do dnes je zboží kdo ví kde. -
- Nemohu se dovolat do obchodu. Zboží stále nedorazilo.
- ceny
Zbozi po tydnu nedorazilo,reakce na emaily zadna,zadne info.
- Objednala jsem více jak před týdnem konzervy pro psa a pořád nedorazily.
- Zboží za 1400 stále nemám,a vy se ptáte na hodnocení?
- Dobré ceny
- Velký výběr
- Zboží nedorazilo ani po slíbeném datumu
- Žádná komunikace
Zboží došlo 6.11.2024 nekompletní buvolí uzle 6 ks chyběly, na moji žádost o vrácení korunek na můj účet zatím nikdo nereaguje.
- Levnější cena zboží
Dne 25.10. 2024 jsem si objednala granule pro psa. Zboží mělo přijít do pěti dnů. Uplynulo 11 dní a zboží mi stále nepřišlo. Poslala jsem firmě mail, kdy zboží dodají, ale nikdo se mi neozval. Jsem zklamaná, i přes nabízenou levnější cenu si již nikdy od této firmy nic neobjednám.
V tomto obchodě jsem nakoupila třikrát a pokaždé jsem uplatňovala reklamaci. Buď poslali něco jiného nebo zboží chybělo.
Objednávka byla vytvořena 10. 10. s uvedením pravděpodobného data doručení 14. 10. Po týdnu zboží nemám a neobdržela jsem ani žádnou informaci, vysvětlení nebo omluvu.
Zboží odesláno, až po urgenci, jinak by zboží nebylo odesláno asi vůbec. Dlouhá doba dodání.
- rychlé zpracování objednávky
- jedna objednávka rozdělena na několik balíčků, adresa dodání nebyla dodržena, balíčky přicházejí postupně - pravděpodobně zásadní problém je využití České pošty
- ceny, sortiment
- pomalá doba doručení
musíš si počkat
Zbozi ztm nedorazilo. Neprisel ani mail o odeslani. Ale prisel mail na ohodnoceni shopu