- Rychlost, dobrá komunikace
Zboží, které je jinde na e-shopech nedostupné, je zde skladem
- rychlé dodání, krásné zboží
Rychlé jednání .
- Dlouhá doba spravování a následně odeslání objednávky
Objednávku jsem objednaval 17.2., 21.2. byla vyrizena a ještě doteď (24.2.) nedorazila :/
Dobrý den, Petere,
děkujeme za recenzi. Ve čtvrtek přišla objednávka. V pátek jsme zpracovali a v pondělí poslali. Mrzí nás, že jste zboží ještě neobdržel. Věřím, že brzy dorazí a bude sloužit.
Přeji hezký den a na případnou další objednávku.
Jakub z Greenloopu -
- Jasné a srozumitelné informace o produktu i dopravě.
- Rychlá expedice zboží.
- Zerowaste
Jsem spokojená. Ráda zde nakoupím znovu.
Reakce obchodu Greenloop
Moc děkujeme, Pájo :-) Taková reakce vždycky moc potěší :-)
Přeji krásný den a těšíme se na případnou další objednávku!
Jakub z Greeloopu -
- Velmi rychlé vyřízení objednávky
- Vstřícný přístup k zákazníkovi
- Průběžné informace o stavu objednávky
- Ochota pomoci v začátcích s kompostováním
- Nemám žádné výhrady
Mohu jen doporučit.
- Milé vystupování, pravidelně informuje o stavu objednávky
- Veliké minus osobní vyzvednutí na Žižkově. Musel jsem čekat 25 minut před vydejnou v mrazu, protože si ve výdejním místě popletli smluvený čas vyzvednutí
Z vyzvednutí jsem hodně rozpolcený, protože jinak bych dal plný počet. Teď je to tak 50:50.
Dobr ý den,
děkujeme mockrát za Vaši zpětnou vazbu a vaši připomínku si bereme k srdci. Doufám, že Vám žížalky dělají radost a kompostování se daří. Pokud byste potřeboval nějakou radu neváhejte se na nás obrátit.
Přejeme krásný den a ještě jednou nás Vaše čekání mrzí.
Jakub z Greenloop.cz -
- Velmi vstřícné, milé jednání.
- Při nemožnosti odeslat přesně objednané zboží mi bylo voláno, abych společně doladili možnosti skladu s mou představou.
- milá komunikace
- kvalitní boží
- rychlé dodání
- Rychle vyřízení objednávky
- Skvělá informovanost o stavu objednávky
- Ochota komunikovat se zákazníkem (velmi příjemné vystupování)
Moje první zkušenost s obchodem a doufám, že ne poslední. Vzhledem k objednávce žížalek pochopitelné, že jsem musela počkat na odeslání začátkem následujícího týdne. Velmi příjemná komunikace při dodatečných dotazech k zásilce, naprostí profesionálové. :)
rychlé, milá komunikace, ochota poradit s kompostérem
Reakce obchodu Greenloop
Mockrát děkujeme za krásnou recenzi. Rádi poradíme a budeme se těšit na případnou další objednávku.
- Milé jednání
- velká ochota pomoci v začátcích vermikompostování
- spolehlivost
- kvaita dodaných žížalek - BEZKONKURENČNÍ!
- ŽÁDNÁ
Zboží jsem si vyzvedávala osobně na Žižkově, pán byl střašně milý a sympatický. Když tam pojedete, klidně zaparkujte na tu chvilku přímo na chodníku na blikačkách:) Kalifornské žížali jsou super kvalitní, byli tam všechn možné velikosti i maličké kokonítka :)))
Reakce obchodu Greenloop
Děkujeme za krásnou recenzi! Zahřála u srdce :-)
Potřebovala jsem poradit a komunikaci hodnotím na 1*
- rychlé doručení, dobrá komunikace se zákazníkem
Reakce obchodu Greenloop
Mockrát děkujeme za milou recenzi a ať kelímky slouží :-)
- Velká ochota, rychlost vyřízení objednávky a profi přístup
- rychlé dodání
- o průběhu objednávky podrobné informace
- výborná komunikace
Nakupoval jsem poprvé, maximální spokojenost s rychlostí doručení i celým procesem :)
Reakce obchodu Greenloop
Dobrý den, pane Pelechu. Mockrát děkujeme za tuto milou recenzi. Snažíme se pro naše zákazníky dělat maximum :-) Ať Vám zboží slouží a budeme se těšit na případnou další objednávku :-)
- Poctivost
Reakce obchodu Greenloop
Dobrý den. Mockrát děkujeme za Vaši milou recenzi. Velice nás potěšila. Pro naše zákazníky se snažíme dělat maximum. Přejeme, ať se Vám vermikompostování daří a budeme rádi, když nás doporučíte dále a zůstaneme i nadále v kontaktu :-) Tým Greenloop.cz
- Osobitý a přátelský přístup. Velmi rychlá expedice. Kvalitní produkty šetrné k naší planetce. :)
Příprava zboží po jeho objednání byla skutečně velmi rychlá. Bylo připraveno k vyzvednutí bez zbytečného obalu, což hodnotím u společnosti s důrazem na ekologii jako krok správným směrem.
Reakce obchodu Greenloop
Dobrý den. Velmi děkujeme za Vaši milou recenzi. Zboží se opravdu snažíme balit co nejvíc minimalisticky a nejraději využíváme již použité krabice a vyřazení kartony :-) Mějte se krásně a budeme se těšit na další případnou objednávku! Tým Greenloop.cz