Od 29.7 mi ukazuje aplikacie ze je tovar v depe uvadzate rychle dorucenie mohli by ste to prosim preverit?

Dobrý den, vážený zákazníku,

děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Vaše objednávka byla vytvořena 26.7. v pátek po garantovaném čase odeslání, kdy už bohužel byly všechny dopravní společnosti pryč. Vaše objednávka byla předána dopravci v pondělí v 9:30hod. Z naší strany bylo splněno rychlé odeslání, jak uvádíme.

Ke komplikaci došlo na straně dopravce, kde již bohužel rychlost a kvalitu služby dopravce nedokážeme nijak výrazně ovlivnit.

Celá věc již byla obratem vyřešena, kdy vám bylo zboží odesláno znovu a vše proběhlo v pořádku.

Omlouváme se za pochybení ze strany dopravce a přejeme hezký den.

• Veľmi dlho čakám

Reakce obchodu greenfood.eu

děkujeme za vaši recenzi. Bohužel u vaší objednávky s platbou převodem z účtu nebyl správně vyplněn VS a objednávka tak nebyla automatickým systémem spárována s objednávkou a označena jako zaplacená. U některých SK bank je nutné zadat VS do pole "Reference plátce", pokud není možné volit pole "Variabilní symbol"

Bohužel od vás neevidujeme žádnou zprávu ohledně této komplikace a tak jsme neměli možnost reagovat, případně obratem celou situaci řešit. Na základě recenze jsme tedy celou situaci ověřili, platbu dohledali ručně a obratem předali na expedici.

Přeji hezký den.

Nakoupil jsem pod Velkoobchodním účtem, ale ihned první položka byla ještě za dražší cenu, než-li ji ostatní prodávají koncovým zákazníkům. Psal jsem 2 e-maily, protože telefonní číslo není nikde uvedeno a na ně mi do dnes nikdo neodpověděl...

Reakce obchodu greenfood.eu

vaše zkušenost nás mrzí. Velkoobchodní účet bohužel není možné zaregistrovat bez naší kontroly a manuálního zařazení do VO skupiny. V našem systému neevidujeme žádného VO zákazníka, který by nevytvořil objednávku nebo objednal pouze 1x.

V případě VO skupiny není možné, aby cena byla vyšší, než-li ji ostatní prodávají. V případě, že chcete využívat velkoobchodní spolupráci, je nutné nás nejdříve kontaktovat na e-mail, kde se s Vámi kolegové domluví na podmínkách.

Bez manuálního schválení velkoobchodu máte automaticky přidělenu skupinu s 12% slevou po registraci pro naše zákazníky

Přeji hezký den.