Obchod byl vždy ok. Do druhého dne granule u mě. I jsem vás chválil. Nyní nikoli. V pondělí jsem si objednal granule, které byly skladem. Ve středu mi došel email, že budou zřejmě následující den doručeny. V pátek mi PPL poslalo info, že mi granule doručí následující pracovní den. Nyní, v pondělí, při sledování zásilky mi to píše, že jsem nebyl zastižen. Celý den jsem doma a nemám žádný zmeškaný hovor! Žádné jiné informace se následně o mé zásilce nedají získat. Nějakej zasr....j robot na PPL mi nedokáže odpovědět a jiný kontakt tam nemají. Služby PPL jsou ne na dvě věci, ale jen na jednu, tu horší.
Moji objednávku jste bez udání důvodu stornovali. Je mi k smíchu, že po mě chcete hodnotit nedodané krmivo. Opravdu "super" obchod!!!
- Nemám nic proti onomu obchodu. Nedoporučuji pouze z důvodu nemožnosti osobního vyzvednutí. Jsem z Brna a nevidím důvod, proč bych si nemohla vyzvednout granule z brněnského obchodu. Bydlím 15 minut od sídla či skladu a musím platit poštovné, aby mi krmivo doručili. Koupila jsem ho za velmi výhodnou cenu, což se vyplatilo i s poštovným, jinak bych zde granule vůbec nekoupila. Obchodník neumožňující osobní kontakt k tomu má své důvody... nekalé praktiky. Tím se stává nedůvěryhodným, což je škoda pro brňáky.
na stránkách je uvedeno že je to novinka po objednání většího množství odepíší že je to dobrodej a mají 1 ks a objednávku zruší