Koupené lepidlo, je k běžnému lepení nepoužitelné.
Použitý sekundové lepidlo je extra husté, tím pádem ulpívá hodně na štětečku. Takže tahá vlasy z nádobky (nebezpečí znečištění okolí) a na štětci je koule lepidla. Velmi špatné dávkování.
Pokud chcete jako náhradu štětečkového Loctitu , tak silně nedoporučuji.Reakce obchodu GorillaTough.cz
Doplním info: Zákazníkovi byly vráceny peníze včetně dopravy.
děkuji za hodnocení, ale hodnocení produktu je zvlášť a navíc jsme komunikovali, pokud byste chtěl vrátit peníze, mohl jste napsat, obsah lepidla neovlivním, není poznat jeho konzistence.
Výrobce psal, že by mělo být v pořádku.
Hezký večer.
GorillaTough.cz -
- Výběr lepidel
- Jedno, ze tří lepidel dorazilo kompletně vyschlé
- Jedná se o můj druhý nákup v tomto obchodě a zatím bohužel pokaždé problém
Reakce obchodu GorillaTough.cz
bohužel do lepidla nevidím a záměrně ho vyschlé opravdu neposílám. Podíval jsem se na na vaši první objednávku, zda jste mi psal reklamaci a nic nedorazilo. Nezlobte se, ale vědma opravdu nejsem.
Nemám pak šanci zjistit, že něco bylo špatně a možnost to napravit, i když to nemusí být má vina. U výrobce jsem již několikrát lepidlo reklamoval, to se bohužel může stát, že vyschne, ale jinak jsou to jedny z nejlepších lepidel, i dle reakcí zákazníků a vaší druhé objednávky.
Napíši vám email, abych to napravil a byl jste příště spokojený.
Předem děkuji za pochopení.
GorillaTough.cz -
- Nepravdivé informace na webu
Lepicí páska měla podle webu dodavatele být použitelná i pod vodou a na mokrých površích. To není pravda, jedná se tudíž o nekalou reklamu.
Reakce obchodu GorillaTough.cz
informace je převzatá od výrobce a po komunikaci s jiným zákazníkem doplněna o přesnější informace, že je nutné pod vodou vytlačit vlhkost zpod pásky. Bohužel už výrobce to má trochu hloupě popsané. Jelikož jsem s ní bazén ani pod vodou nikdy nelepil, tak kdybyste se zeptal, tak vám to garantovat nebudu. Nechápu hodnocení komunikace, nic jste nepsal a zboží vám bylo odesláno v podstatě okamžitě po zaplacení.
Přesto díky za hodnocení, ale páska je jinak velice kvalitní a lze s ní zalepit mnoho věcí.