Jsem velmi spokojena. Měnila jsem řetízek za jiný. Vše bez problémů a rychle.

• Rychle zboží odesláno a dodáno,kvalita a vždy nějaký dáreček co potěšil. Komunikace výborná, výměnu zboží zašlou okamžitě. Není čeho se obávat, já zde nakupoval několikrát a vždy spokojenost.

Veliké OK !!!

• Super ceny a pěkné zboží

• za tu cenu to je perfektni

Reakce obchodu Gold Design

Dobrý den, velice nás těší Vaše spokojenost. Věříme, že Vám šperk bude "i za tu cenu" :-) přinášet radost po dlouhou dobu. V případě jakýchkoli problémů se na nás obraťte. Vyřešíme je k Vaší spokojenosti.

• mam zlatu retiazku a prívesok na ruku už 12 rokov a stále su v 100 percentnom stave. Ani naznak poškodenia alebo iných problémov .bola čistená ultrazvukom a nezničila sa.

Reakce obchodu Gold Design

Dobrý den, velice nás těší že Vám náš výrobek vydržel v perfektním stavu 12 roků. Setkali jsme se s našim výrobkem, který naše zákaznice nosila 18 let. Je však důležité o šperk pečovat tak, jak to zřejmě děláte Vy, a také je důležitý faktor agresivního potu, který je závislý na mnoha okolnostech - životní prostředí, druh práce, nemoc, sport atd.

• Zásilka dorazila v pořádku a rychle.

Žádný pozlacený šperk na světě nenahradí ten zlatý.Řetízky jsem koupil pro babičku k narozeninám.Chtěla pozlacené řetízky, tak jsem ji je koupil.Když jsem položil vedle svého zlatého řetízku ten pozlacený, tak tam je veliký rozdíl.Jak co se týče barvy, tak toho materiálu, a hlavně ty pozlacené šperky jsou měké!

Reakce obchodu Gold Design

Vážený pane, děkujeme za Vaše hodnocení. Pokud jde o Váš názor, že "Žádný pozlacený šperk na světě nenahradí ten zlatý", nelze s ním než souhlasit. Není to však ani kvůli barvě ani kvůli měkkosti. Šperky, jak pozlacené, tak i z pravého zlata, mají s ohledem na použité legury různou barvu, a nelze je podle této vlastnosti hodnotit. Na naše šperky nanášíme světle žlutozelené zlato, kterým se dobarvují i pravé zlaté šperky, jelikož je tento odstín na západních trzích nejvíce požadován. Například v Turecku, a dále na východ je požadována barva spíše hnědočervená. Odstínů je ale nespočetné množství a nevím, jaký má Vaše babička. V minulosti se často používalo 8-karátové zlato, které je legované převážně mědí.
    Pokud jde o Vaše tvrzení, že „pozlacené šperky jsou měkké“, pak nevím, jak jste k tomuto názoru došel a jakým způsobem jste to zkoušel. Námi použitá zlacená vrstva, je vzhledem k použitým legurám podstatně tvrdší, než 24karátové zlato. Z ryzího zlata se právě pro jeho přílišnou měkkost šperky ani nevyrábějí. Rád bych Vás nasměroval na tuto naši stránku:
    Zde se o zlatu a zlacení dovíte podstatně více, než je možné v této mé odpovědi. Mimo jiné i to (byť jinými slovy), že skutečně „Žádný pozlacený šperk na světě nenahradí ten zlatý“. Je však důležité zvážit, k jaké příležitosti si zákazník šperk kupuje, jak dlouho a často jej bude nosit a kolik je za něj ochoten dát. Cena určitě není nepodstatným kritériem při rozhodování, jakou alternativu zvolit. Na výše uvedeném odkazu je alternativ několik a je na každém zákazníkovi, pro jakou se rozhodne.

• Rychlost dodani, kvalitni zbozi, darek
    • Nevim

Skvělá komunikace se zákazníkem, rychlé dodání zboží. maximální spokojenost. :)

Velice ochotní za mě 120% SPOKOJENOST

• korektní jednání majitele
    • přehlednost obchodu

Rychlost vyřízení objednávky

jsem spokojen

• rychlost ,skvělá spolupráce ,super zboží a ceny

Pěkné zboží, málokdo pozná,že to není zlato a za velmi dobrou cenu. Ráda doporučuji.

• vstřícné a ochotné jednání, výborné podmínky při objednání a brzké doručení zakázky

velmi dobre

• velmi rychlé jednání, okamžitá reakce na dotaz, dárek k nákupu,

Maximální spokojenost, všem doporučuji.

• rychlost dodání
    • cena zboží

Jsem s nákupem zboží spokojena.Výhodou je rychlé dodání a cena zboží. Tento obchod doporučuji.

• Rychlé vyřízení objednávky a dodání. Zboží je vzdy přesné dle vašeho přání. Komunikace i při nějakém problému je rychlá a vždy bez problému. Mohu jen doporučit.
  • Recenze byla smazána z důvodu porušení obchodních podmínek. Recenzi nesmí psát uživatelé jakýmkoliv způsobem spříznění s daným obchodem.

Pěkné zboží za dobrou cenu. Dobrá komunikace.