- Rychlé dodáni a krasné šperky
Vstřícné jednání a příjemný dárek k nákupu. Maximální spokojenost.
- rychlost
- kvalitní zboží
- Super cena. Super kvalita. Rychle dodani.
- Nabídka a ceny
Kupuji po několikáté. Jsem maximálně spokojen. Komunikace na super úrovni. Rychlé dodání. S výrobky jsem absolutně spokojen. Nakupuji jen tady. Vyzkoušeno a léty osvědčeno.
Už jsme zde nakupovala několikrát a vždy spokojenost s objednanými výrobky - kvalitní provedení, dobrá cena.
Velmi ráda doporučuji. -
- Rychlost, kvalita zboží, komunikace
Občas se stane, že k nákupu dostanete dárek, tady dostanete 2 a ještě poděkování. Firma, která si i v dnešní době váží zákazníka*****
- Vždy super nákup.Rychlé dodání a k nákupu dáreček.Velká spokojenost.Rozhodně doporučuji.
- Koupil sem řetízek Savana 24+deštíčku Savana 24.Ten krástné pozlacení řetízek 18 karatovim zlatem je neco nádherné.Naprostá spokojenost.
- Slušný obchod, pěkné šperky a dárky.
- Zboží dorazilo rychle. Je moc pěkné. Vypadá jako skutečné zlato. Potěšil mě dárek.
- Žádné nejsou
- Nejlepší obchod!
Obchod posílá velmi luxusní pozlacené šperky. Mám alergii na bižuterii, takže tohle je pro mě ideální alternativa za skvělé peníze. Šperky už si objednávam několik let, každý rok s nimi několikrát u moře a pozlacení je stále na svém místě a vypadají jak nové. Nosím, náušnice, řetízek i náramek a vše vypadá super :-) objednala jsem z důvodu přetržením dítětem :-(
Skvělá komunikace, bleskové dodání.
- rychlost a dobra kvalita
Rychlé dodání a bez problémové a moc krásné zboží
Nejlepší
- Rychlá odezva
- Každý řetízek přišel zvlášť zabalený a popsaný.
- Velmi slušná kvalita výrobků
- Cena podstatně nižší než jinde
- Ochota udělat něco nadstandardního
Výrobce velmi příjemně překvapil. Perfektní komunikace a pomoc daleko nad rámec toho, co bych čekal.
Doporučuji chvilku hledat, za kolik konkurence jejich výrobky přeprodává - dost to vypovídá o kvalitě. -
- rychle dodaní a zboží perfektní