- Nejlepší legíny jaké jsem měla . Materiál prvotřídní, krásně sedí,dělají hezkou postavu. Prostě SUPER.
- Skvělá komunikace. Rychlé dodání. Kvalitní zboží.
Skvělá komunikace s obchodem. Rychlé dodání. Kvalitní zboží. Doporučuji!!!
- Rychlost dodání, komunikace
- Dobrá komunikace
- Rychlost dodání
- Velký výběr
- Skvělé reklamy, které neobtěžují
Zboží vracím, ale přišlo v pořádku a rychle
Skvělá domluva,vyjdou děvčata vstříc když je nějaký problém
M na výšku 164cm je dlhšie ako by človek očakával,ale skvelé na doma ;)
Boží! nosím pouze legíny, už jsem jich vyzkoušela mraky, tyhle mě zatím příjemně šokují příště akorát zvolím menší velikost :) mám 99kg, ale extra nasvalené nohy, vešla bych se krasne do xl, příště♥️
Rychlost
Po vyzkoušení na prodejně jsem zjistila, že bych potřebovala menší velikost, personál mi vystavil vratku na zboží dodané přes e-shop a odnesla jsem si ne jedny ale dokonce dvoje legíny a ještě mikinu :-)
- Rychlé doručení
Najlepší e -shop.Doporučujem.
Som veľmi spokojny
- super reklama, jejich posty na Facebooku mě vždy spolehlivě pobaví
- legíny skutečně kvalitní, neprůsvitné, za mě nejlepší, co mám (a že jich mám!)
- Jsou prostě super
- Bez problémů lze vrátit zboží
Naprostý luxus ⭐⭐⭐⭐⭐
- Jednoduchá, srozumitelná komunikace. Snadné objednání
- V nabídce GoldBee Zachraň gumu - mix vzorů není možné si alespoň rámcově zvolit barvu, či vzor. Ale toto omezení JE uvedeno v objednávkovém formuláři... není tedy podvod prodejce
Objednání a dodání rychlé, přehledné. Pouze při zvolení nabídky GoldBee Zachraň gumu - mix vzorů si nelze zvolit nic.
Vše v naprostém pořádku. Skvělá komunikace. Rychlé dodání. Kvalita zboží. Už vymýšlím, co si objednám příště:)
- Kvalitní materiály
- Sedící tabulka velikostí
- Krásné střihy
- Vyšší cena
Zakoupit v tomto obchodě něco v akci je velké štěstí a kousek bude díky dobré kvalitě dělat radost dlouho.
Mám od vás plavky a legíny a nemůžu si to vynachválit. Jsem ráda, že koupi vašich výrobků podpořím český podnik. Prosím dělejte svou práci dál, jste v tom úžasní.
S úctou vaše věrná zákaznice. -
krásný plavky, úžasná reklama, radost podporit