• Rychlost dodání
    • Kvalita zpracování
    • Rychlost vrácení peněz (už druhý den po vystavení dobropisu)
    • Plus size plavky na hubených modelkach takže nemáte reálnou představu jak to vypadá na postavě krev a mléko
    • Jednodílné s pruhy přes prsa dolů rozhodně nejsou pro všechny plus size ale jne ty co nemají bříško pouze velká prsa a boky jinak to dělá plochymi

Rychlé doručení, přehledný e-shop, velikost odpovídá

Oblečení sedí úžasně, je slušivé....pevné...kvalitní práce...problém je jen v tom, že na této značce budete mít závislost!!! A utrácíte, utrácíte, utrácíte....a do toho všeho ještě stáhnete pár kámošek....a začnete utrácet společně....Goldbee je nebezpečná droga!!!!!

• Ochota, velký výběr i pro lidi s velikost 4xl, komunikace při dotazu maximálně milá a rychlá. Nemám co vytknout
    • Oblečení je z příjemného materiálu a nechci ho sundat, legíny jsem si vybrala mimo mou komfortní zónu - modré a nelituji!! Konečně mohu nosit jinoi barvu než černou ve které se cítím božsky! Vršek plavek sedí, prsa jsou jak v bavlnce a to mám velikost J! Jen máte u plavek neposlušné cedulky, které chtějí koukat na svět :)
    • Už aby byla pobočka v Praze :)

Velikost sedí, rychle doručení, určitě budu kupovat znova

• Originální plavky, dokonale ušité.
    • Už mám ve třech barvách, super střih.
    • Rychlé doručení.
    • Vyšší cena, kterou ale chápu :-)
    • Uvítala bych více střihů vrchních dílů plavek.

Vše super, doporučuji.

• Velmi rychle odeslání
    • Perfektní výběr
    • Část objednávky jsem vracela a peníze byly hned vráceny

Doporučuji

• skvělé reklamní kampaně, i výrobky

• Rýchlosť doručenia
    • Kvalita oblečenia
    • Vybrala som si kolekcii zachraň a presne sa trafili do môjho vkusu! :)

• Velmi rychle dodani. Velmi prijemny material.

• Rychle dodani
    • Vysoke ceny, ktere neodpovidaji kvalite
    • Objednala jsem si stahujici spodni dil plavek. Uz kdyz jsem ho vytahla ze sacku, tak se vrch roloval. Takze jsou nenositelne. A to jsem si vzala o cislo vetsi, abych mela jistotu, ze mi sednou

Jejich plavky jsou loterie, jestli vam sednou.

Reakce obchodu GoldBee.cz

moc nás mrzí, že plavky nesedí. Samozřejmě... žádné oblečení a to ani naše plavky, nebo legíny nesednou na všechny druhy postav.
    Také proto jsme nově otevřeli obchod v Brně a do konce roku otevřeme i v Praze a Ostravě, aby si zákazník mohl v pohodlí vybrat střih i velikost, která mu sedne.

Věříme, že nás v obchodě někdy navštívíte.

Vše jde samozřejmě do 30 dnů vrátit. :)

Třetí objednávka v tomto obchodě a pokaždé maximální spokojenost. Doručení rychlé, legíny kvalitní, skvělý střih i materiál.

Byla jsem velice mile překvapena tím, jak rychle zboží dorazilo. Objednala jsem jeden den a už druhý den jsem vyzvedávala na poště. Téměř okamžitě mi přišlo oznámení o odeslání. Plavky mě velice překvapily, dokonce jsem zjistila, že jsem si mohla vzít o číslo menší, což je dost překvapující. Jsem ráda, že je zde eshop, který je český, má kvalitní zboží a dělá věci s láskou. Myslím, že příště vyzkouším něco z kolekce zachraň neboť mě samotnou zajímá co zajímavého by mi přicestovalo domů, třeba zrovna něco na co bych já sama při koupi neměla odvahu. Díky za to, že podporujete ženy i muže všeho tvaru

• Rychlost
    • Prijemny material
    • Krasne sedi a neklouze

Maji vyborny material. Maji velky vyber barev barvi prijemny a zarive

Rychlost dodání, komunikace se zákazníkem, kvalita zboží.

- Cena je vysoká. Byť uměrná kvalitě, každý na zboží nedosáhne.

Ikyž jsem nevěřila že mi plavky budou, tak jsem opravdu překvapená, jak jsou skvělé. Příští plavky zase jasná volba. Doporučuji

• Rychlé doručení
    • Kvalitní zpracování

• Rychle dodanie
    • Kvalitny tovar

Rychlost a kvalita

• rychlost, kvalita, velikosti, materiál