- Rychlost dodání
- Kvalita zpracování
- Rychlost vrácení peněz (už druhý den po vystavení dobropisu)
- Plus size plavky na hubených modelkach takže nemáte reálnou představu jak to vypadá na postavě krev a mléko
- Jednodílné s pruhy přes prsa dolů rozhodně nejsou pro všechny plus size ale jne ty co nemají bříško pouze velká prsa a boky jinak to dělá plochymi
Rychlé doručení, přehledný e-shop, velikost odpovídá
Oblečení sedí úžasně, je slušivé....pevné...kvalitní práce...problém je jen v tom, že na této značce budete mít závislost!!! A utrácíte, utrácíte, utrácíte....a do toho všeho ještě stáhnete pár kámošek....a začnete utrácet společně....Goldbee je nebezpečná droga!!!!!
- Ochota, velký výběr i pro lidi s velikost 4xl, komunikace při dotazu maximálně milá a rychlá. Nemám co vytknout
- Oblečení je z příjemného materiálu a nechci ho sundat, legíny jsem si vybrala mimo mou komfortní zónu - modré a nelituji!! Konečně mohu nosit jinoi barvu než černou ve které se cítím božsky! Vršek plavek sedí, prsa jsou jak v bavlnce a to mám velikost J! Jen máte u plavek neposlušné cedulky, které chtějí koukat na svět :)
- Už aby byla pobočka v Praze :)
Velikost sedí, rychle doručení, určitě budu kupovat znova
- Originální plavky, dokonale ušité.
- Už mám ve třech barvách, super střih.
- Rychlé doručení.
- Vyšší cena, kterou ale chápu :-)
- Uvítala bych více střihů vrchních dílů plavek.
Vše super, doporučuji.
- Velmi rychle odeslání
- Perfektní výběr
- Část objednávky jsem vracela a peníze byly hned vráceny
- skvělé reklamní kampaně, i výrobky
- Rýchlosť doručenia
- Kvalita oblečenia
- Vybrala som si kolekcii zachraň a presne sa trafili do môjho vkusu! :)
- Velmi rychle dodani. Velmi prijemny material.
- Rychle dodani
- Vysoke ceny, ktere neodpovidaji kvalite
- Objednala jsem si stahujici spodni dil plavek. Uz kdyz jsem ho vytahla ze sacku, tak se vrch roloval. Takze jsou nenositelne. A to jsem si vzala o cislo vetsi, abych mela jistotu, ze mi sednou
Jejich plavky jsou loterie, jestli vam sednou.
Reakce obchodu GoldBee.cz
moc nás mrzí, že plavky nesedí. Samozřejmě... žádné oblečení a to ani naše plavky, nebo legíny nesednou na všechny druhy postav.
Také proto jsme nově otevřeli obchod v Brně a do konce roku otevřeme i v Praze a Ostravě, aby si zákazník mohl v pohodlí vybrat střih i velikost, která mu sedne.
Věříme, že nás v obchodě někdy navštívíte.
Vše jde samozřejmě do 30 dnů vrátit. :) -
Třetí objednávka v tomto obchodě a pokaždé maximální spokojenost. Doručení rychlé, legíny kvalitní, skvělý střih i materiál.
Byla jsem velice mile překvapena tím, jak rychle zboží dorazilo. Objednala jsem jeden den a už druhý den jsem vyzvedávala na poště. Téměř okamžitě mi přišlo oznámení o odeslání. Plavky mě velice překvapily, dokonce jsem zjistila, že jsem si mohla vzít o číslo menší, což je dost překvapující. Jsem ráda, že je zde eshop, který je český, má kvalitní zboží a dělá věci s láskou. Myslím, že příště vyzkouším něco z kolekce zachraň neboť mě samotnou zajímá co zajímavého by mi přicestovalo domů, třeba zrovna něco na co bych já sama při koupi neměla odvahu. Díky za to, že podporujete ženy i muže všeho tvaru
- Prijemny material
- Krasne sedi a neklouze
Maji vyborny material. Maji velky vyber barev barvi prijemny a zarive
Rychlost dodání, komunikace se zákazníkem, kvalita zboží.
- Cena je vysoká. Byť uměrná kvalitě, každý na zboží nedosáhne. -
Ikyž jsem nevěřila že mi plavky budou, tak jsem opravdu překvapená, jak jsou skvělé. Příští plavky zase jasná volba. Doporučuji
- Rychlé doručení
- Kvalitní zpracování
- Rychle dodanie
- Kvalitny tovar
Rychlost a kvalita
- rychlost, kvalita, velikosti, materiál