Nulová přidadaná hodnota za mnohem vyšší cenu. Ze zahraničí to vyjde levněji a pokud člověk není lempl, nepotřebuje českou záruku. Godox ČR je sice výhradní dovozce a na www se podbízí velkou podporou. Na prosbu však nereagují, na www nic zajímavého nemají, návody nula nula nic. Ano, na papíru český návod dávají k originálnímu balení. PDF ne.
Reakce obchodu Godox.cz
mrzí nás, že jste s námi nebyl spokojen. Pokud u zboží nepotřebujete dvouletou záruku, rychlý servis či odbornou radu před koupí, můžete samozřejmě "levněji" nakoupit na některém zahraničním serveru.
Co se podpory týče: Všem našim zákazníkům se snažíme vyjít maximálně vstříc - viz. ostatní recenze a na dotazy a prosby odpovídáme. Radíme s výběrem správné a vhodné techniky ... zde si myslím, že nám je jen hodně málo, co vytknout. Pokud jste po nás ale chtěl český návod na zboží, které jste si u nás nezakoupil, tak ten jsme vám neposkytli, protože české návody děláme jen pro zákazníky, kteří si zboží u nás zakoupí. Pokud jste si zboží zakoupil v zahraničí, dostal jste jistě návod od obchodníka, který vám zboží prodával.
Děkujeme za pochopení, tým Godox.cz