bezproblémová a rychlá komunikace, bleskové dodání. Naprostá spokojenost.

Všem vřele doporučuji,super kvalita a dodací lhůta taktéž. Jsem maximálně spokojená!!!!

Rychlý,komunikativní,pro změnu objednávky,hned vyřízeno

Rychlé dodání zboží.

S přístupem obchodu jsem velice spokojena. Výborná komunikace a rychlé dodání.

• Zboží ještě nedorazilo, prý snad za měsíc.

Reakce obchodu Glamonde.cz

pokud si zákazník objedná zboží, které není skladem, a které je takto na webu zřetelně označeno, tak jeho výroba trvá přibližně měsíc. Tuto informaci jste dostala i od kolegů z expedice. Povlečení samozřejmě včas obdržíte.

Jsem velice spokojená

• Žádala jsem dobirku ale to tak nebylo, obdržela jsem kód j vyzvednutí, ale nejdřív bylo potřeba zaplatit. Proč tedy nabízíte dobírku???

Dobrý den, paní Lubica,

Vašemu hodnocení, resp. vzkazu nerozumím. Vyskytl se nějaký problém? Proč jste nás nekontaktovala a řešíte to až recenzí?

Objednala jste si povlečení z výprodeje na dobírku. Tato objednávka byla stornována, vytvořila jste si novou na "jedničkové" zboží, a to Vám bylo odesláno prostřednictvím "PPL výdejní místa" na dobírku. Přijde mi logické, že Vám PPL pošle kód k vyzvednutí. Pokud Vám pošle i odkaz k zaplacení kartou (pouze se tak domnívám na základě Vaší zprávy), tak je to dobrá služba zákazníkovi. Nabízí Vám volbu zaplatit předem, není to povinnost.

Přepravu "PPL Smart výdejní místa" jsme implementovali teprve minulý týden. Mohla se vyskytnout nějaká chyba, ale doposud si nikdo nestěžoval. Problémy prosím řešte ihned!

David Svoboda

Občas si něco objednám a jsem spokojená

• Rychlá a bezchybná dodávka zboží.

• Moc hezké zboží, rychlé dodání, hezky zabalené.
    • žádná

U firmy Glamonde jsem již nakupovala mnohokrát. Zboží je kvalitní, ceny přiměřené, zboží je dodáno hezky zabalené a brzy po objednání.

• rychlost
    • kvalita

bohužel ve skutečnosti barevně zboží neodpovídalo tomu, co jsem objednávala podle fotky. Zboží vracím. Neobdržela jsem se zbožím žádný formulář pro vrácení zboží. Uživatelsky nekomfortní stránky. K vrácení zboží jediná informace : " vrácení až 100 dní". Rozhodně už nevyužiji a nedoporučím.

Reakce obchodu Glamonde.cz

děkujeme za zpětnou vazbu. Zákazník se obvykle do nepřehledného obchodu čtyřikrát nevrátí, takže Vašemu hodnocení příliš nerozumíme. Zkuste být prosím konkrétnější, rádi e-shop na základě konstruktivní kritiky zpřehledníme.

Objednala jste si nejprodávanější vzor Biagio https://www.glamonde.cz/povleceni-biagio, byť ve druhé jakosti, takže pochybuji, že by ho tisíc jiných zákazníků vidělo lépe. Zákazníkům poskytujeme nadstandardní lhůtu 100 dní na vrácení zboží. Jedním z důvodů je i to, že každý monitor má jiné zobrazovací schopnosti a žádné dva monitory nezobrazí fotku úplně stejně.

Nikoho nenutíme vyplňovat žádné formuláře. Jsme velmi vstřícní a na webu dáváme srozumitelný návod, jak postupovat v případě vratky či reklamace vi. https://www.glamonde.cz/vymena-i-reklamace-bez-obav.

Postačí nám prostý kontakt mailem, vygenerujeme Vám obratem zpětný kód pro Zásilkovnu. Ostatně to jste ve stejnou chvíli s tímto hodnocením udělala. Vratek máme zanedbatelné minimum, takže pro nás nikdy vratkový formulář nebyl nijak důležitý. Pokud to však má zvýšit komfort zákazníků, tak ho do našeho e-shopu implementujeme.

• Česká firma, rychlé dodání

• snadný nákup
    • rychlé dodání

• Široká nabídka vzorů
    • Nabídka bavlněného materiálu ve třech kvalitativních třídách + mikro-plyš
    • Perfektní zákaznický servis

Velice si cením přístupu pana Davida Svobody, který mi na můj dotaz ohledně kvality bavlněného materiálu poměrně velice podrobně vylíčil v čem se jednotlivé kvalitativní třídy liší a vysvětlil mi způsob zpracování bavlněných vláken a příze. Chtěl bych mu za jeho přístup velice poděkovat.

Dobrý den, pane Dobiášku,

děkuji za Vaši pochvalu, velmi si jí vážím. Rád zákazníkům poskytnu maximum informací, pokud o to projeví podobný zájem jako Vy. Jak jsem slíbil, popíšu na webu i ostatním zákazníkům poutavou historii materiálu mako-satén, resp. egyptské bavlny.

• absolutně vynikající komunikace
    • překrásné zboží, super balení
    • nenašla jsem

Nakoupila jsem poprvé a jsem maximálně spokojená, určitě při dalším nákupu budu znovu hledat u této firmy

• rychlost dodání, vše si vyberete v pohodě doma

nemám

Povlečení je úžasné a kvalitní. Mám už třetí a vždy nádhera. Doporučuji

• Kvalitní materiál

Velice kvalitní povlečení, možnost objednání prostěradla ve stejném odstínu