GES již bohužel není... :-(
- Prodavač má zkušenosti s elektronikou
- V Brně Dornych GES, vstřícný slovenský prodavač v přízemí. Skvělý. Vysvětlil životnost lithiových článků. A proto jsem u vás pustil koruny. Máte 18650 za přijatelnou cenu. A MT1210 skvělá hračka která mi roky chyběla. Spolu s nabíječku baterií jsme uzavřeli kšeft. GES je podle mého názoru spešl, ne hobby. Tímto zdravím prodávajícího. Jaroslav.
- Parádní výběr zboží za dobrou cenu
- Škoda, že zrušili pobočku Hradec králové
- Škoda, že zrušili pobočku Praha
- Škoda, že zrušili celou společnost GES
- Vždycky měli dobrý ceny a rozsáhlej sortiment a byl to takovej tradiční obchod se součástkama v Praze.
- Zrušili prodejnu v Praze
Jednoznačně mě zklamali zrušením prodejny v Praze. Měli si najít levnější podnájem, ale nejspíš hrozně nutně museli bejt v drahým centru a to se jim nevyplatilo. Tak smůla, no. Jasně, můžu si nechat věci poslat, na to jim ale kašlu, neboť to zvyšuje náklady a prodlužuje čas. Takže jdu ke konkurenci.
- Pracují tam profíci.
- V Praze se u obchodu špatně parkuje.
- široký výběr
- nic nemají
- zaměstnanci
Chtěl jsem jenom poradit s výběrem zboží. Nakonec jsem radši nic nekoupil. Na drátě ženská co mi stokrát řekne "eventuálně" ale ani neví kde je nějakej technik co furt není v kanceláři.Chtěl jsem to koupit kvůli dobré ceně v gesu ale s účtem za telefon to je fuk kde to vezmu.
- Špatná komunikace
- Dlouhá doručovací doba
Na zboží jsem čekal přes dva měsíce.
- Překvapilo mne perfektní zabalení zásilky.
- Rychlé a bezproblémové dodání.
- ceny a dostupnost prodejny v Praze
- nemožnost zaparkovat u prodejny v Praze (ale zas tak moc to nevadí)
- Rychlost,spolehlivost
- doručení jedna dvě
- prodavači vždy poradí, nedávají najevo netrpělivost, jsou ochotni mluvit i s úplným blbcem
- Dobrý sortiment
- Objednávku z eshopu lze na prodejně vyzvednout až následující den, i když je zboží na prodejně skladem, takže předem zaslaná objednávka nákup neurychlí, spíše naopak.
- Mnoho zboží je v centrálním skladu a na pobočkách je 0.
- To je škoda, mnoho zákazníků potřebuje něco hned a ani cena není
- rozhodující.
nakupujem dlhšie som spokojny
- Vždy dodrží termín dodání
Spolehlivý partner pro podnikání, velmi přehledný obchod
- Rychlá reakce
Přehledné w. stránky, nakoupeno po doplnění skladu pomocí "hlídače zboží".
- Změnil jsem jednu z položek, která nebyla hned na skladě a bylo mi okamžitě vyhověno a zboží ihned odesláno.
- Seriozní přístum, maximálně možná rychlost dodání zboží, velmi solidní komunikace se zákazníkem. Obchod doporučuji.
- Nenám negativní zkušenosti
Aku jsem kupoval do starého akušroubováku, mezi tím mi byl ale zakoupen nový a tak jsem, v zákonné lhůtě 14 dnů od doby převzetí, akumulátory vracel. Vše probíhalo v pohodě, dostával jsem info od obchodu a nyní už jen čekám na převod peněz na účet.