- Malé koberečky v pořádku ale velký koberec vypada barevně jinak a je vlnitéj jako by ho už někdo používal je mi líto že jsem si je koupila.
Reakce obchodu GAZU.cz
Dobrý den, vaše zkušenost nás mrzí, nicméně mohu vás ujistit, že váš zbrusu nový koberec nikdo jiný nepoužíval. Odesíláme pouze 100% nové kusy koberců z výroby. To, že je některý koberec vlnitý, je zcela přirozená vlastnost, jelikož koberce expedujeme zavinuté v ruličce. Po vybalení je potřeba koberec nechat 2-3 dny odstát, aby se krásně rozprostřel. Je to zcela pochopitelné, že koberec po vybalení z ruličky nebude ihned rovný jako vodní hladina. Rozhodně to také neznamená, že by jej někdo před vámi používal. Tato vaše domněnka o použitém koberci je tedy zcela mylná.
Nesouhlasím s tím, že by koberec vypadal jinak než ostatní, které vám dorazily. Všechny jsou ze stejné kolekce a barevně se tedy nijak nelišily. Tímto jsem si 100% jistý.
Litovat, že jste si koberce koupila, určitě nemusíte. Vždy máte možnost je vrátit ve 14denní lhůtě. Stačí nám zavolat a určitě bychom se na vrácení, reklamaci nebo výměně zboží domluvili. Žádnou takovou zprávu od vás však dodnes na emailu neeviduji. Záleží nám na spokojenosti každého zákazníka, ale je potřeba s námi tyto věci komunikovat telefonicky na 792 444 970 nebo pomocí zpráv. Každému zákazníkovi vždy individuálně vyhovíme, na tom stojí základy naší společnosti.
S pozdravem GAZU.cz -
Obchod proběhl normálně, objednala jsem si koberec, domluvili jsme způsob platby a dopravu a podle dohody byl koberec dodán.
Co je ale problém, koberec na podlaze klouže a při rychlém vstupu na koberec nebo rychlých krocích koberec ujíždí a hrozí nebezpečí pádu a zranění dotyčného.Reakce obchodu GAZU.cz
Dobrý den, děkujeme za recenzi. V takovém případě vám mohu doporučit protiskluzovou podložku z naší nabídky, která se na tyto extra kluzké podlahy hodí. Koberec vám již nepodjede. GAZU.cz
Hrozná kvalita !!!
Reakce obchodu GAZU.cz
Dobrý den, vaše zkušenost nás mrzí. Kvalita zboží, které prodáváme, je výborná. Pokud ani přesto nejste se zbožím spokojena, vždy jej můžete bez udání důvodu do 14 dní vrátit. Pokud jste měla na mysli něco jiného, upřesněte váš názor, ať víme, co přesně se vám nelíbilo. GAZU.cz