Vše proběhlo rychle

Reakce obchodu GAZU.cz

Děkujeme za hodnocení. Všechno řešíme okamžitě a jsme rádi, že se o tom naši spokojení zákazníci rádi podělí s ostatními v recenzích.

Dodání do 2 dnů. Vše Ok.

Reakce obchodu GAZU.cz

Děkujeme za recenzi. Skladové položky jsme skutečně schopni odeslat ještě ten den, když objednávka přijde včas.

• Doporučuji všem, rychlé a kvalitní dodání. Jste super

Jsem velice spokojená s rychlým dodáním zboží a kvalitním provedení zboží.

Skvělé, děkujeme. :)

• kvalitní nabídka a velmi rychlé dodání, super

Reakce obchodu GAZU.cz

Děkujeme za hodnocení. Skladové položky odesíláme maximálně do druhého pracovního dne, neskladové položky za 5 pracovních dní. Do Vánoc v pohodě stíháme doručit i neskladové položky.

pozitivni přistup,při potižich se vše řeši

Reakce obchodu GAZU.cz

Děkujeme za recenzi. Ano, na informovanosti zákazníka si potrpíme. Naše všeříkající informační emaily doplňujeme také komunikací formou SMS nebo hovorem, pokud je potřeba si v objednávce něco ujasnit nebo doplnit. Nikdy nenecháváme nic jenom tak, že se to vyřeší samo, že se to nakonec nějak udělá nebo že si zákazník počká klidně 2 týdny. Takovému přístupu říkáme jasné NE. Na prozákaznický přístup se může každý náš budoucí zákazník spolehnout.

• Rychlé dodání

Reakce obchodu GAZU.cz

Děkujeme za hodnocení. Ano, rychlé dodání je ještě rychlejší než dříve, protože máme velké skladové zásoby oblíbených rozměrů. Na nový koberec tak zákazníci již nemusí čekat ani týden.

• Rychlé doručení
    • Krásné zboží

Reakce obchodu GAZU.cz

Děkujeme za hezkou recenzi :)

• rychlé dodání, kvalita za dobrou cenu

Děkujeme za hodnocení. :)

• Velký výběr kvalitních produktů za příznivé ceny, výborný zákaznický servis, rychlé doručení.

• Rychle doručení

Reakce obchodu GAZU.cz

Děkujeme za hodnocení. O víkendu jsme naskladnili velké množství koberců, takže dodání téměř všech oblíbených rozměrů je teď otázkou 1-2 dnů. ŽÁDNÉ ČEKÁNÍ NA NESKLADOVÉ POLOŽKY.

• Recenze byla smazána na žádost jejího autora.

• Velmi rychlé dodání

Velký výběr zboží
    Dobré ceny
    Rychlé dodání

Reakce obchodu GAZU.cz

Děkujeme za hodnocení. Snažíme se, aby bylo nakupování na našem e-shopu pro zákazníka co nejpříjemnější.

• Komunikace bezvadně,i rychlost.

Bohužel koberec má i po 2 dnech vlny,tak to opravdu nevím,jak tohle dopadne,barva je tmavší,ale to tak bývá.Pokud se to nenarovna,budu muset kontaktovat eshop.

Reakce obchodu GAZU.cz

Dobrý den, děkujeme za hodnocení. Je potřeba si uvědomit, že koberce jsou doručovány v ruličce a tímto způsobem jsou také skladovány. Dva dny je skutečně až příliš krátká doba na to, aby se koberec vyrovnal do dokonalé roviny. To se samozřejmě stane, ale postupně, až si vlákna koberce přivyknou na pokojovou teplotu a vrátí se do původní polohy. Nejedná se o vadu koberce, ale vlastnost, která jednoduše plyne ze způsobu skladování a doručování, jinak to u tohoto typu koberců bohužel nelze.

Bylo vše v pořádku děkuji Vám všem

• rychlost a perfektní

Reakce obchodu GAZU.cz

Děkujeme za hodnocení. Rychlost dodání je pro nás priorita. Na víkend naskladníme velké množství koberců, takže odeslání na přelomu listopadu a prosince bude ještě rychlejší.

velmi mne to mrzí, nicméně bohužel jsme nedokázali naskladnit váš koberec, který měl být skladem, ale z technických důvodů nebyl.

Reakce obchodu GAZU.cz

Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu. Koberec z vaší objednávky jsme naskladnili dnes ve 3 kusech. Psali jsme vám email, bohužel jste nám udělil tuto recenzi o 4 hodiny dříve, než jsme koberce naskladnili. Zítra bychom mohli poslat a v pátek byste měl koberec doma, bohužel jste objednávku zrušil.

• Vše v pořádku

Děkujeme za hodnocení :)

• Všechno rychle vyřízeno.

Reakce obchodu GAZU.cz

Dobrý den, děkujeme za recenzi. Snažíme se vše vyřizovat jak rychle to jenom jde. Nicméně v dnešních dnech již může dojít k menšímu zdržení u objednávek, jelikož tím, jak začíná předvánoční sezóna, tlak na kurýry a celkovou logistiku je čím dál větší. Prosíme tedy ostatní zákazníky, aby měli pochopení, pokud jim doručíme skladové položky do 2-3 dnů a například neskladové položky zhruba za 5-10 dní. Pokud by nastala nějaká výjimečná situace s konkrétní objednávkou, dávali bychom vědět telefonicky nebo emailem. Počítejte tedy s tím, že může (ale nemusí) dojít k mírnému prodloužení dodacích lhůt.

Spokojenost

Reakce obchodu GAZU.cz

Dobrý den, děkujeme za recenzi. Vaše spokojenost nás těší. Snažíme se vše vyřizovat jak rychle to jenom jde. Nicméně v dnešních dnech již může dojít k menšímu zdržení u objednávek, jelikož tím, jak začíná předvánoční sezóna, tlak na kurýry a celkovou logistiku je čím dál větší. Prosíme tedy ostatní zákazníky, aby měli pochopení, pokud jim doručíme skladové položky do 2-3 dnů a například neskladové položky zhruba za 5-10 dní. Pokud by nastala nějaká výjimečná situace s konkrétní objednávkou, dávali bychom vědět telefonicky nebo emailem. Počítejte tedy s tím, že může dojít k mírnému prodloužení dodacích lhůt.