- Opravdu široký výběr sortimentu !!!
Jako vždy, rychle, spolehlivě a parádní cena !!!!!!
DOPORUČUJI !!! -
- Rychlý, spolehlivý
- Mají vše co potřebují k vareni
vše v pořádku
- Velký výběr, nejlepší ceny
Dobrý obchod
- Velký výběr, ceny....
- Zatím nic
Nakupují pravidelně, zatím spokojenost.
- rychlé
rychlé
skvélly produkt,velká spokojenost
- nejlepší ceny
- široký sortiment
- výborná komunikace
nakupuji zde pravidelně a vždy jsem byl maximálně spokojený, rychlé doručení, zboží bylo vždy jak má být a výborné ceny
Rychlost vyřízení objednávky,skvělá komunikace
Obchod i eshop jsou skvěle zásobené, výborné komunikace, pokud je nějaká změna v dostupnosti zboží.
- Obchod s všestranný zbožím.
Nakupuji zde pravidelně a naprostá spokojenost. Obchod mohu jedině doporučit.
Spokojenost, dobře zabaleno, rychlost
Zboží je na shopu vedené jako skladem, ale je to klamání spotřebitele, skladem rozhodně není, hlavně když je s lepší cenou. Po dvou dnech vám obchod napíše zprávu, že zboží není skladem, zda mají zaslat za dva dny, čímž spadnete do dalšího týdne ....
Reakce obchodu GastroKlub.cz
Dobrý den, děkujeme za recenzi.
Kontroloval jsem komunikaci s kolegy - objednal jste si 4 kávy Mauro - objednávka byla tvořena 4.11 v 10:30. Kolega ze zákaznické podpory Vám za necelou hodinu od objednávky psal mail a to přesně v 11:15, že kávu máme skladem pouze 3x a jestli si přejete vyčkat na naskladnění do dalšího týdne, nebo objednávku pokrátit. Vaše odpověď nám dorazil až 7.11 - kolegové Vás tedy informovali obratem a Vaše odpověď k nám dorazila až 7.11 - po 3 dnech s tím, že vyčkáte.
Děkuji za pochopení.
S pozdravem J. Los - vedoucí zákaznické podpory -
Zboží jsem po 19 dnech stále nedostal.Obchod není schopen napsat z jakého důvodu ,nebo proč objednávku ještě neodeslal.
Reakce obchodu GastroKlub.cz
Dobrý den velice se omlouváme nedorozuměním se nám objednávka ztratila když jsem odepisovali zákazníky kvůli výpadku u téhle kávy jež přes dva měsíce se nevyráběla a teprve dnes nám dorazila na sklad , obratem odesíláme a přidáme vám nějakou pozornost.Ještě jednou se omlouváme
Rychlá komunikace
Vše v pořádku a dle popisu. Rychlé doručení
- velice rychlé dodání zboží
- super komunikace
- dobré ceny