rychlost doručení
Pěkné, dobře zabalené.
Děkujeme za Vaši recenzi :-)
- Rychle dodani, vyborna komunikace s obchodem, spokojennost.
Reakce obchodu Gario.cz
Děkujeme za Vaši milou recenzi :-)
Jednoduchost objednání, rychlost doručení
- Bezproblémový výběr
Děkujeme za Vaši recenzi :-)
Moc krásný obraz krajiny, dýchá z něj pohoda i tajemství neobjeveného.
Reakce obchodu Gario.cz
Děkujeme za milou recenzi :-)
Už je to 7 dní a zboží stále nikde. Ani nepíší za jak dlouho zboží bude hotové. Psali že se obraz vyrábí a od té doby žádná zpráva. Zboží nelze hodnotit, když ještě nedorazilo. A z komunikace jsem poněkud rozpačitá.
Reakce obchodu Gario.cz
opravdu nás mrzí Vaše negativní recenze. Nezlobte se prosím, ale v detailu produktu jste měli jasně a zřetelně uvedenou dodací lhůtu. Dodací lhůta je uvedena u každého jednoho produktu a je dokonce zvýrazněna. Kromě toho jste tam měli, stejně jako v košíku, uvedeno předpokládané datum odeslání balíku, takže nějak nerozumíme, že jste nevěděli kdy bude zboží hotové a odeslané. Zboží vyrábíme na míru, jsme výrobci. Dodací lhůta platí pro pracovní dny, protože o víkendech a ani svátcích nepracujeme. I naši zaměstnanci si potřebují odpočinout. Měli jsme teď státní svátky co jste určitě zaregistrovali. Vaši objednávku budeme odesílat v nejbližších dnech. Přeji hezký den.
- Výborná komunikace ,krásná práce
Velká spokojenost!
Reakce obchodu Gario.cz
Děkujeme za milou recenzi . Těší nás Vaše spokojenost :-)
- Obchod nabízí obraz v určitých rozměrech,ale pokud si zákazník vybere ten menší rozměr, není zmenšen tisk obrazu,ale okraje obrazu jsou ořízlé a ohnuté přes dřevěný rám takže obraz není celý.Tzn.na obrazu Poslední večeře je pouze 9 apoštolů ostatní jsou z boku a zezadu.Je to zvláštní barbarství,pane Leonardo Da Vinci ☹️
Reakce obchodu Gario.cz
děkujeme za Vaši recenzi. Co se týče obrazu, je stejný ve všech rozměrech. Je to reprodukce obrazu, v podstatě výsek "Poslední večeře" od Leonardo da Vinci. Obraz není kompletní, neboť originál je panoramatický.
Náhledový obrázek tam je a je hezky vidět jak bude hotový obraz vypadat, takže jste určitě věděli, jaký produkt Vám bude doručen.
V případě otázek nebo upřesnění Vašeho dotazu se neváhejte ozvat na [email protected]
Hezký den přejeme.
Vše Ok. Obraz je nádherný. Perfektně zabaleno
Reakce obchodu Gario.cz
Děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že se Vám obraz líbí :-)
Byl to již druhý nákup,vybrané zboží bylo vždy kvalitně zpracované, k přepravě pečlivě zabalené,komunikace s obchodem je výborná, určitě zde ještě nakoupíme.
Reakce obchodu Gario.cz
Děkujeme za milou recenzi. Budeme se těšit na Váš návrat :-)
Zboží odpovídalo popisu, bylo pekne zabalené a ještě dorazilo s drobným dárkem a žádosti o hodnocení. Milá pozornost.
Reakce obchodu Gario.cz
Mockrát děkujeme za Vaši milou recenzi. Jsme rádi, že dárek potěšil :-)
- Velký výběr různých druhů samolepek, obrazů, doplňků.
- Kvalitní zboží.
Jsem spokojená.
Reakce obchodu Gario.cz
Děkujeme za Vaši milou recenzi :-)
- Rychlost dodání
- Dobrá komunikace
- Bezvadné zabalení obrazu
- Obraz naprosto odpovídá obrázku na netu
- Žádná
Pokud si ještě budu chtít objednat obraz, obrátím se na tento obchod.
Doporučím i známým.Reakce obchodu Gario.cz
Mockrát děkujeme za Vaši milou recenzi :-)
- Špatná doprava.
Zboží došlo rychle ale doprava nemožná není ukládací místo a řidič zavolá 5 minut před doručením. Žádná zpráva že zboží dopraví od do určité doby.
Tak vzhledem k dopravě bych nedoporučovala.Reakce obchodu Gario.cz
je nám líto, Vaší špatné zkušenosti s kurýrem, ale my bohužel, nemáme dopad na jednotlivé řidiče. Kurýrní společnost máme zasmluvněnou, není to naše firma.
Mrzí nás toto hodnocení, protože se vždy snažíme každému ve všem vyhovět a opravdu za to my nemůžeme.
Hezký den přejeme.
www.gario.cz -
Hodiny byly vpravo dole mírně natukle, vzhledem ke komplikacím s balením a odesláním nebudeme reklamovat...
Reakce obchodu Gario.cz
omlouváme se za nepříjemnosti. K poškození zřejmě došlo při přepravě, protože produkty kontrolujeme vždy 2 krát a to po výrobě a těsně před odesláním. Ohledně reklamace nás prosím kontaktujte na [email protected] Děkuji a přeji pěkný den.
www.gario.cz -
- Rychlost vyřízení objednávky a doručení
Děkujeme za Vaši recenzi :-)
Vse v poradku, reprodukce krasna
Reakce obchodu Gario.cz
Děkujeme za Vaši recenzi. Jsme rádi, že se Vám obraz líbí :-)
zboží odpovídalo obrázku, doručeno ve slíbeném termínu
- Rychlé vyřízení