- Rychlost, kvalitní
Reakce obchodu GARFOO
Moc děkujeme za Vaši pozitivní recenzi a skvělé hodnocení! Velmi nás těší, že rychlost doručení i kvalita oblečení s Tlapkovou patrolou splnily Vaše očekávání. Budeme moc rádi, když u nás pro Vaši malou fanynku Paw Patrol zase někdy nakoupíte.
- krásne veci, kvalitný materiál
Reakce obchodu GARFOO
Moc děkujeme za kladnou recenzi! Jsme nadšení, že se vám věcičky pro holčičku líbí a že jste spokojená s kvalitou materiálu. Ať dělají parádu a velkou radost!
Blanka z Garfoo -
Super cena, dobrá kvalita a rychlé dodání.
Reakce obchodu GARFOO
Děkujeme za skvělé hodnocení! Velmi nás těší, že jste byla spokojená s příznivou cenou, kvalitou oblečení i rychlostí doručení. Spokojenost Vás i Vašich dětí je pro nás na prvním místě.
Co ty peníze opravdu větší hnus přijít nebo hned jak jsem to vyzvedl to šlo do popelnice otřesný nedoporučuji nekupujte
Reakce obchodu GARFOO
Dobrý den, mrzí nás, že jste se zakoupeným zbožím nebyl spokojen. Vaše hodnocení nás však překvapilo především tím, že jste nás dosud vůbec nekontaktoval. Neevidujeme od Vás žádný telefonát, e-mail ani reklamaci, neměli jsme tak možnost zjistit, co bylo se zbožím v nepořádku, ani nabídnout řešení.
Pokud bylo zboží skutečně vadné nebo neodpovídalo Vašim představám, rádi bychom situaci řešili. U dětského zboží nám na spokojenosti zákazníků záleží a případnou vadu či problém řešíme obratem.
Mrzí nás proto, že jste místo kontaktování našeho obchodu zvolil velmi kategorické veřejné vyjádření, že se jednalo o „hnus“ a že nové zboží skončilo v popelnici. Vzhledem k tomu, že jste nám nedal žádnou možnost problém prověřit ani napravit, vnímáme takové hodnocení jako poškozující pro dobré jméno našeho obchodu. -
Všechno ok
Reakce obchodu GARFOO
Děkujeme za recenzi a věříme, že župánek bude slečně příjemným společníkem.
Vaše Garfoo -
Rychlé doručení, oblečení ve výprodeji -super ceny i kvalita, objednala jsem poprvé a určitě né naposledy. Doporučuji
Reakce obchodu GARFOO
Děkujeme za příznivou recenzi a doporučení pro další zákazníky. Přejeme ať oblečení dlouho slouží a doufáme, že se dětem líbí :))
Blanka z Garfoo -
S nákupem jsem spokojená.
Reakce obchodu GARFOO
Děkujeme za kladnou recenzi a přejeme slečně hodně spokojených zážitků se Zajíčkem Bingem.
- Velká spokojenost
Reakce obchodu GARFOO
Děkujeme za příznivou recenzi a doporučení.
rychlé vyřízení, skvělá spolupráce
Reakce obchodu GARFOO
Děkujeme za příznivou recenzi a doufáme, že si děti s rukávky užijí spoustu vodní zábavy :))
- Dětští hrdinové na oblečení
- Nízké ceny
- Zajímavé hračky
Občas zde nakupuji a vždy jsem byla spokojena.
Spokojenost
Reakce obchodu GARFOO
děkujeme za příznivou recenzi a doporučení pro další kupující.
Garfoo -
- Rychlost dodání vše v pořádku
Reakce obchodu GARFOO
Děkujeme za kladnou recenzi.
Blanka z Garfooo -
Velmi rychlé, super
Reakce obchodu GARFOO
Děkujeme za kladnou recenzi a doufáme, že se holčičce věcičky líbí a udělaly radost :))
- dobré ceny
- rychlé vyřízení
Děkujeme za příznivou recenzi
Vaše Garfoo -
Vše v pořádku doporučuji všem hezký
Reakce obchodu GARFOO
Děkujeme za kladné hodnocení a přejeme dětem krásné zážitky s dárky od nás :))
Obrovská spokojenost s obchodem ,mohu jen doporučit Martina
Reakce obchodu GARFOO
Děkujeme za příznivou recenzi a těšíme se někdy příště :)
- Velmi rychle jednání
Rychlost dodání
Reakce obchodu GARFOO
Vážíme si kladné recenze a děkujeme :))
Blanka z Garfoo -
- Pro mě dostupnost pro os.vyzvednutí.
- Rychlost vyřízení.
- Dobrá domluva s paní.
Reakce obchodu GARFOO
Děkuji za příznivou recenzi a třeba k nám do E-shopu zase někdy zavítáte.
Míša z Garfoo -
Rychlé dodání zboží, dobrá komunikace
Děkujeme za kladnou recenzi
Blanka z Garfoo