Ani se neobtěžovali informovat o čemkoliv mimo automatického zpětného mailu

• zboží mi bylo již vyměněno a znovu za vadný kus!!!

Zboží asi není ze strany Garancie kontrolováno jak při převzetí, tak při výdeji a klidně pošlou zboží se stejnou vadou znovu a přitom je to vidět na 1. pohled v zabaleném stavu!!!
    Bylo nepoužitelné. Už ho vracet nebudu, znamená to zabalit, poslat a platit poštovné. Svědek byl řidič, který přivezl výměnou to stejné!

• zadne jen zdrzuje pri
    • binec

nepouzitelni

• Rozsáhlý sortiment
    • Nízká cena
    • Rychlost dodání zboží

Zboží které jsem si objednal bylo ze strany obchodu stornováno a nedodáno z důvodu prošlé trvanlivosti zboží.

• Zdá se, že se zde dá sehnat, co jinde ne, ale přesvědčil jsem se o opaku. Takže výhoda zmizela při doručení jiného než objednaného zboží.
    • Mizerná komunikace.

Zakoupil jsem mop, který měl být shodný s náhradami. Dle e-shopu a fotek měly být shodné. Poprvé mě paní z obchodu zavolala, že sice náhrady nemají shodné uchycení s mopem, který má být k tomu. Tak mi nabídla stejný v jiné barvě, ale přišel mi úplně jiný druh, který jsem jim vrátil. Pak jsem komunikoval s jinou paní a ta mi zase potvrdila, že původní mop, který jsem chtěl, že mají a jsou k němu ty náhrady. Tak jsem potvdil, že ho tedy chci, ale skutečnost je zase jiná a mop k náhradám není. Jedná se o jiný typ. A mimo jiné jsem u nich objednal výtlačnou pistoli na kartuše Profi a přišla mi plaechová Hobby. Tu jsem jim taky vrátil. Po mých urgencích reklamace, přišla pouze odpověď, že můžu zboží ve 14 denní lhůtě vrátit. A kdo mi proplatí poštovné? Další odpovědi ani od pracovnic obchodu ani přímo od obchodního ředitele, kterému jsem psal stížnost jsem se nedočkal. Takže hodnotím, jako velmi špatnou zkušenost s tímto obchodem a svému známému bych ho nikdy nedoporučil. Levá ruka tam neví co dělá pravá. Bohužel.

• Cena přepravy byla neúměrně vysoká ceně a velikosti produktu a neodpovídala ani sazebníku České pošty, která byla zvolena jako dopravce. Ani přes upozornění na tuto skutečnost nebyli zástupci Garancia ochotni domluvit se na jiné ceně.

• rychlé dodání
    • zjevně poškozené zboží ještě před odesláním (popraskaný lak v ohybech,chybějící části v balení )

• Na strankach byla jiná fotografie zboží tudiž dorazilo něco jineho než jsem kupoval ale pro niskou pořizovací cenu jsem zboží nevracel jinak vše na jedničku .

nejdřiv prověřit jestli se jedna o zboží ktere chtějí

Reakce obchodu GARANCIA, s.r.o.

Zboží, které jste obdržel je funkčně zcela shodné se zobrazeným zbožím, výrobce přidal pro snazší manipulaci rukojeť. Za vzniklé nesrovnalosti se omlouváme.