obchod ze dne na den skončil, jsou nedobytní, nemám zásilku ani peníze
Naprostá spokojenost
- Rychlost. kvalita
Objednal jsem šest létajících spiner koulí. Dvě modré odřené, evidentnně hodně použité, z toho jedna nefukční - rozbitý port pro nabíjení. Jedna růžová nefukční - neroztočí se. Vnoučata budou mít .....?
- Vše proběhlo v pořádku a daném termínu.
Rychlá komunikace, serióznost.
Objednala jsem 8.12. 2023, ihned jsem byla přesměrována na platební bránu a z účtu mám řádně strženu platbu. Uplynulo 7 dní, balíčku se nemohu dočkat. V mailu jsem tedy klikla na "ověření platby" Comgate.
A zde je uvedeno, že je nezaplaceno?!. Přestože mám platbu strženu z účtu, uveden variabilní symbol objednávky atd. U mne vše proběhlo. Faktura do mailu přitom přišla ještě týž den a dotazník na spokojenost s objednaným zbožím po 6 dnech. Mne však nikdo více nekontaktoval resp. nemám žádné další informace v mailu, jako např. kdo kdy vyskladnil, který přepravce nyní má atd. V tomto směru netuším co se děje. -
- Rychle dodání
- Nekvalitní zbozi, růžový projektor nelze otáčet tak aby obrázek byl uprostřed a víčko na baterie špatně dovírá a pohybem při otočení projektoru mate strach ze to vypadne ze závitu a modrý projektor víčko na baterie úplně špatně,závit prořezán takže šroubek nedrží víčko od baterie
ok
Spokojenost s rychlosti i kvalitou
první,ale kladná zkušenost-spokojenost
Perfektní rychlost v dodání zboží kvalitní
- Jsem moc spokjena.
Ochota a rychlost.
- Vše profesionální:-)
- Výborné zboží
- Super komunikace a rychlé dodání
Rychlé dodání jen velikosti nesouhlasí