Jednání. Zboží uvedené skladem není dostupné, prodávající neuzná za vhodné informovat kupujícího o prodlevě. Dle infolinky, mají tolik práce, že se nebudou zabývat komunikací se zákazníkem.
Nefungující výrobek, který jsem si navíc neobjednal.
Reakce obchodu psychowalkman
uznáváme Váš názor, každý má jiná očekávání, ale máme zcela odlišný názor, který kromě emailové komunikace uvádíme pro přehlednost i zde. Uvádíte, že jste zásadně nespokojen s termínem dodání a s naší komunikací. Dodání: objednávku jste udělal 22.8. odpoledne, a druhý den 23.8. jsme vám ji odeslali. Doručena Vám zřejmě byla 24.8. nebo max. 25.8., protože v pátek odpoledne 25.8. jste nám psal na email dva dotazy. Na Vás email jsme zareagovali hned v pondělí 28.8. s tím, že dotazy zodpovíme po prověření 29.8., což jsme také udělali. (Samozřejmě vše je zaznamenáno, můžeme doložit.)
Objednávku jsme Vám odeslali hned druhý pracovní den a na dotazy reagovali také hned druhý pracovní den. Navíc jsme zodpověděli vaše dotazy beze zbytku.
Navíc píšete poměrně nesmyslnou věc, a sice, že jste si výrobek neobjednal, což je nesmysl, protože nám od Vás přišla standardní objednávka, kterou jste i zaplatil online převodem kartou.
Myslíme si proto, že náš termín odeslání i komunikace je velmi dobrý (ne-li nadprůměrný) standard. Jan Valuch, ředitel. Galaxy -
dotazník mi byl zaslán dříve než objednaný výrobek.
Zpocatku jsem byl spokojen, asi po pul roce, aplikace prestala fungovat a neustale pada. Prakticky jsem vyhodil penize za nefunkcni aplikaci.
- Obchod vůbec nekomunikuje se zákazníkem - ani potvrzení objednávky, ani potvrzení přijetí platby a ni předpokládaný termín dodání. Odpovídá až na dotaz.
Mám nepříjemnou zkušenost s paní Vackovou, která hrubým způsobem zmršila mou objednávku, Objednávala jsem psychowalkman v akci se slevou a paní Vacková mi místo 22 tis. naůčtovala 26 tis.a vůbec neměla snahu tento zádrhel vyřešit, naopak se začala vyhýbat komunikaci se mnou.
Reakce obchodu psychowalkman
omlouváme se dodatečně. Paní Vacková takových průšvihů udělala bohužel víc, poškodila jméno firmy - od 30.dubna 2019 již u nás také nepracuje. Galaxy -
Na naši objednávku vůbec nikdo nereagoval. Nebyla zaslána ani faktura přestože jsme udali přesné fakt. údaje. Takže k obchodu ani nedošlo, protože
Reakce obchodu psychowalkman
ano, to nás mrzí. Měla to na svědomí jedna zaměstnankyně (B.Vacková), která už u nás nepracuje. Galaxy -
- Na SMS neodpovidaji,Baterie u Photosonixu Nova Pro nefukcni nabijena vic dni.Adapter od nabijecky je ve zdirce volny v Nove tak,ze vypadava a tim dochazi ke zruseni navoleneho programu nelze pouzit v leze atd.
to nás mrzí:
1/ Na SMS určitě neodpovídala nezodpovědná zaměstnankyně, která už u nás nepracuje.
2/ Můžeme to vyřešit nebo už jste se mezitím na nás obrátil, na servis Galaxy?
Galaxy -
- Zboží jsem bohužel zaplatila předem před více než týdnem a stále mi nebylo doručeno. Snad se nejedná o podvodníky
Reakce obchodu psychowalkman
měli jsme problém s personálem - od května 2019 už je to vyřešeno. Galaxy. Omlouváme se. Zboží vám pak přišlo, je to tak? Měsíčně rozesíláme stovky objednávek, máme kamenné prodejny, v žádném případě nejsme podvodníci. -
- Obchod vůbec nekomunikuje. Dosud neposlali ani potvrzení objednávky. Již je to 10 dní.
Zboží mám 9 dní objednané, dosud nedorazilo, dokonce po objednání ani nezasílají potvrzující mail.
- Nejhorší eshop se kterým jsem kdy komunikoval.
eshop od objednání nekomunikuje ani přes SMS ani přes email,
nebyl dodržen termín dodání. -
- žádná
Jedním slovem hrůza. Firma není schopna vrátit peníze za vrácené zboží. Komunikace nula, nezvedají telefony. 30 denní lhůta přes internet není v souladu legislativou. Pokud máte zbytečné peníze, které nechcete, tak zde nakupujte. Odeslána stížnost na ČOI.
Pokud by šlo dát záporné %, tak -100% -
Nejsem zvyklí si stěžovat proto jsem přešel minulí nakup kde jsem zaplatil 26000 tisíc a týden se nikdo neozval. Po tom co jsem se ozval tak přišla omluva a že si mohu zboží vyzvednout a jako omluvu dostanu dárek cd z dodatečnými programy . Přišel jsem do prodejny a nevěřil jsem tomu kde jsem. Nepříjemný pracovník který neumí ani pozdravit mně vydal zboží ve stylu co tam chci ani jsem se neodvážil říci že mam dostat dárek. Přesto jsem věřil že to je nějaký omyl. Po další objednávce jsem byl zděšen . Dostal jsem email s kterého nebylo jednoznačné kde jsi mám zboží vyzvednout. Šel jsem na prodejnu a opět ten nepříjemný pracovník . Nejdříve jsem čekal protože pracovník si musel udělat přestávku a nebyl v prodejně. Poté hádka že nemam nějaké potvrzení . Přitom bylo vše předem zaplaceno. Po této zkušenosti nedoporučuji osobní vyzvednutí v prodejně Praha. Se zbožím jsem opravdu spokojen jen ta komunikace je špatná.
Zrušila jsem objednávku a nebyli mi vráceny peníze. Bezdůvodně.
- Vyšší ceny
- 14dní a zboží nedoručeno
- Psal jsem jim 3 e-maily a bez odpovědi
- V tomhle obchodě už nikdy více!!!
Shrnutí : Nemám zboží ani peníze, protože jsem zaplatil předem platební kartou! Nulová komunikace ze strany obchodu. Pokud někdo chce zkusit štěstí a nakoupit v tomto obchodě tak plaťte jedině dobírkou!!!!
Já bych tento obchod nikdy nikomu nedoporučil!!!! -
Navštívil jsem prodejnu 2x, 2 různí prodavači, oba neochotní a z mého pohledu neznalí. Přestože jsem měl potvrzení o objednávce z internetu, prodavač sdělil, že tam nic nemá. Nakonec na naléhání vydání proběhlo, ovšem o profesionalitě se nedá mluvit.
Zboží přišlo bez návodu k použití a bez programové knihovny, obojí mělo být součástí výrobku. Na e-mailové upozornění obchod nijak nereagoval, zboží jsem tedy poslala zpět. Opět žádná reakce. Nedoporučuji, nekomunikují.
Odeslal jsem objednávku, okamžitě přišlo potvrzení, žádná výzva k odběru.
Zboží jsem dosud neobdržel, na můj první mail nebylo odpovězeno, na můj telefonický dotaz nebylo odpovězeno.