- Velmi vstřícné jednání. Dlouho jsem vybírala, který výrobek konkrétně koupím a vše mi bylo trpělivě vysvětleno.
- Obchod vůbec nekomunikuje se zákazníkem - ani potvrzení objednávky, ani potvrzení přijetí platby a ni předpokládaný termín dodání. Odpovídá až na dotaz.
- Doprava za 160,-- Kč je docela hodně...
- velmi dobré a rychlé jednání i v době nouzového stavu
- -
Rychlé jednání, profesionální přístup
- Dlouholeté zkušenosti, kdy AVS pomohlo mojí dceři, následně i mě a dalším členům rodiny a přátelům v širokém spektru.
- Zboží došlo poměrně za dlouho - 10 dní
- Rychlé, přesné vyřízení
- Nemohu hodnotit. Zboží bylo o slíbeno na začátek týdne, zatím nedorazilo, další informaci nemám.
- Chybí v nabídce dopravy zboží možnost zvolit ,,zásilkovnu", kde bývá nejnižší cena za dopravu.
Funguje jak má.
Skvělý osobní přístup a služby ušité na míru. Milé a profesionální jednání.
- Dobrá komunikace, rychlé dodání. S obchodem jsem již léta spokojen.
Zkušenosti mám jenom dobré.
- rychlá reakce a brzké dodání
Nikdy nebyly žádné potíže všw doručeno bez problemů.
- jasné popisy všech modelů
- možnost nezávazného vyzkoušení
Reakce obchodu psychowalkman
zrovna my těch možností máme dost: zdarma osobně v prodejnách nebo u partnerů nebo placená půjčovna (půjčení domů), která jde sjednat i na dálku. A všude možně ty možnosti také uvádíme. Možná jste myslel ještě jinou možnost... Galaxy -
Mám nepříjemnou zkušenost s paní Vackovou, která hrubým způsobem zmršila mou objednávku, Objednávala jsem psychowalkman v akci se slevou a paní Vacková mi místo 22 tis. naůčtovala 26 tis.a vůbec neměla snahu tento zádrhel vyřešit, naopak se začala vyhýbat komunikaci se mnou.
Reakce obchodu psychowalkman
omlouváme se dodatečně. Paní Vacková takových průšvihů udělala bohužel víc, poškodila jméno firmy - od 30.dubna 2019 již u nás také nepracuje. Galaxy -
Na naši objednávku vůbec nikdo nereagoval. Nebyla zaslána ani faktura přestože jsme udali přesné fakt. údaje. Takže k obchodu ani nedošlo, protože
Reakce obchodu psychowalkman
ano, to nás mrzí. Měla to na svědomí jedna zaměstnankyně (B.Vacková), která už u nás nepracuje. Galaxy -
- Na SMS neodpovidaji,Baterie u Photosonixu Nova Pro nefukcni nabijena vic dni.Adapter od nabijecky je ve zdirce volny v Nove tak,ze vypadava a tim dochazi ke zruseni navoleneho programu nelze pouzit v leze atd.
to nás mrzí:
1/ Na SMS určitě neodpovídala nezodpovědná zaměstnankyně, která už u nás nepracuje.
2/ Můžeme to vyřešit nebo už jste se mezitím na nás obrátil, na servis Galaxy?
Galaxy