Přihlásit se a přidat recenzi

GLS není dobrá přepravní služba, zásilku mi dali někam jinam než jsem chtěla a měla zadáno a nikdo mi nedal vědět, kde má zásilka je.

Reakce obchodu Gadget Eshop

Děkujeme za doporučení a moc nás mrzí Vaše negativní zkušenost s GLS. Víme jak je to nepříjemné když uloží zásilku jinam a Vy to tam ani neznáte! Oficiálně je vždy důvod přeplnění kapacit což před Vánoci je pochopitelné. Na druhou stranu píšete že se to u Vás stává častěji, což může být že nějaký řidič uložení na náhradní jiné místo zneužívá (ale to je u všech dopravců nikoli jen u GLS). My máme s GLS zkušenost přesně opačnou - zatím nejspolehlivější přepravní služba. Bohužel asi žádný dopravce není dokonalý ve všech lokalitách - a to jsme si už skoro mysleli že GLS právě je.

• rychlé zpracování objednávky a odeslání
    • perfektně zabalené
    • příznivá cena

žádnou nevidím... :-)

Reakce obchodu Gadget Eshop

Dodatečně moc děkujeme za pochvalu. Potěšilo nás že někdo ocenil i naše důkladné balení! Od dob kdy jsme kdysi posílali Českou poštou jsme se naučili bezpečné "česképoštěodolné" balení a ještě jsme ho ekologicky, esteticky a hygienicky zdokonalili. Takže jsme rádi že to vidíte stejně.

• velmi profesionální přístup rychlé jednání rychlé spolehlivé doručení....no paráda
    • není žádná

doporučuji je to jen spokojenost a spolehlivost ...

Reakce obchodu Gadget Eshop

Dodatečně moc děkujeme za tak kladnou recenzi! Jsme moc rádi když zákazníka zboží a služby potěší.

• rychlost, odměna za nákup

Vše v pohodě

• rychlé vyřízení

JSEM SE VŠÍM SPOLOJENÁ.

• Perfektni veci, super pristup, ceny, vsechno dlouhodobe vyborne

Reakce obchodu Gadget Eshop

Mockrát děkujeme a jsme obzvláště rádi že jste spokojení jak píšete dlouhodobě!

obchod zdá se dobrý zboží mizerné

Reakce obchodu Gadget Eshop

Dobrý den, děkujeme za udělení hodnocení 100% spokojenosti ve všech kategoriích kromě kvality zboží a mrzí nás že to průměrujete jako zcela negativní zkušenost a nedoporučení i když jste nám nedala možnost případné nedostatky vyřešit. Ač nám dáváte 100% spokojenost za komunikaci, sama jste se neozvala.
    Jsme malý obchod, máme tedy recenzí pomálu a jedna negativní recenze nás stlačí na samé dno internetových obchodů a způsobí stejně radikální zhoršení hodnocení jako tisíc skutečně negativních recenzí u většího obchodu.

• Rychlost doručení

• Různé dárečky

• rychlost

• doručeno velmi rychle

• SUPR

• Ceny

• nemohu hodnotit něco, co jsem dosud neobdržel
    • nehodnotím, zboží dosud nemám...........

Reakce obchodu Gadget Eshop

Dobrý den, dle zápisu dopravce jsme zásilku odeslali 29.8. a 2.9. vám zásilka byla vydána na výdejním místě. Není možné že jste si spletla zásilku či obchod?
    Prosíme pak o opravu negativní recenze.

Bohužel klient ani po opakovaných výzvách nereaguje a Heuréka odmítá tuto nespravedlnost napravit i když jsme jí poskytli detailní dokumentaci prokazující že zásilka byla dodána včas, velmi rychle a bez problému.

• slevový kupón na 100 Kč hned po prvním nákupu
    • cena dopravy
    • kvalita zboží

Nákup na e-shopu zcela v pořádku, ale kvůli jedné lampičce za 299 Kč jsem objednal ještě za 200 Kč dalších blbostí, abych nakonec zjistil, že to, co jsem objednal, je mi k ničemu (nemá proklamované vlastnosti). Vracet to nemělo smysl, na dopravě by se mi nákup prodražil, takže příště zde nakoupím jen to, co jinde nebude k sehnání.

rychlé vyřízení objednávky

Slušné ceny, rychlé dodání. Bohužel mnoho věcí v nabídce, které nejsou skladem. Možná díky nákupu po Vánocích. Celkově obchod mohu jen doporučit.

Rychlé dodání, jsem spokojená