- Široký sortiment kapek Joalis
- Pomalé odeslání
- Při větší objednávce je výhodnější cena a doprava zdarma. Také komunikace s obchodem je vstřícná. Většina prodávaných výrobků je přírodních a ekologických. Také bonusový systém je zajímavý.
- Prodejna je pouze v Českých Budějovicích.
Nakupuji zde pravidelně.
Spokojenost se zbožím i rychlostí dodání
- rychlost
Dva z objednaných produktů zaměněné za jiné - jeden po předchozí komunikaci, druhý bez upozornění. To, že jedna z položek jim nedorazila v inzerovaném termínu nekomunikovali dřív než po mém dotazu vzneseném několik dní potom co již mělo být odesláno . Odpověď okamžitá, nabídnuta náhrada, včetně dárku k objednávce jako kompenzace a okamžitě odesláno. Za to palec nahoru. Bohužel rychlost byla na úkor toho, ze došlo k záměně dalšího produktu.. Situaci se snažili řešit a byli velmi milí, celkově jsem ale spíše zklamaná - alternativu bych si za normálních okolnosti nevybrala, vzhledem k tomu, ze u ni neni uvedene cele slozeni (neni ani na obalu produktu), ale vzhledem k časové tísni jsem přijala; druhy zameneny produkt byl caj zameneny za takovy jaky nepiju; krome toho produkt který jim nedorazil na webu inzeruji jako "skladem". Ale treba jsem mela proste jen smulu, jinak mam s eshopem zkusenosti dobre.
I když tohle nebyl první nákup, tak byl rozhodně poslední. Nepřišel mi email že se balíček posílá, nakonec jsem balík ani nedostala.
Reakce obchodu Fyto-kosmetika.cz
Dobrý den Lucie,
baliček nebyl dorucen, protoze naše prodejna má mezi svátky zavreno. Informovali jsme o tom na našem eshopu.
Děkuji za pochopení a preji Vam hezký vstup do nového roku
Jiří Boubal | CEO | FYTO-KOSMETIKA.CZ -
- Oblíbený sortiment
- První zkušenost s nákupem a doručením je výborná.
- Vždy velice spolehlivé dodání zboží
- Rychlé dodání i s platbou převodem na účet
- Bezproblémové a rychlé dodání
- Široký sortiment výrobků na odkyselení
Doporučuji!
Výhoda obchodu byla v rychlosti doručení a výrobky,které jsem zakoupila byly levnější než v jiných eshopech.
- Sortiment přírodní kosmetiky, drogerie, potravin, potravinových doplňků stravy atd.
- Slevové akce
- Možnost vyzvednutí na prodejně a ušetření tak nákladů na dopravu
Obchod ráda doporučuji
Rychlé dodání
- výborný obchod
- nakupuji zde pravidelně
- skvělé ceny a slevové akce
Všechny moje objednávky byly vždy rychle vyřízeny k mé spokojenosti
- Rychlost, skvělé jednání, dobrá cena
- Skvělá cena
- obrovský výběr