Super obchod, s rýchlym vybavením objednávky a následne dodaním tovaru. Objednávka vytvorená v pondelok ráno 04.11.2024 o 8.40 h. a tovar doručený nasledujúci deň v utorok 05.11.2024 o 9.30. Poukazujem na to, že spoločnosť sídli v Sedlčanoch (ČR) a tovar bol zaslaný a doručený na Slovensko k Žiline. Super
vše ok
Vše v pořádku, rychlá dodávka, vysavač listí je na velmi slušné úrovni a funguje jak má. Naprostá spokojenost.
- Kvalitní produkty
Jsem velmi spokojen s nabídkou a kvalitou. Koupil jsem si od nich křovinořez a zatloukač kůlů a oboje šlape na jedničku
vše OK
- rychlost
Super
V úterý v 15:30 objednáno, ve středu 10:00 doručeno. Perfektní.
rychlost dodání
Tváří se jako Německá kvalita, ale je to docela obyčejný produkt, o kterém dost pochybuji že je kompletně vyroben v Německu.
Reakce obchodu Fuxtec.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Oleje Fuxtec jsou kompletně vyráběné v Německu. Nicméně žádné zvláštní vlastnosti z toho vyplývající skutečně nemají. Přesto výborně plní svůj účel a doporučujeme je pro naše 2T stroje.
Tým Fuxtec.cz -
Rychlost dodání, neděle večer objednáno úterý dodáno
Vše v pořádku, rychlá dodávka, křovinořez je na velmi slušné úrovni a funguje jak má. Spolehlivost se uvidí časem.
- Veľký výber
- Odborné poradenstvo
- veľmi rýchle doručenie
S obchodom mám dlhodobo veľmi dobré skúsenosti. Predávajú dobré, kvalitné vybavenie, majú veľmi rýchlu odbornú technickú podporu a sú schopný veľmi rýchleho doručenia tovaru. Posledná objednávka bola objednaná okolo obeda a nasledujúce ráno som ju mal doma (DPD)
kvalitní vozík, dobře ovladatelný, kapsičky na věci a stříška super, to "prodloužení" - otevírává jedna strana - taky bezvadné, přežil dvě děti na dovolené, tzn. opravdu mohu jen doporučit!
Dobré zboží, slušné ceny, bleskové dodání!
- Rychle a v pořádku doručeno
- Dobrý poměr kvality a ceny.
- Rychlost.
- bezproblemovost.
- Ocenil bych jinou dopravu.
Objednával sem si Křovinořez FX-MS152 MultiTool 2in1.
zboží mi přišlo velmi rychle a bez problému
křovinořez sem zatím použíl 3x krát zatím funguje, nevyhoda produktu je že nejde vidět kolik máte benzinu v nádrži. -
- Rychlost doručení ,do 24hod od objednání,super
- Rychlost dodání