- zajímavé produkty za dobré ceny
- Žádná komunikace
- Nemám potvrzení o nákupu zboží z eshopu e-mailem
- Telefon nikdo nezvedne
- Na mailovou komunikaci nereagují
- Zboží objednáno před týdnem a reakce žádná
Reakce obchodu Funchem.cz
Vážená paní Myšiaková,
31.8 v 16:14 minut jsme Vám zaslali informaci o tom, že k nákupu prekursorů výbušnin potřebujeme od Vás vyplněné prohlášení, bez kterého nelze látku legálně obchodovat. Nereagovala jste. My Vám skutečně tu látku nepošleme bez splnění legislativních požadavků.
Z důvodu nezaslání potřebných dokumentů opravňujících k nákupu některých látek jste nám, jako i někteří jiní "dobráci" udělila negativ.
Telefon většinou nezvedáme, raději se věnujeme odbavování zákazníků, a na maily reagujeme většinou i o víkendech a po nocích, ale abychom mohli reagovat, musela byste nějaký napsat, jinak to nefunguje :o) . Kupříkladu nyní reaguji na Vaši recenzi 40 minut po jejím zveřejnění .
Díky za všechny slušné a reagující zákazníky, kteří chápou, že neprodáváme housky na krámě, ale chemické látky, jejiž prodej se řídí zákony a přísnými předpisy.
Přeji Vám klidný den. Podzimek -
Vše proběhlo v pořádku.
- Připraví do obalů tak si zákazník přeje pro snažší rozdělení pro ZO
dobrá cena
- Vyplněné prohlášení jsem zaslal odpověd nedostal
- Přehledný e-shop, doprava na výběr, rychlé doručení.
Myslím, že co se týče chemikálií, je tento obchod jeden z mála, který nabízí široký sortiment.
Ok
- Přehledný obchod a skvělá domluva.
- Spolehlivost
Vše proběhlo rychle, od objednání až po dodání. Žádný problém.
- rychlost dodávky
- Super
- Vždy rychla komunikace a ochota
skvělý obchod, vřele doporucuji, vše proběhlo hladce, zboží mají kvalitní....děkuji za ochotu...
Vždy rychle reagují na objednávku, zboží dojde v pořádku. Pokud se něco pokazí, objednávku dodají znova. Komunikace bezproblémová.
- Rýchle dodanie, maximálna spokojnosť
Od servisu po objednaní až po dodanie tovaru, všetko prebehlo rýchlo a bez komplikácií, určite odporúčam
Skvele
Ako obchod super všetko ale prepravca na Slovensku hrôza polorozmoceny balík kde som mal 22 l chemikálií no otras
- Rychlá expedice, výběr zboží
- Neoznačený balík, ze kterého tekly chemikálie
Od obchodu, co prodává (někdy dost silné) chemikálie bych čekal trochu více označení na balíku. Nikde nebyl žádný nápis, že by si dopravní společnost měla dávat pozor. V důsledku toho při vyzvedávání balíku z Alzaboxu (do kterého jsem si musel zásilku přesměrovat, protože obchod ji poslal do nejbližšího domu) jsem zjistil, že něj chemikálie tečou, nejspíš proto, že s ním někdo během dopravy hodil.
Reakce obchodu Funchem.cz
omlouvám se za podtékající víčka. Ve skladu došlo k záměně víček a obalů. Již se to nebude opakovat. Děkuji Vám za upozornění.
Podzimek