- Umí rychle stornovat objednávku
- Neseriózní jednání
- Klamání zákazníků
Dobré odpoledne,
Tento komentář je nevhodný, protože zákazník si nepřečetl doručení Beaujolais Nouveau z 20. listopadu, jak je psáno ve francouzském zákoně. -
Stejný výrobek dražší než u konkurence
Dobré odpoledne,
Exkluzivně dovážíme veškeré naše produkty na eshopu.
Všechny produkty, které jste si objednali, pocházejí přímo z Perigordu, kde vyrábíme nejlepší foie gras ve Francii. Jsme zklamaní, pokud se vám nelíbila jeho hodnota, ale nemůžeme vás nechat tvrdit, že jde o stejný produkt než konkurence.
Děkuju, -
Zasilka ani to tydnu nedorazila. Pozor
Dobré odpoledne,
Omlouváme se, pokud doručení trvalo déle než obvykle, nyní jsme v procesu rychlejší a všechny objednávky jsou doručeny do 48 hodin.
Vidím, že jste svou krabici obdrželi v našem systému :) -
Je to 10 dnů od objednání, zboží nedorazilo, přestože bylo ihned zaplacené. Obchod nereaguje na emailovou komunikaci. Nikdy více zde neobjednávám.
- Nedodržena dodací lhůta, absolutní nezájem ze strany obchodu, nulová komunikace. Rozhodně nedoporučuji.
Zboží mi nebylo dodáno, přestože je již dlouho zaplaceno !
Vidím, že jste svou krabici obdrželi v našem systému :) -
- Dlouhá dodací doba, část objednaných produktů nedorazila.
- Zboží ani po týdnu od objednání není předáno dopravci. E-shop nekomunikuje.
8 dní od objednání zboží nedorazilo. Při telefonickém dotazu obchodník tvrdí, že zboží odeslal. Nezná však číslo zásilky GLS a těžko se s ním domlouvá (jazyková bariéra)
týden čekám na slíbenou zprávu, zda zboží bude připraveno k vyzvednutí
Jsem zklamán lanýži
Krabí konzerva bylo zklamání přímo kolosální -
Otevřela jsem krabí maso, konzerva obsahovala drtiny krabího masa v nálevu,který tvořil většinu obsahu .Velké zklamání z tohoto výrobku, již nikdy více
Reakce obchodu Spécialités de France - Francouzské Speciality
Vážená paní, cena tohoto produktu, krabi maso za 130 Kč samo o sobě napoví, že nejde o produkty typu Chatka, která stojí běžné kolem 500 /550 Kč. Jde jen o krabi maso do salátu nebo pro pomazánky. Většina zákazníků si tohle uvědomuji, důkaz je, že za poslední měsíc jsme prodali cca 150 kusů a Vy jste druhý zákazník, který není spokojen.
Dodám, že máme v sortimentu dalších 300 položek se, kterými jsou zákaznici plně spokojení. Toto krabi maso udržujeme v nabídce na přání zákazníků, kterému stačí krabi maso pro pomazánku a nechtějí za to platit 500 Kč pro Chatku. -
- Makronky byly příliš suché a tvrdé.
Reakce obchodu Spécialités de France - Francouzské Speciality
mrzí mě, že makronky Vám nechutnali, každý podle své chuti ale tento dotazník nemá za předmět hodnocení produktu ale hodnocení spolehlivosti e-shopu.
S pozdravem a přáním krásného dne.
Philippe Leblanc -
Dvě ze zakoupených věcí měly ťuklá víčka a byly "otevřené"... Ne z dopravy, zabalené to bylo poctivě, prostě je tak zabalili. Docela velká neúspěšnost.
Reakce obchodu Spécialités de France - Francouzské Speciality
Dobrý den, je mi líto co se stálo, měli jsme 2 stejné připady od začatku roku 2019 proto od té doby pečlivě zkontrolujeme stav produktů pří balení . V balíku přidame tento text :
" UPOZORNĚNÍ !
Zboží je před zabalením zkontrolováno a řádně zabaleno do fólie(bublinkové)!
Při neopatrném rozbalení, může nastat povolení, zmáčknutí apod. víka!
V takovém případě nelze uznat reklamaci.
Děkujeme za pochopení.
Philippe Leblanc