Přihlásit se a přidat recenzi

• Skvělé výrobky

• Možnost poměrně širokého výběru francouzských specialit

Monsieur Leblanc je zřejmě znalec francouzské gastronomie.

Vše v pořádku

Oceňuji rychlost dodání. A jsme nadšeni kvalitou. Neochutnali jsme zatím vše, ale šnečí pomazánka byla skvostná, o kachní rillety jsme se málem poprali. Jsme velmi spokojeni. ❤

• Velký výběr kvalita zboží, rychlé vyřízení.

• Skvely vyber, vstricne a rychle jednani

Otevřela jsem krabí maso, konzerva obsahovala drtiny krabího masa v nálevu,který tvořil většinu obsahu .Velké zklamání z tohoto výrobku, již nikdy více

Reakce obchodu Spécialités de France - Francouzské Speciality

Vážená paní, cena tohoto produktu, krabi maso za 130 Kč samo o sobě napoví, že nejde o produkty typu Chatka, která stojí běžné kolem 500 /550 Kč. Jde jen o krabi maso do salátu nebo pro pomazánky. Většina zákazníků si tohle uvědomuji, důkaz je, že za poslední měsíc jsme prodali cca 150 kusů a Vy jste druhý zákazník, který není spokojen.
    Dodám, že máme v sortimentu dalších 300 položek se, kterými jsou zákaznici plně spokojení. Toto krabi maso udržujeme v nabídce na přání zákazníků, kterému stačí krabi maso pro pomazánku a nechtějí za to platit 500 Kč pro Chatku.

• Velmi rychlá reakce a doručení cestou zásilkovny.
    • u těchto delikates preferuji komunikaci s obchodníkem a jeho vlastní zkušenosti a doporučení.

• Bleskove dodani, perfektne bezpecne zabaleno.

Spolehlivost, rychlost.

Vše v pořádku, rychle, dobrá komunikace

• Výborné kvalitní potraviny, které nejsou lehce k dostání. Jako bonus úžasný ochotný pan majitel a jeho kolega! Doporučuji!

• Rychlost

Vše v naprostém pořádku

• Produkty ve skle nejsou dostatečně zabalené a zajištěné. Z jiných obchodů dostávám krabice s produkty ve skle vystlané polystyrenem, papírem, ze všech šesti stran, produkty jsou zajištěné i mezi sebou. Jedna sklenice z francouzských delikates mi bohužel dorazila rozbitá.

Reakce obchodu Spécialités de France - Francouzské Speciality

Vaši reklamaci jsme již vyřešili před téměř 2 týdny a vrátili na Váš účet peníze za rozbitý džem, i když viník je evidentně dopravce. Naši zákazníci nás spíše pochvaluji za dobré, kvalitní balení, nešetříme na bublinkové folii a ostatním materiálu, ale chápu, že žádná chvála nemůže byt 100%.
    Když zaměstnanci dopravců házejí balíky na zem z kamionu, žádný obal nezachrání sklo. Dodám, že dopravci májí perfektní triky, jak se vyhýbat reklamaci. Zákazník má kontakt jen s e-shopem a ten odnese veškeré stížnosti. Snažíme vyhovět a řešit reklamaci v nejkratším termínem , a pak u dopravce, což trvá třeba půl roku a ještě to neuznají!

• rychlé vyřízení objednávky
    • rychlé doručení
    • přehledná nabídka produktů

Široká nabídka francouzských lahůdek, která není v běžné síti často k dostání. Doručení prakticky okamžité. Zboží dobře zabalené, jsem naprosto spokojená.

• Milá komunikace, extrémně rychlé doručení, dobrý výběr kvalitních produktů.

• výborná komunikace, skvělé zboží, rychlý dovoz!! hezké dárkové balení

opět zde ráda nakoupím!

Široký sortiment, pro mě velice zajímavých věcí. Budu je kontaktovat znovu.

kvalitní produkty a široký výběr

• Profesionální přístup k zákazníkovi.

Přestože se objevil problém při dodání zboží, jsem s firmou velmi spokojen a mohu ji plně doporučit. K vzniklému problému se zástupce firmy postavil velmi rychle, s plnou odpovědností a vstřícně k mé plné spokojenosti.
    Jednání firmy bylo zcela profesionální a příkladné.