- Velmi rychlé odeslání objednávky.
- Žádné nevýhody.
- široký výběr
- Dobré ceny
- Rychlé
- Bez problému
- Zboží bylo rychle předáno dopravci
The perfume is genuine but I haven't received the lipgloss
- Velký výběr
- Dobré ceny
- Doprava zdarma při objednávce za pár stovek
- Rychlé jednan5
- Rychlost doruceni
- Maximální spokojenost :)
vše v pořádku
všechno bez problému
- možnosti dopravy
- možnosti platby
V pořádku.
Rychlé vyřízení objednávky, dobrá cena.
Reakce obchodu Fragranza Perfume Gallery
děkujeme Vám za Vaši pozitivní recenzi! Jsme rádi, že jste byl spokojen s rychlostí vyřízení Vaší objednávky a cenou našeho produktu.
Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá a těší nás, že jste měl příjemnou zkušenost s našimi službami. Doufáme, že se k nám brzy vrátíte a že budeme mít příležitost Vás znovu potěšit.
Pokud budete mít jakékoliv dotazy nebo potřebujete další pomoc, neváhejte nás kontaktovat.
Fragranza eshop, Michaela -
Byla jsem spokojena. Parfém dorazil druhý den, vše v pořádku, doporučuji.
Vážená zákaznice,
děkujeme Vám za Vaši skvělou recenzi! Jsme velmi rádi, že jste byla s našimi službami spokojena a že parfém dorazil v pořádku a tak rychle.
Vaše doporučení nás těší a je pro nás motivací poskytovat i nadále služby na vysoké úrovni. Doufáme, že si vůni Nina Ricci Bella EDT 50 ml W užíváte a že se k nám v budoucnu opět vrátíte.
Michaela, Fragranza eshop -
Nakupovala jsem zde poprvé a jsem maximálně spokojená.
Dobrý den, paní Lenko,
děkujeme Vám za Vaši skvělou recenzi a jsme nadšeni, že jste s Vaším prvním nákupem v našem obchodě maximálně spokojená! Je skvělé slyšet, že jste si zamilovala parfém Atelier Des Ors Rouge Sarây EDP 100 ml UNISEX.
Vaše spokojenost je pro nás tou největší odměnou a motivací. Doufáme, že se k nám brzy vrátíte a budete s našimi produkty i službami nadále spokojena.
Pokud budete mít jakékoliv další dotazy nebo potřebujete pomoc, neváhejte nás kontaktovat. Rádi Vám vyjdeme vstříc.
- výběr
- ceny
- komunikace
Hledala jsem sadu kosmetiky a zde byla za nejnižší cenu. V produktech se měli i hodně podobný produkt - voláno, vše ochotně vysvětlili, pomohli.
Vážená zákaznice,
děkujeme Vám za Vaši skvělou recenzi! Velmi si ceníme, že jste ocenila náš výběr produktů, ceny a kvalitu komunikace. Jsme rádi, že jste byla spokojena s nákupem sady kosmetiky za nejnižší cenu a že Vám naše rady ohledně výběru produktů byly užitečné.
Rovněž jsme rádi, že jste si vybrala produkt Dermalogica Best Cleanse + Glow Set. Doufáme, že Vám tento produkt přinese stejnou radost a spokojenost jako ostatní produkty z naší nabídky.
Vaše spokojenost je naší prioritou a rádi se postaráme o Vaše potřeby i při Vašich budoucích nákupech. Pokud budete mít jakékoli další otázky nebo pokud Vám můžeme s něčím dalším pomoci, neváhejte nás opět kontaktovat.
Děkujeme Vám ještě jednou za Vaši důvěru a přejeme Vám krásný den!
- Rychlost dodani, kvalia
Dobrý den Petře,
velmi Vám děkujeme za Vaši kladnou recenzi! Jsme velmi potěšeni, že jste byl spokojen s našimi službami a s produktem Versace Eros EDP 50 ml. Vaše poznámky o rychlosti dodání a kvalitě nás velmi těší, jelikož se snažíme poskytovat našim zákazníkům jen ten nejlepší zážitek.
Rovněž děkujeme za doporučení našeho obchodu. Vaše podpora je pro nás velkou motivací pokračovat v poskytování skvělých služeb i nadále.
Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv další otázky či požadavky, neváhejte nás kontaktovat. Rádi Vám opět pomůžeme s výběrem dalších produktů.
Přejeme Vám krásný den a těšíme se na Vaši příští objednávku.
Vše proběhlo v pořádku.