• Velmi rychlé odeslání objednávky.
    • Žádné nevýhody.

• široký výběr
    • Dobré ceny

• Rychlé
    • Bez problému

• Zboží bylo rychle předáno dopravci

The perfume is genuine but I haven't received the lipgloss

• Velký výběr
    • Dobré ceny
    • Doprava zdarma při objednávce za pár stovek

• Rychlé jednan5

• Rychlost doruceni

• Maximální spokojenost :)

vše v pořádku

• cena
    • možnosti dopravy
    • možnosti platby

V pořádku.

Rychlé vyřízení objednávky, dobrá cena.

Reakce obchodu Fragranza Perfume Gallery

děkujeme Vám za Vaši pozitivní recenzi! Jsme rádi, že jste byl spokojen s rychlostí vyřízení Vaší objednávky a cenou našeho produktu.

Vaše spokojenost je pro nás velmi důležitá a těší nás, že jste měl příjemnou zkušenost s našimi službami. Doufáme, že se k nám brzy vrátíte a že budeme mít příležitost Vás znovu potěšit.

Pokud budete mít jakékoliv dotazy nebo potřebujete další pomoc, neváhejte nás kontaktovat.

Fragranza eshop, Michaela

Byla jsem spokojena. Parfém dorazil druhý den, vše v pořádku, doporučuji.

Vážená zákaznice,

děkujeme Vám za Vaši skvělou recenzi! Jsme velmi rádi, že jste byla s našimi službami spokojena a že parfém dorazil v pořádku a tak rychle.

Vaše doporučení nás těší a je pro nás motivací poskytovat i nadále služby na vysoké úrovni. Doufáme, že si vůni Nina Ricci Bella EDT 50 ml W užíváte a že se k nám v budoucnu opět vrátíte.

Michaela, Fragranza eshop

Nakupovala jsem zde poprvé a jsem maximálně spokojená.

Dobrý den, paní Lenko,

děkujeme Vám za Vaši skvělou recenzi a jsme nadšeni, že jste s Vaším prvním nákupem v našem obchodě maximálně spokojená! Je skvělé slyšet, že jste si zamilovala parfém Atelier Des Ors Rouge Sarây EDP 100 ml UNISEX.

Vaše spokojenost je pro nás tou největší odměnou a motivací. Doufáme, že se k nám brzy vrátíte a budete s našimi produkty i službami nadále spokojena.

Pokud budete mít jakékoliv další dotazy nebo potřebujete pomoc, neváhejte nás kontaktovat. Rádi Vám vyjdeme vstříc.

• výběr
    • ceny
    • komunikace

Hledala jsem sadu kosmetiky a zde byla za nejnižší cenu. V produktech se měli i hodně podobný produkt - voláno, vše ochotně vysvětlili, pomohli.

Vážená zákaznice,

děkujeme Vám za Vaši skvělou recenzi! Velmi si ceníme, že jste ocenila náš výběr produktů, ceny a kvalitu komunikace. Jsme rádi, že jste byla spokojena s nákupem sady kosmetiky za nejnižší cenu a že Vám naše rady ohledně výběru produktů byly užitečné.

Rovněž jsme rádi, že jste si vybrala produkt Dermalogica Best Cleanse + Glow Set. Doufáme, že Vám tento produkt přinese stejnou radost a spokojenost jako ostatní produkty z naší nabídky.

Vaše spokojenost je naší prioritou a rádi se postaráme o Vaše potřeby i při Vašich budoucích nákupech. Pokud budete mít jakékoli další otázky nebo pokud Vám můžeme s něčím dalším pomoci, neváhejte nás opět kontaktovat.

Děkujeme Vám ještě jednou za Vaši důvěru a přejeme Vám krásný den!

• Rychlost dodani, kvalia

Dobrý den Petře,

velmi Vám děkujeme za Vaši kladnou recenzi! Jsme velmi potěšeni, že jste byl spokojen s našimi službami a s produktem Versace Eros EDP 50 ml. Vaše poznámky o rychlosti dodání a kvalitě nás velmi těší, jelikož se snažíme poskytovat našim zákazníkům jen ten nejlepší zážitek.

Rovněž děkujeme za doporučení našeho obchodu. Vaše podpora je pro nás velkou motivací pokračovat v poskytování skvělých služeb i nadále.

Pokud budete mít v budoucnu jakékoliv další otázky či požadavky, neváhejte nás kontaktovat. Rádi Vám opět pomůžeme s výběrem dalších produktů.

Přejeme Vám krásný den a těšíme se na Vaši příští objednávku.

Vše proběhlo v pořádku.