• Velmi rychle dodání před svátky.
    • Rychlé jednání.

Vše naprosto super! Od poradenství, přes ukázku na prodejně i samotné doručení :)

Vše naprosto TOP! Doporučuji

Zboží přišlo včas a v pořádku

• Rychlost
    • Cena
    • Příjemný personál

• Nekomunikace obchodu
    • Zboží stále nedorazilo
    • Žádná podpora
    • Pouze samé nabídky
    • Naprosto nevyhovující..nikdy více ať si dvě stovky klidně nechají

Objednal jsem si regulaci na udírnu .po dvou dnech my zaslali že bude zpoždění ale že do 14dnu přijde. Od té doby nic a je to asi měsíc..na odpověď co se děje my odeslaly dotazník spokojenosti a nabídky každý den..Pozor na tento "obchod"

Rychlost obchodu, spolehlivost potvrdí záruční doba

Ochotná slečna na obchodě, vše jsme vyřídily krásně:)

Vše . ok

Naprosto perfektní instruktážní videa stran gravírování. Když jsem vznesl dotaz, bylo mi fundovaně, vstřícně a rychle odpovězeno. Děkuji a rozhodně doporučuji. Našli ve mně stálého zákazníka.

Super

V centru a velmi příjemné.

Úžasně rychlé doručení.

super

• Vypadá to jak z temu

Ještě uvidím jak to funguje ale, zatím to vypadá jak totožné zboží z temu

Reakce obchodu FOTOVĚCI

Dobré dopoledne, paní Toráková,

kontroloval jsem Vaši objednávku, jsem moc rád, že se nám ji podařilo doručit dokonce v předstihu, nejsem však rád, že jsem od Vás nenašel žádný požadavek, stížnost nebo reklamaci na zboží.

Pokud s ním tak jsou nějaké potíže, dejte nám vědět, rádi pomůžeme, vyřešíme případně poradíme s ovládáním.
    S tím jak na to, Vám může pomoct i naše Youtube videjko, které jsme natočili speciálně pro tento produkt https://www.youtube.com/watch?v=gyuIQ-nHlJI&t=47s.

O původu zboží na našem eshopu máme celý článek, doporučuji přečíst https://www.fotoveci.cz/blog/fotoveci-original-brand/.

Od TEMU bych se ale rád kategoricky distancoval. Jsme česká firma, platíme tu cla, DPH, daně z příjmu, zaměstnance, nájmy atd.. Poskytujeme 24/7 servis i dvouletou záruku. V centru Prahy máme 2 pobočky a můžete se za námi tak kdykoliv stavit. Nakoupit ale i vyřešit jakýkoliv problém nebo zboží před nákupem vyzkoušet. Nejsme ale jen eshop, tvoříme komunitu, dokonce máme i vlastní les, kde pravidelně sázíme s naším týmem stromky a snažíme se tak dělat i něco navíc. Děláme toho ale mnohem více, zde se o tom můžete dočíst https://www.fotoveci.cz/nase-aktivity/tvorime-komunitu/.

Kdyby Vám to nestačilo, dejte nám prosím vědět, zařídíme Vám vrácení zboží (na naše náklady) a vy si můžete zmíněnou zakoupit alternativu z Temu.

Tak či onak Vám přeji za celý náš tým Fotověci klidné svátky.
    Zdraví Lubo, / CEO Fotověci

• rychlost, personál, umístění prodejny

Hodně nekvalitní zboží. Telefon nabila pouze na 69%. Hrůza

Reakce obchodu FOTOVĚCI

Dobré dopoledne, Matěji,

kontroloval jsem Vaši objednávku, jsem moc rád, že se nám ji podařilo odeslat a doručit i v tomto předvánočním shonu tak brzy.Nejsem však rád, že jsem od Vás nenašel žádný požadavek, stížnost nebo reklamaci na zboží. 14.12. jsme Vám dokonce zasílali dotaz, zda jste se zbožím spokojen, dostal se k Vám?

To proto, protože kdybyste nebyl, byli jsme připraveni problém vyřešit. Protože takhle my to děláme běžně. Jsme na to ale připraveni i teď. Dejte tak vědět na email nebo zavolejte kolegyni Danče, tady je tel., abyste nemusel hledat +420 720 241 591.

Abych mohl kvalifikovaně odpovědět na Váš feedback, tak jsem v průběhu rešerše kontroloval i naše statistiky k danému produktu. Dosud jsme prodali 283 kusů a registrujeme u něj 1 reklamaci a 1 vratku. To je 0,7% "problémovosti". Nespolehlivé produkty nemáme zájem prodávat. Teď mě ještě napadlo, že jste si objednal powerbanku s tou nejnižší možnou kapacitou. 69% tak nemusí být nutně její chyba, ale pouze technická vlastnost, taková kapacita je vhodná pro méně náročné telefony nebo pouze na dobití telefonu případně i jiného přistroje, který není náročný na energii..

Pokud u sebe ale máte nějaký kazový kousek, rádi Vám ho vyměníme nebo vrátíme peníze. Na zboží máme záruku 2 roky, více info zde https://www.fotoveci.cz/blog/zaruka-na-fotovecech/.

Velice se omlouvám za komplikace, které jsme Vám možná svým produktem způsobili. V tuto chvíli se ale mohu alespoň 100% zaručit za náš servis a ujistit Vás, že pokud s námi budete komunikovat, jakýkoliv problém vyřešíme a to s úsměvem na tváři jako bonus! :)

Díky a za celý náš tým Fotověci přeji fajn svátky.
    Zdraví Lubo, / CEO Fotověci

Absolutni rychlost a profesionalni komunikace.

• operativní

• Než jsem projel z Holešovic na Smíchov, už to bylo nachystané a navíc hned na místě mi poradily a dodali další věci k tomu. Takže super servis. Děkuji.