- Nejnižší nabízená cena.
- Bunda Fjällräven Kaipak objednána 20.11., 21.11. napsali, že je zboží na jiné pobočce a že se zdrží. 29.11. po urgenci poslal informaci, že ještě nebyla naskladněna s otázkou zda chci čekat. 8.12. další urgence, tentokrát bez odpovědi. 12.12. voláno, přislíbeno, že alespoň zareagují na email. po 2 dnech nic. Jsem trpělivý člověk, ale čekat na zboží z e-shopu skoro měsíc mi přijde hodně. Navíc je komunikace na nízké úrovni.
Zboží sice levné, ale nedoručí ho a nekomunikují.
Vážený zákazníku,
omlouváme se za zdržení Vaší objednávky.
Bohužel došlo ke zpoždění dodávky v exponovaném vánočním čase. Na zefektivnění našich procesů aktivně pracujeme.
Doufáme, že Vás tato zkušenost neodradí a další Váš nákup již bude bezproblémový.
- rychlé dodádní
- Měli skladem jednu limitku která se už moc nedá sehnat
Dobrá komunice
rychlé vyřízení objednávky -
Pred 6 dny objednano a zbozi porad nikde …
Vážený zákazníku,
poslali jsme vám email se skladovou dostupností našeho zboží, na náš email jste zatím nereagoval, proto vaše objednávka stále čeká na odeslání.
Věříme, že vše dobře dopadne a zboží budete mít již brzy doma.
Děkujeme za objednávku
Tým IBOCZ.cz -
- Dosud mi nepřišlo potvrzení, že jsem zboží zaplatil
- Zboží doposud nepřišlo
Reakce obchodu IBOCZ.cz
děkujeme za objednávku, potvrzení budete mít u zboží, které je již na cestě k vám.
Pěkný den IBO CZ -
- Naprosto nulový zájem o vyřízení objednávky.
Objednávku jsem objednal v pondělí 20.11.2023 v 8.50 hod., do dnešního dne, tedy 27.11.2023 se mi nikdo nevyjádřil ani na opakující se dotaz ke stavu objednávky. Z tohoto důvodu jsem objednávku stornoval - opět bez reakce obchodu. Naprosto nedoporučuji !
Važený zákazníku,
ihned druhý den jste byl emailem informován o stavu objednávky. Bohužel na tento email jste neodpověděl a objednvku zrušil.
Mrzí nás vaše nespokojenost a věříme, že příští nákup bude podle vašich představ.
Pěkný den
IBO CZ -
- Velmi pomalé vyřizováni objednávky, špatná komunikace
Vážený zákazníku,
omlouváme se malé zdržení, nicméně v předvánočním čase, kdy objednávek chodí opravdu hodně děláme vše co je v našich silách aby jste zboží dostal co nejdříve.
Někdy to je i delší přepravou, což bohužel v tomto čase nejsme schopni ovlivnit.
Děkujeme za objednávku.
- Vše OK
rychlá komunikace, rychlé vyřízení objednávky
- Objednávka, vyřízení i doprava bez problémů
Přesto že zboží inzerují že je na prodejně, tak jsem doposud nic neobržel... !
Vážený zákazníku,
omlouváme se za nedodané zboží. Zboží bylo v akci Black Friday a byla o něj veliká poptávka.
Objednávky řešíme tak jak přišli po sobě. Díky omezenému počtu kusů na vás bohužel nedošlo.
Omlouváme se za komplikace, veříme, že příští nákup bude již v pořádku.
Tým IBO CZ -
Ani po opakovaných urgencích, jak telefonicky, tak písemně se mi nepodařilo zjistit, kdy mi bude moje objednávka doručena.
Vážený zákazníku,
omlouváme se případné komplikace, ale dodavatel nám bohužel není schopen dát relevantní termín dodání.
Jakmile bude zboží skladem, budete ihned informován.
Rychlost dodani.
Firma nabízí zboží, které nemá na skladě a není schopna je zajistit
Vážený zákazníku,
Jakmile bude zboží skladem, budete ihned informován.
Rychlé a bezproblémové jednání
Ok
Vše v pořádku
Arogantní jednání paní po telefonu. Absolutní děs. Než aby se omluvila tak hází tisíce argumentu proč to nejde. :-D Nikdy více!!!!!!!!!
Vážený zákazníku,
po vytvoření objednávky jste byl neprodleně informován o delší lhůtě dodání - zboží bylo na objednání u dodavatele.
Na dotaz, zda je pro Vás tento termín přijatelný, jsme neobdrželi odpověď. Z tohoto důvodu jsme objednávku po měsíci od vytvoření stornovali.
Tento fakt jsme Vám slušně sdělili do telefonu s upozorněním, že je možné, že tento e-mail skončil ve složce SPAM. Tuto situaci bohužel neumíme ovlivnit.
Mrzí nás Vaše nespokojenost a doufáme, že další nákup proběhne na 100%.
Tým IBOCZ.cz -
- V případě reklamace je okamžitě řešena.
- Nejde se dovolat, nereagují a nevolají zpět.
- Nabízené zboží není k dispozici a zřejmě je to problém zákazníka!
Vážený zákazníku,
dne 30.11. Vám byl zaslán e-mail s informací, že jedna položka bohužel není skladem. Za toto zboží Vám byla nabídnuta alternativa, na e-mail jste však nereagoval.
Zmeškané telefonáty pravidelně několikrát denně obvoláváme.
Mrzí nás Vaše nespokojenost a doufáme, že další nákup proběhne na 100%.
Tým IBOCZ.cz