Dobrá komunikace, rychlé dodání - spokojenost
Reakce obchodu format1.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi, jsme rádi, že se Vám u nás dobře nakupovalo. Přejeme, ať Vám zboží dlouho dobře slouží.
tým společnosti Format 1 -
- Odháněč myší perfektně funguje. Konečně je v baráku klid. Nejprve jsem vyzkoušel typ "tichý" s baterkama na půdě kde myši neskutečně řádili. Když jsem viděl že opravdu zmizely, tak nyní jsem přikoupil ty s adaptérem do přízemí. Na příští zimu ještě přikoupím jeden do garáže.
Reakce obchodu format1.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi, jsme rádi, že se Vám u nás dobře nakupovalo a že plašič tak dobře funguje. Budeme se těšit na další Váš nákup.
tým společnosti Format 1 -
- rychlost a dobrý stav zboží
Vše OK
- bez připomínk
- vstříctnost
tým společnosti Format 1 -
Myslím, že v pohodě . Na výsledky plašice si ještě musím počkat .
tým společnosti Format 1 -
- Přímo od výrobce je někdy nakupování levnější, než od překupníka.
Reakce obchodu format1.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaši recenzi, jsme rádi, že se Vám u nás dobře nakupovalo, snažíme se nabízet nejlepší ceny. Přejeme, ať Vám zboží dlouho dobře slouží.
Rychlé dodání
- Spolehlivost a rychlé dodání
velmi dobre
tým společnosti Format 1 -
- rychlé jednání a vyřízení
- 0
tým společnosti Format 1 -
Zboží zde nakupuji podruhé. První objednávka - vše v pořádku, komunikace OK, zaslání ihned, zboží přesně dle nabídky.
Ovšem nyní - peníze zaplaceny předem 9.1.2022, komunikace žádná, 2x telefonicky urgováno, až po urgencích zboží předáno do Zásilkovny 14.1. Zatím nedorazilo - 16.1.Reakce obchodu format1.cz
Dobrý den, omlouváme se za pozdní dodání, bohužel i v naší firmě jsme kvůli koronaviru měli problém s nedostatkem zaměstnanců.
Děkujeme za pochopení.
ok
tým společnosti Format 1 -
- Velmi rychlá reakce na vyřízení objednávky, vše proběhlo bez problémů.
- u mě dobrý !!
tým společnosti Format 1 -
vše jak má být. Spolehlivě, rychle.
tým společnosti Format 1 -
Unikátní produkt, vyřizení objednávky obratem.
- Velmi profesionální jednání
- Žádné nevýhody jsem neshledal
- Rychlé vyřízení
tým společnosti Format 1 -
první nákup v tomto obchodě
rychlé vyřízení objednávkyReakce obchodu format1.cz
tým společnosti Format 1 -
- Nemám žádne zkušenosti.
Zboží dorazilo v pořádku a pečlivě zabalené.
tým společnosti Format 1