• Vždy velmi rychle expedují
    • zboží dorazilo poakždé v pořádku
    • Bohužel se mnou nikdo z obchodu v případě problému nekomunikuje

Objednal jsem si bazarový plotr Portrait 2, který mi zničil tři vinyly než jsem přišel na to kde je chyba. Než jsem zboží objednal ptal jsem se jestli je zboží kompatibilní (nikdy jsem s plotrem nepracoval a chtěl jsem se vyhnout metodě pokus/omyl). Jako shop dobrý ale bohužel bez jakékoliv podpory. Rozhodl jsem se tedy materiál objednávat odjinud.

Dobry den,

omlouvame se, ale vase tvrzeni se bohuzel nezaklada na pravde.

Nejsme si vedomi emailove ani telefonicke komunikace z vasi strany. Obe objednavky jsme vyexpedovali obratem a nejen, ze jste je mohl obratem vratit, mohl jste je take reklamovat nebo nas jen napriklad telefonicky kontaktovat.

Mrzi nas, pokud jste pri svem pouzivani nasich produktu celil problemum, ale pokud se nesnazite je aktivne resit, nemuzeme vam pomoci ani kdyz by jsme se o to radi pokusili.

Napsat negativni recenzi je patrne snadnejsi, nez se pokusit problem vyresit.

Bohuzel ani pri snaze pomahat kazdemu zakaznikovi se nevyhneme podobnym recenzim.

Kazdopadne dekujeme za zpetnou vazbu a prejeme, at se vam dari jen a jen dobre.

Pokud jste nas budouci zakaznik, a docetl jste tuto nasi reakci az sem, zminte to do poznamky pri vasi dalsi objednavce, a posleme vam maly darek. Hezky den

Vše ok.

• komunikace
    • rychlost dodání
    • sortiment

Velmi potěšující byl telefonát prodejce upozorňující na zbytečnost dodatečné doobjednávky nástrojů, které již byly zahrnuty v hlavní položce objednávky. Děkujeme za spolupráci - máme vás založené pro příští objednávky :)

Rychlé dodání

• Rychlé doručení
    • kvalita výrobků v pořádku

• dodání obratem

• rychlé doručení
    • rychlá reakce v případě dotazu
    • ochota poradit s výběrem vhodného materiálu
    • výběr zboží

S nákupem na ForART.cz jsem byla opět spokojená a můžu jen doporučit.
    Vyřízení objednávky proběhlo velmi rychle. Kladně hodnotím i ochotu ForART poradit s výběrem vhodného materiálu.

• Rychlost dodání

Jako vždy, super. Rychlé doručení a vše bez problémů. Můžeme jen doporučit.

• Rychlost vyřízení objednavky
    • Super rychlá komunikace
    • Sortiment bez konkurence
    • Ceny

Veľmi ťažká komunikácia s eshopom. Objednávala som pravidelne, napriek tomu mi nebolo možné vyjsť v ústrety. Skúsenosť ale nakoniec hodnotím za pozitívnu, lebo som našla iný web, ktorý poskytuje služby zákazníkom aj nad rámec toho, čo musia.

Dobry den,

vytvořila jste objednávku, zvolila platbu předem kterou jste ovšem neuhradila. Následně jste považodovala odeslání i přes tuto skutečnost což jsme neakceptovali a požadovali platbu. Po týdnu se vám ji podařilo odeslat...

Ihned po obdržení platby jsme objednávku odeslali. Na všechny vaše emaily jsme ihned reagovali a stejně tak na vaše tel. hovory. Opravdu nevím co jsme za naši stranu mohli udělat více.

Pokud jste našla obchod, kde vám pošlou zboží na základě slibu, že zboží uhradíte, určitě budeme rádi, pokud budete nakupovat tam.

S přátelským pozdravem tým ForART

• Rychlost, kvalita

• The product arrived without the original box
    • the product arrived without instructions
    • The product arrived without a mat on which to cut
    • the wires are not original, one wire must be inserted into the other, and they are different colors, one is white and the other is black
    • a knife is inserted into the device, although it should not be there, knife is very old and not cutting
    • old product for 3300.
    • i lost my money for (***Editováno***)

Reakce obchodu ForART.cz

mrzí nás vaše hodnocení, ale bohužel se nezakládá na pravdě.

Bohužel jste si nepřečetla popis produktu, kde je uvedeno, že byl stroj používán a že balení neobsahuje řezací podložku. Manuál samozřejmě součástí je, a to v desítkách jazyků elektronicky ke stažení.
    Kabely k plotru jsou originální.
    Výslovně v popisu produktu upozurňujeme na to, že nůž u bazarových plotrů byl používán a může být opotřebovaný.

Navíc lze samozřejmě od smlouvy kdykoli ve 14 dnech odstoupit.

Mrzí nás obdržení takto nesmyslné recenze, a také to, že s námi odmítáte komunikovat, ale bohužel díky tomu není v našich silách sitauci vyřešit.

s pozdravem Forart.cz

Vzdy rychly,skvelí …rada nakupujem a vzdy poradia ked je treba :) dakujem
    Vasa verna zakaznicka Zuzana :)

• Rychlé dodání
    • Zboží dle popisu

• Rychlé doručení, dobře zabalené. Nažehlovací folie jsou luxusní.

Doporučuji obchod.

• rychlost
    • vstřícnost
    • sortiment

• Široký výběr zboží
    • Vše dobře popsané, odkazy na návody a tipy

Rychle
    Jedinecny sortiment