- Objednal jsem si zboží místo něj přišlo jiné a jak kdyby se nechumelilo klid po reklamaci se teprve omluvili a že mi ho vymění díky nechci
- dodání vybraného zboží cca do týdne
- Akumulátory AA 2700 mAh, dodávané k nabíječce Arcas ARC-2009 jsou v podstatě nepoužitelné (podrobněji viz poznámka).
Můj první nákup v tomto obchodě a patrně také poslední. Možná jen špatná zkušenost s konkrétním zbožím, ale hodnotím obchod 50/50. Nechci odradit případné nakupující a nemohu ani obchod doporučit na základě dobré zkušenosti - tu prostě nemám.
Pro tlakoměr krve jsem používal standardní, nenabíjecí AA baterie, které vydrží v tlakoměru cca 14 dní při dvou měřeních denně. Proto jsem se rozhodl pořídit nabíjecí akumulátory.
Objednal jsem si nabíječku Arcas ARC-2009 + 4 akumulátory AA 2700 mAh. Nabíječka je v pohodě, ale akumulátory nestojí za nic! Postupem přesně podle návodu jsem je nabil naplno, vložil do tlakoměru - a vydržely dvě (DVĚ !) měření a tlakoměr zahlásil vybité baterie.
Následně jsem několikrát akumulátory nabil a výsledek je stále stejný - vydrží výrazně méně, než "obyčejné" baterie. Koupil jsem tedy u jiného prodejce 4 AA-akumulátory jiné značky a vše funguje - akumulátory vydrží na jedno nabití 3 týdny!!
Závěr? - nabíječka Arcas ARC-2009 je v pohodě, má dokonce navíc užitečné redukce na nabíjení AA i AAA akumulátorů. Ale akumulátory dodávané s nabíječkou, nestojí za nic (slušně řečeno). -
- Nedá se dovolat.nejasny postup. Dlouhé trvání dodávky.
- Špatná komunikace,neochota
Prachy v prachu, email nefunguje,telefon nezvedají. I na facebooku už nejsou. Udáno na policii.
Zboží zatím nebylo doručeno. Nelze se telefonicky spojit a na email neodpovídají.
zboží objednáno , zaplaceno, avsak nedodano, obchod komunikuje až na moji výzvu
- vůbec nereagovali na emaily, telefon nebrali
zboží bylo na webu dostupné do tří dnů. Nebyla to pravda.
Obchod měl jen nabídku, ale ta vůbec nefungovala a nešla zakoupit.
- Zboží, o kterém tvrdili, že mají na skladě u dodavatele, mi po zaplacení slíbili dodat až za měsíc!
- Nepřišel mě potvrzovací email, nedalo se dovolat na zákaznickou linku!
- obchod nekomunikuje, nezvedají telefon
- U produktu je napsané, že je skladem a bude doručen v tento a tento den, ale doručen není!
- Neodpovídají na zprávy, emaily
- Po 2 týdnech se ozvali s tím, že produkt nemají a prosí o chvilku strpení.
Rozhodně nedoporučuji!
Doposud nic nepřišlo, asi nefunguje prodejce nebo přepravce - nikdo se neozývá
Tvrdili že mají skladem, po objednání nebyl a pak objednávku zrušili bez vysvětlení . Podvodná firma
- Neví co dělá prava a levá ruka
nechápu ten váš system a " pořádek "
kdy mě 7.2. píšete, že pracujete na vyřízení objednávky a 10.2. mě posíláte storno s tím, že zboží nemáte !!!!!
Musíte tam mít pěkný zmatek v evidenci -
- Obchod nekomunikuje
Několik zkušeností s obchodem a všechny špatné. Poprvé dodáno zcela jiné zboží, výměna trvala několik měsíců. Několikrát urgence osobně na prodejně. Nakonec přišlo rozbité. Na další objednávku nepřišlo potvrzení, obchod nereaguje ani na mail ani na telefon.
- žádnou jsem nenašla
Poté, co mi ani dva týdny po zaplacení nebyli schopni objednávku odeslat, i když tvrdili, že jí odešlou hned, jsem jim psala, ať to neposílají, objednávku zruší, a vrátí mi peníze. Zboží jsem si koupila jinde. Místo odpovědi mi v pátek 20. prosince přišel mail, že mou objednávku odeslali. Zásilku jsem nevyzvedla, takže se 6.ledna vrátila zpět do Fonetipu. Nikdo se mi neozval, na mé maily ohledně vrácení peněz mi nikdo neodpovídá, dovolat se jim nedá.
- Baterie nemám a nevím v jakém stavu je moje objednávka!
- Žádná
- Špatná komunikace
- Zboží snad and neměli na skladě, prý se někde zatoulalo u dopravce
- Nezvedají telefon
- Komunikace přes Facebook
S fonetip jsem komunikoval přes mrakyhracek, což je další e-shop provozovaný touto firmou, komunikace probíhala přes Facebook. Firma fonetip má na internetu klamné informace o otevírací době.
- už jednou jsem zde hodnotila nákup, kde jsem vyhodila cca 500 Kč do luftu, protože nemám reklamované zboží, ani vrácené peníze! Zdraví Helena Vaňková
- STÁLÉ ŽÁDNÁ REAKCE NA MŮJ E-MAIL Z POLOVINY LISTOPADU !!!