Reklama

• široký výběr sortimentu
    • velice rychlé doručení
    • žádná nevýhoda, není co vytknout

Jeden z nejlepších obchodů s vybavením. Skvělé popisy, které pomohou jako i fotky. Mají i akční ceny a lze by se i domluvit na variantách. Mohu jen doporučit i se dobrým zákaznickým servisem.

Vše v pořádku.

Reakce obchodu Florbal4u.cz

děkujeme, že jste si našli čas na hodnocení nákupu u nás na Florbal4u.com. Moc si toho vážíme! Jsme rádi, že jste s námi a budeme se těšit, až Vám zase něco pomůžeme vybrat.

Roman z Florbal4u.com

Před nákupem proběhla komunikace s pracovníkem obchodu ohledně požadovaného zboží (brýle na florbal). Dodané brýle i komunikace - OK.

Roman z Florbal4u.com

• Velký sortiment, dobré ceny, rychlé dodání.

Příjemné jednání i po telefonu.

• .
    • .

Reakce obchodu Florbal4u.cz

děkujeme, že jste si našel čas na hodnocení nákupu u nás na Florbal4u.com. Mrzí nás však, že jste udělil tak nízké procentuální hodnocení, aniž bychom se dozvěděli, co konkrétně bylo důvodem Vaší nespokojenosti.

Vaši objednávku jsme přijali v sobotu 5. 4. a hned v pondělí 7. 4. expedovali. Pokud přesto něco neproběhlo podle Vašich představ, budeme moc rádi, když nám dáte vědět – jen tak se můžeme zlepšovat.

Přejeme vše dobré a budeme rádi, pokud nám dáte ještě šanci Vás přesvědčit při příštím nákupu.

Rychlé vyřízení objednávky

• Rychlost doručení.

Roman z Florbal4u.com

• Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.

• rychlé doručšní

• Rychlý dovoz na zásilkovou

Je super, děkuju jsem spokojen.

Roman z Florbal4u.com

• Komunikace i doručení proběhlo na 1*, výběr je uspokojivý.

• Všechno ok

Nic

• Rychlé dodání, dobrá komunikace
    • -

Roman z Florbal4u.com

Rychlost, zboží dle objednávky, vše v pořádku

• Rychlé dodání

• Zboží bylo doručeno
    • Na internetu bylo psáno skladem, nakonec skladem nebylo..

Reakce obchodu Florbal4u.cz

děkujeme, že jste si našli čas na hodnocení nákupu u nás na Florbal4u.com. Moc si toho vážíme! Dohledali jsem si Vaši objednávku a jedna položka, kterou jste objednali, měla dodací dobu 3-5 dní. Tuto informaci jsme uváděli i na e-shopu a rovněž ji máte v e-mailu.

Nech se Vám ve florbalu daří!

Všechno super

• Rychlé dodání, skvělá komunikace

• Rýchlosť vybavenia objednávky
    • Prehľadná emailová komunikácia
    • Prehľadné používateľské rozhranie eshopu

Online nákup prostredníctvom eshopu florbal4u.com bol veľmi rýchly a príjemný. Webstránka eshopu je prehľadná a celý proces od vloženia produktov do košíka až po platbu trvala rádovo v jednotkách minút. Pozitívne hodnotím kvalitu dodaných produktov ako aj balenie celej objednávky.

• Vše v pořádku