- široký výběr sortimentu
- velice rychlé doručení
- žádná nevýhoda, není co vytknout
Jeden z nejlepších obchodů s vybavením. Skvělé popisy, které pomohou jako i fotky. Mají i akční ceny a lze by se i domluvit na variantách. Mohu jen doporučit i se dobrým zákaznickým servisem.
Vše v pořádku.
Reakce obchodu Florbal4u.cz
děkujeme, že jste si našli čas na hodnocení nákupu u nás na Florbal4u.com. Moc si toho vážíme! Jsme rádi, že jste s námi a budeme se těšit, až Vám zase něco pomůžeme vybrat.
Roman z Florbal4u.com -
Před nákupem proběhla komunikace s pracovníkem obchodu ohledně požadovaného zboží (brýle na florbal). Dodané brýle i komunikace - OK.
Roman z Florbal4u.com -
- Velký sortiment, dobré ceny, rychlé dodání.
Příjemné jednání i po telefonu.
- .
- .
Reakce obchodu Florbal4u.cz
děkujeme, že jste si našel čas na hodnocení nákupu u nás na Florbal4u.com. Mrzí nás však, že jste udělil tak nízké procentuální hodnocení, aniž bychom se dozvěděli, co konkrétně bylo důvodem Vaší nespokojenosti.
Vaši objednávku jsme přijali v sobotu 5. 4. a hned v pondělí 7. 4. expedovali. Pokud přesto něco neproběhlo podle Vašich představ, budeme moc rádi, když nám dáte vědět – jen tak se můžeme zlepšovat.
Přejeme vše dobré a budeme rádi, pokud nám dáte ještě šanci Vás přesvědčit při příštím nákupu.
Rychlé vyřízení objednávky
- Rychlost doručení.
Roman z Florbal4u.com -
Recenze byla provozovatelem odstraněna ve smyslu čl. 8.3.2 OP Heureka.
- rychlé doručšní
- Rychlý dovoz na zásilkovou
Je super, děkuju jsem spokojen.
Roman z Florbal4u.com -
- Komunikace i doručení proběhlo na 1*, výběr je uspokojivý.
- Všechno ok
Nic
- Rychlé dodání, dobrá komunikace
- -
Roman z Florbal4u.com -
Rychlost, zboží dle objednávky, vše v pořádku
- Zboží bylo doručeno
- Na internetu bylo psáno skladem, nakonec skladem nebylo..
Reakce obchodu Florbal4u.cz
děkujeme, že jste si našli čas na hodnocení nákupu u nás na Florbal4u.com. Moc si toho vážíme! Dohledali jsem si Vaši objednávku a jedna položka, kterou jste objednali, měla dodací dobu 3-5 dní. Tuto informaci jsme uváděli i na e-shopu a rovněž ji máte v e-mailu.
Nech se Vám ve florbalu daří!
Všechno super
- Rychlé dodání, skvělá komunikace
- Rýchlosť vybavenia objednávky
- Prehľadná emailová komunikácia
- Prehľadné používateľské rozhranie eshopu
Online nákup prostredníctvom eshopu florbal4u.com bol veľmi rýchly a príjemný. Webstránka eshopu je prehľadná a celý proces od vloženia produktov do košíka až po platbu trvala rádovo v jednotkách minút. Pozitívne hodnotím kvalitu dodaných produktov ako aj balenie celej objednávky.
- Vše v pořádku
Roman z Florbal4u.com