Reklama
Přihlásit se a přidat recenzi
  • 10 %

• Neuznaná reklamace bez toho, že by se prodejce obtěžoval zboží odeslat výrobci!

Po půl roce se dceři zlomila florbalka Oxdog ZERO Rudd 29 92 White Round. Byla tedy odeslána na reklamaci. Obchod si ani nedal tu práci, aby ji poslal výrobci, jen ji vrátil zpět s tím, že reklamaci neuznává. Tak tady už opravdu nikdy nenakoupím a nákupy nedoporučuji ani nikomu jinému.

• Profesionálnost
    • Ochota
    • Servis
    • Odbornost

Bylo na čase si koupit novou hůl a cítil jsem, že to chce větší změnu, jelikož ta stávající v mnoha aspektech nevyhovovala. Doufal jsem, že mi na prodejně v Praze třeba trošku poradí a podle toho vyberu, ale takový servis, jaký na mě čekal, jsem opravdu nečekal.. Pán se mi maximálně věnoval a to tak, že mi pomáhal nejen vybrat tu správnou hůl (podle mé techniky, postavy, síly jsme zkoušeli postupně asi 10 holí, které na mě zkoušel a sledoval, jak mi která sedí), ale dokázal mi výrazně pomoci i se správnou technikou střely. Byl schopný sledovat ty nejmenší detaily při mé střele a díky tomu se nám postupně podařilo opravdu vybrat to, co mi maximálně sedělo. Za mě maximální spokojenost a klobouček dolů za takový úžasný přístup.. je vidět, že to dělají lidi, které to baví a především tomu maximálně rozumí, děkuji! :)

• Ochota
    • Trpělivost
    • Znalost
    • Nic

V kamenné prodejně v Praze, jsem kupoval hůl. Prodavač byl ochotný, měl se mnou trpělivost a dokonale mi poradil. Jsem naprosto spokojený.

• 30 %

• Kvalita
    • Dobrá cena
    • Dodání

Již v 1. objednávce mi jaksi zapomněli poslat fakturu a číslo účtu. Až po mém emailu mi to zaměstnanec poslal, tudíž mi zboží přišlo o 7 dnů později.
    V druhé objednávce vše v pořádku až na překvapení které se ukázalo tak, že zapomněli jednu věc.Takže na faktuře započítaná, ale v balíku kde nic tu nic.
    V tomto obchodě jsem nechala spoustu peněz a očekávala bych jiný postoj.

• Komunikace
    • kamenný obchod

Objednané zboží neměli skladem, za to skvěle poradili a našli jiné a lepší za dobrý peníz. Mohu doporučit

• Nic
    • Pipku doslova udělali tito pánové ze mě!

Žádná info o přijetí reklamace,o vyřízení,nic...musela jsem si volat po třech týdnech jak to vypadá...samozřejmě neuznali hoši.hokejka za 2500kc.praskla vejpul,prý opotřebování!vsichni normální si udělají obrázek sami.SHRNUTI??nekupujte smejdy u smejdu!!!!jeden cely tým uz jim z registru zákazníků vypadl!!

• - žádné
    • - nekomunikují
    • - s vyřízením reklamace čekají až do zákonného termínu
    • - nepotvrzují přijetí zaslaného zboží zpět
    • - nedoporučuji, nekupovat
    • - nekvalitní zboží!!!!

Zakoupena florbalka Exel. Po jednom použití, při běžné zátěži praskla čepel. Reklamaci zamítli z důvodu mechanického poškození, prý přišlápnutí. K ničemu takovému nedošlo. Čepel praskla při ráně do míčku v kontaktu s podlahou. Nic mimořádného.
    Pokud si zde chcete koupit florbalku za 2000,- do vitríny - je pěkná. Pro hru ale raději již zvolím zodpovědnějšího prodejce.

• rychlost

• cena
    • rychlost dodání
    • komunikace
    • profesionalita

Již poněkolikáté objednávám u tohoto e-shopu. Jsem maximálně spokojen, jen jednou byl zaslán vadný produkt, během pár dní mi byl zaslán nový a vráceno poštovné. Velice rád se opět vrátím :)

• Příznivé ceny
    • Poměrně velký výběr
    • Příznivá cena dopravy
    • Belskové odeslání (při objednání do 14hod. zásilka druhý den doma - skvělé!)
    • Několikrát se mi stalo, že mi bohužel přišlo jiné zboží, než objednané

Bohužel mi přišlo jiné zobží, než jsem si objednala, přesto hodnotím obchod VELMI POZITIVNĚ. Moje reklamace byla vyřešena IHNED a k mé absolutní spokojenosti, proto rozhodně doporučuji tento obchod!

• Rozumné ceny
    • Dobrá komunikace
    • Rychlost odesílání
    • Dárek k cenově větším zásilkám určitě potěší :-)
    • Metoda platby KARTOU ONLINE bohužel díky nějaké technické závadě na jejich straně nedopadla, ale věřím, že to bude zase rychle zprovozněno

Florbal.com určitě doporučuji, jen mě mrzí, že sortiment není mnohem větší.

úžasné

• 30 %

• snad darek
    • poslana hul s prasklou cepeli jak je sroubek:(

obchod by mel kontrolovat co posila,bohuzel to je i u jinych shopu sem zjistila

• 90 %

• Výborná dodací lhůta
    • Dobrá komunikace se zákazníkem
    • Rychlé vyřešení reklamace
    • Přehledný design e-shopu
    • Sortiment by mohl být větší, často musím objednávat věci z horšího shopu, protože je tady nemají

Můžu doporučit, objednával jsem zde několikrát. Oceňuji především dodací lhůtu, která je na rozdíl od většiny ostatních e-shopů přesně uvedena u všech produktů a je dodržována. Když jsem si jednou objednal špatnou velikost bot tak s reklamací nebyl vůbec žádný problém.

• rychlost objednávky
    • profesionálnost
    • sortiment (hokejky, oblečení, značka nejrůznějšího typu, na co si vzpomenete)
    • komunikace
    • spolehlivost (vyzkoušeno několikrát)
    • nic

Objednával jsem zde oblečení, toolbag, profesionální přístup k zákazníkovi, objednávce, spolehlivý obchod. Vřele doporučuji.

• - celkem solidni sortiment
    • Neposlali mi objednane zbozi a kdyz jsem se ptala, tak mi rekli, ze na objednavku zapomneli. A ja ho mela bratrovi k narozkam:-(

Děs!

• 100 %

• Super rychla dodavka. Objednal jsem hokejku v 5 odpoledne a druhy den rano v deset jsem ji mel doma. Celkem slusne bonusy a jsou nejlevnejsi. Navic maji hokejky co nikde jinde nejsou. No proste parada. Kamos byl i u nich na prodejne v Brne a pry nejvetsi florbalovy shop a skoro vsechno skladem.
    • Odpoved na dotaz jsem dostal az druhy den. Ale jinak nic.

Vrele doporucuji. Oproti ostatnim obchodum i neflorbalovym, kde jsem nakupoval, jsou o nekolik radu vys.

• 80 %

• Rychlost dodání, spolehlivost, ochotnost, a relativně levné zboží
    • reklamace

Doporučuji... tento obchod je velice spolehlivý.