- rychlé dodání
- krásně zabaleno
Perfektní, a úžasně zabaleno.Maximalni spokojenost.
Výhoda obchofu blízko bydliště. Ráda tam chodím pro vyborne pečivo A prijemnou obsluhu
Poprvé jsem zkusila váš obchod a mohu říci, že jsem byla mile překvapena nejen s rychlostí dodání, ale i balení, v kterém moje objednávka byla zabalena.Moc děkuji a určitě doporučím i ostatním.
- Fantastická Šárka, navigátorka a anděl!!!!!
Jednání dámy, která se mi na mobilu představila jako Šárka bylo neuvěřitelně vstřícné, radila mi naprosto dokonale (je mi 83 let!), takže díky jí mám přesně to, co jsem potřebovala - a ještě mi- stařence, změnila místo převzetí, které bylo blíže mému domu(chodím o 2 franc.holích!)
naprostá spokojenost
Přehledný web, krásné produkty,.
- Krásně zabalené
Rychlé dodání, krásně ale opravdu krásně zabalené, luxusně, to jsem nikdy takhle neměla zabaleno. Ještě ručně popisek “baleno s láskou”. No opravdová nadhera. Děkuji moc.
- rychlost
- krásné balení
- praktické věci
nákup dle recenzí a opravdu, knížky přišly krásné zabalené, s přáníčkem, dárečkem. Už se těším co na ně budou říkat pod stromečkem. Moc děkuji.
Dokonalé zboží, dokonalá spolupráce. Maximální spokojenost
Byla jsem mile prekvapena,jak je Hláškovnik,v prvni rade krasne zabaleny.
Muze se rovnou predat jako darek,k tomu mila karticka a darecek.
Sam Hláškovnik je krasne zpracovany,moc se mi libi.Urcite obchod doporucuji a urcite to neni muj posledni nakup.dekuji -
- Skvělá domluva s paní, rychle dodání a moc hezké zpracování objednávky.
- Rychlost, zboží krásně zabaleno s přáním a dárkem, velmi milé, velká spokojenost.
- Velmi rychlá komunikace, skvělé jednání a blesková dodávka úžasného zboží.
- rychlost dodání objednaného
- komunikace se zákazníkem
- Rychlé dodání zboží, krásné balení i s dárečkem❤️
Rychlé dodání, milá komunikace, krásně zabalené zboží.
Velmi rychlý nákup a dodání. Absolutně bez chyby. Výrobek je úžasný a krásně balený.