rychlost a spolehlivost
Vše ok
Eshop nekomunikuje, zboží nemám,
Na mail neodpovídají, nevím kde je zásilka...
Platil jsem předem, ale platba ani nebyla potvrzena... -
- Komunikace
- Rychlost vyřízení
- Velmi příjemný personál
- Cena a dostupnost
S nákupem na tomto webu jsem nadmíru spokojený, a to včetně komunikace na stránkách a v chatu. Oceňuji rychlou odezvu a precizní přístup operátorky Klárky, která mi během chvíle dokázala poradit a vybrat vhodné zboží pro mou potřebu. Ještě jednou moc děkuji a všem vřele doporučuji - určitě zde nejsem naposledy.
Moc děkujeme za recenzi :-) Klára FLEXiThrone.cz
Na E shopu mne zaujala nabídka Aqitox Aqvidine mřížky za velice příjemnou cenu. Vytvořil jsem 18.8. 26 v ranních hodinách objednávku a ihned zaplatil. Když jsem se dotazoval, kde zboží mám, bylo mne sděleno, že firma není lékárna, že je obchod se zdravotním materiálem a že zboží musí naskladnit, což samozřejmě u nabídky uvedeno není. Již více s tímto obchodem nechci mít cokoliv do činění, protože jsem byl jako zákazník oklamán, protože když kupuji takovýto zdravotní materiál, tak ho kupuji pro okamžitou spotřebu a ne do zásoby. Už jsem si zboží koupil v kamenné lékárně v Plzni, byť za vyšší cenu, ale bez čekání a výmluv.
Reakce obchodu FLEXiThrone.cz
upřímně řečeno nás Vaše stížnost poněkud zaráží.
Objednávku jste vytvořil 18. 8. v 7:45 a už v 11:09 téhož dne jste nám psal, že pokud si objednáváte „z lékárny“, předpokládáte, že zboží budete mít ihned. Jenže my nejsme lékárna, ale internetový obchod, což jsme Vám ostatně již vysvětlili. Je opravdu poněkud zvláštní očekávat, že objednávka vytvořená v internetovém obchodě bude během několika hodin doručena. Internetový obchod nefunguje stejně jako nákup zboží přímo na pobočce.
Jak jsme již uvedli, značná část našeho sortimentu je zajišťována prostřednictvím externích skladů. Z tohoto důvodu se dostupnost zboží může aktuálně měnit a není v našich možnostech garantovat okamžitou expedici každé jednotlivé položky. Pokud potřebujete zboží okamžitě, je skutečně vhodnější si jej osobně zakoupit v prodejně, kde si jeho dostupnost ověříte a můžete si jej ihned odnést. Pokud však objednáváte přes internet, je potřeba počítat s tím, že objednávka musí být zpracována, zboží připraveno k expedici a následně doručeno přepravcem.
S pozdravem Klára FLEXiThrone -
- Rychlost, vynikající poměr výkon cena
Reakce obchodu FLEXiThrone.cz
Moc děkujeme za hodnocení, vážíme si toho :-) Mějte fajn léto
Spokojená!
Reakce obchodu FLEXiThrone.cz
Moc děkujeme za hodnocení, jsme rádi, že jste s produktem spokojená. Ať vám dobře slouží a mějte fajn léto :-) Klára FLEXiThrone
- dodavatel odmítá upřesnit čas doručení objednávky invalidovi
Dodavatel odmítá upřesnit čas doručení objednávku pro invalidu.
Reakce obchodu FLEXiThrone.cz
Dobrý den, velmi nás mrzí tohle hodnocení zvlášť proto, že čas doručení není v naši kompetenci. Čas doručení Vám vždy napíše vámi zvolený dopravce který vám objednávku v den doručení píše sms. Konkrétní čas, který vám vyhovuje si musíte vykomunikovat s ním. My opravdu nevíme v kolik hodin ve vašem městě kurýři jezdí. Mějte fajn léto. Klára FLEXiThrone
Vše v pořádku
Moc děkujeme za hodnocení, vážíme si toho :-) Klára FLEXiThrone
- vůbec se neozývá přišlo jen potvrzení objednávky a od té doby je ticho po pěšině, už tam nic objednávat nebudu
Reakce obchodu FLEXiThrone.cz
Dobrý den, tohle hodnocení nás opravdu mrzí protože nevíme jak by jsme měli reagovat jinak, než přijetím objednávky. O každém další kroku co se s objednávkou děje, Vám přišel rovněž email. Dohromady vám přišly 4 maily. O přijetí objednávky, o tom že vaši objednávku balíme, že jsme objednávku předali dopravci a poslední mail přišel po doručení objednávky s vaší fakturou. Není problém zavolat na uvedené čísla a zeptat se, někdy se totiž opravdu stane, že mail spadne do spamu.
Klára FLEXiThrone -
S obchodem jsem spokojen!
Reakce obchodu FLEXiThrone.cz
Moc děkujeme za hodnocení, vážíme si toho :-)
Vše proběhlo OK.
Reakce obchodu FLEXiThrone.cz
Moc děkujeme za hodnocení, vážíme si toho :-) jsme rády, že jste spokojen. Klára FLEXiThrone
- Vždy bez problémů
- Dobře zabaleno
Reakce obchodu FLEXiThrone.cz
Moc děkujeme za hodnocení :-) na balení si dáváme záležet aby jsme pak i vy byli spokojeni s produktem :-) Klára FLEXiThorne
Výborný.
Moc děkujeme za hodnocení :-) Klára FLEXiThrone
- po týdnu od zaplacení se nic nedělo, pak dotaz jak spokojen a po odpovědi že nedošlo, promptní dodávka
- nenašel jsem možnost zaplacení při doručení
- Solidní obchod
- Zboží přišlo 4. pracovní den
- na e- mail mně bylo odpovězeno ihned
- Spokojenost
S výrobkem jsem spokojen, dorazil v pořádku bez poškození a závad.
- Bezproblémové, spokojenost
- Nevím o žádné