- Dlouhá doručovací doba
Oříšky ??? nevím že bych si je objednal rozemleté!
Koupil jsem susene merunky a susene svestky na vyzkoušení.
Plody sice levné, ale chuťově dost špatné, děti mi řekly, že to příště uz nemám kupovat.
Švestky (asi 50%) jsou velmi měkké, jakoby málo vysušené a některé meruňky (zase asi 50%) měly hnusnou pachuť, asi po síření. -
S obchodem zkušenosti dobré, ale ořechy byly nekvalitní.
Nejedná se o obchod fit plody jako takový, ale o plody kustovnice čínské, nejsou chuťové dobré a jsou tvrdé a nedají se téměř ani rozkousnout.
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- Po dodání nekvalitního zboží odmítají se i pouze omluvit ...
Nevýhodou bylo rohodnutí tam nakoupit.
- Měla jsem objednaný jiný druh kávy
Vážená paní Šímová,
nárok na vyjádření Vašeho názoru samozřejmě máte, ale lhát to už je moc. Káva Vám byla dodána dle Vašeho výběru a k žádnému pochybení z naší strany nedošlo. Bohužel nemůžeme za to, že jste objednala jiný typ kávy než jste chtěla. Pokud by jste měla nějakou slušnost a ozvala se nám, tak nebyl problém kávu vyměnit.
Ostatní zákazníci si jistě, v rámci všech našich hodnocení, udělají obrázek o Vás i o Vaší recenzi sami.
Přejeme Vám krásný den,
FitPlody.cz -
- pistacie menší, nevysušené, příště jiný obchod
zboží neodpovídá kvalitě
Na objednávce platby na dobírku, přesto požadují platbu převodem. Pak žádná komunikace
Reakce obchodu FitPlody.cz
e-mail s pokyny k platbě převodem Vám byl odeslán omylem (měl být odeslán e-mail o naskladnění zboží). Zboží bylo odesláno na dobírku dle Vašeho požadavku. O odeslání objednávky jste byla obeznámena i e-mailem 1.5.2022 od zásilkovny.
Tým FitPlody.cz -
Recenze byla smazána na žádost jejího autora.
- nekvalitní zboží
- problémy s reklamací
- drahé doběrečné a vysoké poštovné
- nižší cena odpovídá méně kvalitnímu zboží
Zboží z tohoto obchodu (kešu, kešu a mandle v čokoládě, vlašské ořechy) velmi nekvalitní. Kešu nebylo dobré chuti, oříšky v čokoládě jste chuťově necítili, protože tam buď nebyly nebo v minimálním mnoství.největší katastrofa vlašské ořechy, žluklé hořké. při reklamaci tvrdošíjně chtěji daňový doklad, protože vsází na to, že u potravin lidé doklady vyhazují. já raději budu kupovat oříšky z lékáren, tohle je český šmejd m zvažuji obrátit se na ČOI ohledně kvality zboží
Vážená paní Šašková,
reagovat takto po 2 měsících od objednání zboží, je trochu neobvyklé, ale nárok na vyjádření Vašeho názoru samozřejmě máte. Nabídli jsem Vám možnost vrácení Vámi reklamovaných vlašských ořechů na naše náklady, k čemuž jste se nevyjádřila. Pokud chcete uplatnit reklamaci, každý obchodník po Vás bude požadovat fakturu - daňový doklad nebo výpis z bankovního účtu, pokud jste platila převodem. Nejedná se o nic výjimečného ani nestandardního. Pokud byste nás požádala, kopii faktury bychom Vám zaslali e-mailem, ale Váš e-mail cituji: "fakturu si snad dohledáte sami" nejsme v rámci slušného chování ochotni akceptovat.
Přejeme Vám krásný den,
FitPlody.cz -
Objednala jsem si vlašské ořechy, jejich chuť byla nažluklá, určitě nebyly
z letošní sklizně -
Rychlost vyřízení objednávky
Na obchod si nestěžuji, zboží došlo nepoškozené. OVŠEM, mák dle štítku obsahuje další látky, které zpochybňují jeho kvalitu např. arašídy, sezem a skořábkové plody. Čekala jsem čistý mák z pole. VRACÍM, velmi nespkojena nehledě na čas spojený s vrácením a náklady na poštovné.
Reakce obchodu FitPlody.cz
dovolím si reagovat na Vaše hodnocení. Mák může obsahovat zbytky arašídů, skořápkových plodů a sezamu. Tato informace (upozornění) se udává u všech suchých plodů. Tento mák obsahuje pouze 100% máku modrého. Je nám velice líto, že toto neadekvátní hodnocení poškodilo dobré jméno našeho obchodu.
S pozdravem FitPlody.cz -
kava plus poštovne vyšla cena jak v supermarketu kupte si ji tam a nemusite čekat 5dni