Vše v pořádku, jen krabička od krému, který mám jako dárek byla pomuchlaná, ale to je detail.
- Spolehlivost, vstřícnost, milé jednání.
Obchod proběhl naprosto v pořádku. Rychlé jednání, milá komunikace a perfektní zboží! Tento eshop a výrobky z něho určitě doporučuji.
- rychlost
- žádné
- Skvělá komunikace
- Nebyl odstraněn produkt z webových stránek, který už nenabízeli.
Vřele doporučuji, po objednání rychlá reakce, že produkt již není v nabídce.
náhrada za jinou objednávku se slevou. -
- Eshop trosku zastaraly, neprehledny a udaje o skladove sostupnosti nemaji vubec pravdive.
Obchod mi stornoval objednavku po nekolika dnech. Zbozi jsem mohl mit uz davno doma od jinud a necekat nekolik dnu na info ze neni skladem a ze nic neprijde. NEDOPORUCUJI!!!!
Reakce obchodu Fitness-Kulturistika.cz
Dobrý den, děkujeme za Vaši reakci. Ale bohužel se nezakládá na pravdě, objednal jste u nás 24.3. v 21:16 hod. Hned druhý den ráno 25.3.2014 v 8:54 jsme Vám odpovídali na Vaši objednávku, že je Vámi objednané zboží bohužel vyprodané a omlouvali jsme se a stornovali Vaši objednávku. Děkuji Fitness-kulturistika.cz
- ihned po mém nákupu zvýšení ceny produktu na vašich stránkách
- rachlost
- žádné
doporučuji všem.
- rychlost dodání, komunikace
- Osobní odběr zdarma
- Žádné
Vše naprosto perfektní, doporučuji tento obchod.
- dobrá cena, rychlé dodání, žádný problém
- slabiny namá
doporučuji
- Nabízí zboží které ma rádoby skladem,ale opak je pravdou
- Kvalitní komunikace
Po nákupu se zálohovou platbou jsem byl informován, že část zboží již není dostupná a dohodli jsme se, že mne budou informovat, zda a kdy bude. Nakonec se již zboží od dodavatele nepodařilo získat, zbytek objednávky mi dorazil následující pracovní den a přeplatek vrácen převodem zpět na konto. S obchodem jsem naprosto spokojen.
- přehlednost stránek
- široký sortiment
- kvalita
- komunikace (možná způsobeno dovolenou, u jednoho zboží byl status na dotaz, ale nikdo nekomunikoval a zboží nedorazilo)
- Vše
Perfektní vysvětlení a rady ke všemu co potřebujete, dobré ceny
- Super ceny
- Bezproblémová komunikace
- Pomoc s výběrem zboží
Po prvním nákupu ve Fitness-Kulturistika.cz jsem přesvědčen, že všechny moje další nákupy doplňků stravy uskutečním právě zde. Perfektní konzultace s výběrem vhodných suplementů, skvělé ceny, velký výběr, rychlé dodání. Mohu jen doporučit!
- Výborná komunikace, dobré ceny a vstřícný přístup
- Cena, komunikace, rychlost
Nejlepší cena, rychlá odezva, a zboží mi dorazilo druhý den.
- Velmi dobrý přístup
- Skvělé ceny
- Velké množství produktů
Určitě bych všem doporučil navštívit tento obchod. Je skvělý.
- Siroky vyber produktu a super ceny
- Vyborna komunikace
- Objednavka byla druhy den u me doma a i se vzorky zdarma
- Vubec nic
Mohu jen doporucit urcite budu nakupovat dal
- Bezkonkurenční ceny
- Skvělí přístup
- Motivační zprávy
- žádne
Na eshopu fitness-kulturistika.cz sem nakupoval poprvé a určitě budu aj nadále. Mohu jen a jen doporučit.