- Rýchle vybavení
- Super komunikace
- Zboží supr
Rýchle vybaveni a komunikace supr, spokojenost
zboží prý zasílají po odeslaní peněz. Bez vysvětlení mi řekli že mi peníze posílají zpět. Pokud něměli zboží skladem tak si mají aktualizovat stránky a zároveň nemají přijímat platbu kterou vám pošlou zpět. Obchod o ničem. Už tu nenakoupím.
Prodávají co nemají skladem, musel jsem pak narychlo shánět jinde, to se mi opravdu nehodilo. Hlavně, že jste na Heurece nejlevnější, ale zboží nemáte :(
- rychlost,spolehlivost
- Super přístup, děkuju.
Velký výběr ,rychlé dodání
- Komunikace
- Rýchly výdej
- Spokojnost
- nekomunikace
Po neúspěšné platbě kartou jsem chtěla platbu provést převodem, ale na můj mail nikdo nereagoval. Objednala jsem tedy jinde.
Reakce obchodu Fit-gold
Dobrý den, mohla jste udělat objednávku znovu, nebo zavolat na zákaznické tel. číslo. Bohužel jste NEnapsala na email objednávek, ale na email VO. Vaše hodnocení nás mrzí, ale i tak se mějte hezky :-)
- rychlost
- ochota
- proaktivní přístup
Malý obchůdek, který si váží každého zákazníka. Na chování majitele je to znát. Při větší objednávce spousta vzorků ZDARMA. Doporučuji
- Spokojenost
- Velký výběr
Vše v pořádku.
Zboží jsem objednal a následně zaplatil převodem,druhý den mi bylo sděleno,že je vyprodáno.Po dohodě s p.Vyrubalem jsem objednal jiné,bohužel ani po 14 dnech mi nebyl vrácen přeplatek.
Reakce obchodu Fit-gold
Dobrý den, za komplikaci se omlouváme. Nic méně vše bylo řešeno přes email a peníze na druhý pokus úspěšně 10 den odeslány. Ještě jednou se Vám moc omlouvám za naši chybu.
- Ochota
- Rychlé jednání
Příjemná obsluha..Pán rád poradí..Za mě určitě doporučuji
- Reakce na zprávy
- Ochota
- Vstřícnost
Byl tam menší zádrhel, ale vše se rychle vyřešilo a menší kompenzace za zádrhel potěšila. Za mě spokojenost
- Rychlost vyřízení a dodání objednávky
- možnost osobního odběru
- poměrně široká nabídka
- komunikace
- dobré ceny
- Rychlé vyřízení objednávky
- Vstřícné jednání a nabídka alternativ
- Doporucuji
- Skvele ceny